Kamera açıyordu görüyordum yani inlemeler ohlamalar. 4 saat boyunca bir erkeğin zevk alması mümkün mü. Farklı farklı pozisyonlara girmesi yani yapar gibi şekil alması. Bense sadece nude göğüs attım ama 4 saat yapıyorduk sexting aynalara boşalıyordu bi kere baraja gitti orada yaptı. Arabada yaptı. Gün içinde lavaboya gitti. 10 15 dk da lavaboda yapti
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Se xting ancak karşımdaki kişi çok isterse 1 kereye özgü kabul ederim. Geçenlerde kabıl ettim karşı taraf cidden çok keyif aldı ama ben sevemedim bu olayı.
Mümkün , nasıl bir vücudun var ise adam perişan etmişsin:)
Sadece nude göğüs attim
Mukemmel. bir cift gogus olabilir 🤲👍
Mümkündür normal. Öyle oluyor vaktin varsa sonu yok boşalmak isteyeceği zamana kadar sürdürebilir
Abartı o kadarda abaza biriymiş bende görüntülü yapıyorumda o kadar saçma dılarıda vs yapmıyorum
Zevk alması mi anormal
Zevk aldığını düşünmüyorum ben mastürbasyon bağımlısı kendisi
Değişik fanteziler zevk almasa yapmaz zaten gayet güzel şeyler
Senij yazdığın kelimeler fazlasıyla azdırıcıysa zevk alabilir. Birde uzun süredir bosalmadıysa 4 kere boşalması da normal
Bir kac kez argo kullandim onun dusinda. Seni cok istiyorum keşke altında olsam sonuna kadar gitmek istiyorum gercekte birlikte olabilsej keske. Kokunu tenini hissetmek sana dokunmak istiyorum. Vücudun gözümün önünde hala. Çok güzel. Sana dokunmayı senin olmayı sonuna kadar ileri gitmeyi coj istiyorum dedim
Kullandığın argo neydi
S. k beni dedim
Adgshdgd çok bir şey değil knka biriyle yapıyorum bu ara gõt deliğimi bile yalamak istiyor ağzıma tükür saçlarımdan tutup duvara yaslayıp öyle becer falan diyor var ya deli oluyorum kuduruyorum. Penisim inmeden 2 posta atıyorum üst üste
Buda coj keyif alıyor. Ben utangaç olduğum için hiç zorlamadj
Zamanla alışırsın soft başlayıp sert bitirmek çok zevkli peki sende zevk alıyor musun?
manyağın hasına denk gelmişsin demek ki. hayırlı olsun.
Sen zevk aldın mı
Sanmıyorum yaa * aq seks ting ne
Görmesine bile gerek yok hayalin yeter
Nasıl yani
Bi erkeğin mst yapması için görmesine bile gerek yok yani bide nude attıysan ve karşındaki istekliyse bu kadar yapması normal
Yanı seni gerçekte de çok istiyorum keşke senin olsam, birlikte olsak sadecesevisme değil daha da ilerisini istiyorum tenine dokunmak ci. plaklogini hissetmek kokunu hissetmek istiyorum. Seni çok istiyorum arzuluyorum aynı yatakta olsaydık keşke altında olmayı deli gibi istiyorum. Sana aitim bütün hücrelerimle falan dedim yano çok argo kullanmadim
Bi an bana diyosun sandım 😂 Bunların üstüne bide nude atmışsın daha ne olsun
Şanslıymış
Hahaha korkma ya saba demedim. Etkili cümlelere mi bunlar. Yanı argo yok sonuçta. Bide sadece göğüs
Ne korkması canım çekti 😂 Etki açısından çok daha iyisini yapabilirsin ama bunların üzerine asıl tetikleyici unsur nude olmuş. Göğüs diyip geçme biz bayılıyoruz 😂😋
Ama sey dedi ooo seni cilhin offf bunlari opmek emmek yalamak vardı simdi boyle do. maltip seviim surtsem dedim şeyinin fotosunu attı kabarmıştı. Beğendin mi dedim harika tam istediğim gibi ucu kara değil pembos sarkık değil dedi. Beğenmene sevindim umarım bugün gerçekten dokunursun dedim hiç şüphen olmasın dedibak sen seni Her türlü yatağa atarım eminligi mi dedim hayır nikahına alıcam eminligi dedi. Gecesine de yaptık Zaten seçtin. g
Can cekiyit tabii
E tamam o da bayılmış demek ki 😂 Canımı çektiriyosun bak yapma
Hahahahaha sevgilin yok mu ya da yapacağın biri
Yok maalesef, reelde tutuyorum kendimi öylesine biriyle yaşamak istemiyorum sadece ihtiyaç için
Sağlam abazaymış
Daha önce cinsel birliktelikleri olmus
ya da senin göğüslerin çok güzel onlar onu doyurdu
Görür görmez ooo seni çılgın bunları öpmek emmek yalamak vardi simdi ohhh , böyle somaltip sik. imi arasına koysam, keşke şu an yanımda olsan dedi şeyinin fotosunu attı çalışıyordu arabadan attı kabarmıştı.
Çok güzel bayıldım tam istediğim gibi ucu kara değil pembos sarkık değil. Çok güzeller dedi. Seninim dedim bende beğendiysen sevindim umarım bugün gerçekten dokunursun dedim hiç şüphen olmasın dokunacak dedi. Gecesine de yaptık Zaten.
Öyle bir anlattın ki insanın aklını başından alıyorsun merak uyandırdın ahahaba
Öyle bi iştahla anlattın ki ahaba
Olanı anlattim
Kaç beden
80
Hım ten beyaz mı
Sari
Sarı djdjdj
Bilmiyorum
Yok artık
4 saat çok abartı
Kandırmış seni bacım
Sence 4 saat istemediği halde yapar mi
Zevk almasa
Yalandan yapar
Niçin ki
Bilmem ki
Üstelik kendisi istiyordu ayricagercektede benle yatmak istiyordu yani evet desem durmazdı sevişmeyi con istiyordu
4 saat fiziksek olarak mümkün değil ki zaten
Fiziksel değil zaten se. xting
Ne fark ediyor
Belki rol yapiyor