Cinsel Yaşam Lezbiyen ya da biseksüel kadınlara bakış açınız nedir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Nasıl karşılıyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl 😪😪 Lezbiyen ya da biseksüel kadınlara bakış açınız nedir? Cevapla Nedir Soruları Kadın Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
NicolaTESLAAA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Biseksüel olabilir severim ama lezler biraz garip geliyor bana 1 0 Yorumla
ölMÜşSünAQ Takip Et Guru Yaş: 120 , eic 98% +1 yıl Lezbiyene nötrüm, biseksüele baya pozitifim. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İki kız bir erkek ilişkilerinde sanırım şahane bir olay kız arkadaşımında böyle bir arzusu var 1 1 Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl Bisex arzusu mu? Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Büyük cocunkugilu bakirelerin tercihi (lezbiyenlik) 1 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Gayet normal bir durum bence 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bence de Yorumla cevher67 +1 yıl Lezbiyen ya da biseksuel kadinlarin fantezi dünyasi cok renkli oluyor. Yorumla
NangaParbat Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. lezbiyen severizzzz :) 1 0 Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Beni ilgilendirmiyor. Belli bir açıyla bakmıyorum. 1 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Herkesin tercihi olumsuz düşünmem 1 0 Yorumla
alcohólico Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Olumlu ya da olumsuz bakmıyorum takılsınlar 1 0 Yorumla
tıpdoktoruu Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl sevişmeyi asıl onlar biliyorlar 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla tıpdoktoruu +1 yıl çünkü oral ile çok iyi yalıyorlar ve değişik şeylere çok açıklar mesela yatak odası dışı sevişmeye ya da grup sekse daha açıklar Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla tıpdoktoruu +1 yıl sen lezbiyen misin peki? ya da eğilimin var mı? Yorumla Soran +1 yıl Hem erkekten hem de kızdan zevk alıyorum cinsel olarak Yorumla tıpdoktoruu +1 yıl offf grup seks senle aşırı zevkli olur. hiç yaptın mı grup seks? Yorumla Soran +1 yıl Hayır daha önce hiç yapmadım. Sevgilim var onunla yapmak isterim ama onu diğer kızdan kıskanıyorum işte😂 Yorumla tıpdoktoruu +1 yıl 3 lü yapmak istiyor musun? 3. kız mı erkek mi hoşuna gider? Yorumla Soran +1 yıl şu an canım kız istiyor 3. kişiyi, ama bazen erkek de istiyor Yorumla tıpdoktoruu +1 yıl Hmmm sevgilin olmayı çok isterdim bi senle bi de üçüncü kızla grup olarak 2 kız bi erkek çok fena olur sen de bi erkek bi kızla sevişmen çok fena zevk verir Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben bayiliyirum onlara ben bisex degilim ama kafin elbisleri giyip kadinsi olup bi kadinla birlikte olmak istiyorum 0 1 Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl Sen mi kadın elbisesi giyeceksin Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. insan gözüyle bakıyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tebrikler Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Hem cinsine karşı nesin sen tam olarak 0 0 Yorumla
mrtnss Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl heyecan verici geliyor bana :) 1 1 Yorumla mrtnss +1 yıl ne düşündüklerini ne hissettiklerini nasıl bir haz noktalarını olduğunu açıkçası çok merak ediyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Biseksüel olabilir severim ama lezler biraz garip geliyor bana
Lezbiyene nötrüm, biseksüele baya pozitifim.
İki kız bir erkek ilişkilerinde sanırım şahane bir olay kız arkadaşımında böyle bir arzusu var
Bisex arzusu mu?
Büyük cocunkugilu bakirelerin tercihi (lezbiyenlik)
Gayet normal bir durum bence
Bence de
Lezbiyen ya da biseksuel kadinlarin fantezi dünyasi cok renkli oluyor.
Herkesin kendi yönelimi saygı duyuyorum
lezbiyen severizzzz :)
Beni ilgilendirmiyor. Belli bir açıyla bakmıyorum.
Herkesin tercihi olumsuz düşünmem
Olumlu ya da olumsuz bakmıyorum takılsınlar
Biseksüel olanları severim
sevişmeyi asıl onlar biliyorlar
Neden ki
çünkü oral ile çok iyi yalıyorlar ve değişik şeylere çok açıklar mesela yatak odası dışı sevişmeye ya da grup sekse daha açıklar
Evet
sen lezbiyen misin peki? ya da eğilimin var mı?
Hem erkekten hem de kızdan zevk alıyorum cinsel olarak
offf grup seks senle aşırı zevkli olur. hiç yaptın mı grup seks?
Hayır daha önce hiç yapmadım. Sevgilim var onunla yapmak isterim ama onu diğer kızdan kıskanıyorum işte😂
3 lü yapmak istiyor musun? 3. kız mı erkek mi hoşuna gider?
şu an canım kız istiyor 3. kişiyi, ama bazen erkek de istiyor
Hmmm sevgilin olmayı çok isterdim bi senle bi de üçüncü kızla grup olarak 2 kız bi erkek çok fena olur sen de bi erkek bi kızla sevişmen çok fena zevk verir
Ben bayiliyirum onlara ben bisex degilim ama kafin elbisleri giyip kadinsi olup bi kadinla birlikte olmak istiyorum
Sen mi kadın elbisesi giyeceksin
insan gözüyle bakıyorum
Tebrikler
Olabilir neden olmasın
Hem cinsine karşı nesin sen tam olarak
heyecan verici geliyor bana :)
ne düşündüklerini ne hissettiklerini nasıl bir haz noktalarını olduğunu açıkçası çok merak ediyorum
İlgi alanlarım değil
Kulağını yalamak
Olsa da. iksek