Lezbiyen ve gay arkadaşlarım var. Cinsel yönelimi farklı insanlar. Bu tercih dolayısı ile kişiyi yargılamam.
Trend haline getirip henüz daha reşit olmamış insanlara empoze etmedikleri sürece benim için bir sorun teşkil etmiyor.33 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)9 ayBen biseksüelim bi kuzenim daha biseksüel ama o kadın biseksüel, başka bir kuzenim psf gay ve bi kuzenim de trans ve birbirimizle de cinsellik yaşıyoruz trans olan yurtdışında sadece o yüzden onunla cinselliğim yok ama yazışıyoruz konuşuyoruz belki giderim yanına
10 Yorumla
9 ayEvet var. Değerli insanlar saygılılar bende onlara aynı saygıyı gösteririm
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayevet var hatta yurtta aynı odada kalıyorduk ama hiç saygısızlığını görmedim çok seviyorum onu hatta
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 9 ayiğrenç bulurum ve sevmem.
00 Yorumla
9 ayHomoseksüellik , eşcinsellik Allah'ın İradesine başkaldırıdır, Lanet sebebidir.
Bir müslüman Meşru Göremez, Gösteremez.
Yeminle söylüyorum. Vallahi billahi rüşvet kaldırılmadıkça, zina serbest oldukça, bu homoseksüellik önlenmedikçe üzerimize lanet yağar! C. Akşit.
Allah kahretsin. Lanetliler. Bunlar yüzünden bizde helak olacağız ondan korkarım
Kıyamet yakın..
Hadis-i şerif meali şöyledir:
(Ahir zamanda eşcinseller üç kısma ayrılır: Bir kısmı konuşmak ve bakmakla, diğeri tokalaşmak ve kucaklaşmakla yetinir. Bir kısmı da bu işi bilfiil yapar. Allah bunlara lanet etsin! Tevbe edenin tevbesini Allahü teâlâ kabul eder.) [Deylemi]
(Livata mubah sayılmadıkça, gökten taş yağmadıkça kıyamet kopmaz.) [Deylemi]
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. vaer lez iser erkekel konuşmaz biseksuel ise konuşur gaylerde asla sorun olmaz ama translar çirkeflik yapar Türkiyede sevilemem sebebi kadından daha çirkeflik yapması kadını taklit edersinde kardeşim çirkefliğini etme bari. Gayler çok çok iyidir belli bile etmez
10 YorumlaEvet var
Alevi Bektaşi inancına sahip bir insanim yol erkanimiz Hünkar Hacı Bektaş Veli nin dediği gibi 72. millete bir nazarda bakan dil din ırk mezhep inanç etnik ve dini ırkı kimliği ne olursa olsun kimseyi ayrıştırmayan bir insanim
O. nedenle herkesin özel hayatı yasami beni zerre entrese etmez
Saygı duyarım10 YorumlaHeteroluk nasıl normal bir şeyse lgbt de öyle. Seveceğin kişiyi sen seçemezsin. Kalbin kimi severse güzel odur.
420 Yorumla- 9 ay
Evet dogru
9 ayBirinin yönelimi, karakterinin ölçüsü değildir. İnsanları kategorilere sıkıştırmak, anlamayı ve saygıyı zayıflatır. Benim için mesele, sınırlar ve sorumluluklardır, bunun ötesi kişisel bir tercih meselesidir.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayAga herkesin cinsel kimliği kendine ama geçenlerde biri ile bir ortamda tanıştım , pasif olduğunu öğrendim. Yani bu cinsel seçiminden ziyade, bunun altına sığınıp mizmizlanilmasi , yapmacık tavırlar tripler , sürekli bir acitasyon , pohpohlanma ihtiyacı olunmasi , sürekli bir kızla kendini yaristirip kendini üstün görmeye calisilmasi cidden mide bulandırıcı. Ve yine tanıdığım bir lezbiyenin de erkekleri çok asagilikmis gibi görüyor olmasi sinir bozuyor. Yoksa kim kime naparsa yapsin.
00 Yorumla
9 ayEvet var
Lez tanıdığım var benim onun lez olduğunu bildiğimi bilmiyor.
Gay arkadaşım var.
Travesti arkadaşım var10 YorumlaBen lezbiyenim çevremdede var lez arkadaşlarım gayet güzel hoş bir şey bence özgür olmak en iyisi
70 YorumlaBen öyle biri olabilirim😅
Var90 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı. Olsada nereden bilelim kim söylüyor ki ne oldugnu cagıran olsa patlamış mısırın çekirdeği mi alır gider izlerim lezbiyen ilişkiyi
00 Yorumla
9 ayBenim lezbiyen bir arkadaşım var. Baya yakınız kızlardan hoşlanıyor ama arada bir oral seks çektiriyorum aşırı sarıyoooo (mutlaka deneyin erkekler)
00 Yorumla
9 ayVar arkadaşlarım diğer arkadaşlarım nasılsa onlarda öyle benim gözümde
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 ayYok , ama seninle konuşmak arkadaş olmayı çok istiyorum lakin hiç pas vermiyorsun 😏😏
00 Yorumla
9 ayValla hissettiklerim eğilimli oldugunu düşündüklerim var erkek olarak karşıyım ama nedense kadınları biseksüel olması ilgi çekici 😃
10 YorumlaHerkes bı bireydir cinsellik tercih meselesidir saygı göstermek gerekir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı.
5 ayÖnceden baya vardı arkadaşım ama şimdi yok
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Çevremde var iş yerinde bitane les
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yadırgadım Allah öyle takdir etmis
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Çevremde 8 kişi var
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
9 aybiseks tanıdığım çok kadın var
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
9 ayhayır yok saygı duyuyorum sadece o kadar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)28 güBende lezbiyenim evliyim arkadaşımda var aynı binada oturuyoruz oda evli ve her gün bir saat öpüşüp sevişiyoruz çok güzel cinsellik yaşanmalı
02 Yorumla
Cevap sahibi28 güBu iğrençlik değil sana göre evet olabilir bu Bir aşrı cinselliğimiz olduğu için böyle
Gizli Üye(36-45)9 ayİnsan sonuçta
11 Yorumla
Cevap sahibi9 ayTrans mısın
Gizli Üye(18-24)9 ayPasif bir femboyum :D
10 YorumlaBiseksüelim ve gizliyim...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tarafsızım ve oyle arkadasim yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
9 ayBisex kadın piyangodur
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı.
7 ayEvet var
20 Yorumla Çevremde böyle insanlar yok çok şükür
00 Yorumla
7 ayvar evet
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yakın arkadaşım var bdsm ve lez olan
10 Yorumla
9 ayBenim cevremde yok
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Kankam var lezbiyen
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 432 cevap paylaştı. Saygı duyarım sadece
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Yok olsun isterdim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
9 ayYorumum yok nötr
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 ayBiseks hoşuma gider
00 Yorumla
9 ayLut kavmi geliyor aklıma lanet şeyler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Allah ıslah etsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayDenemeyi düşünüyorum
21 Yorumla- 6 ay
Kimle var mı biri
Hayır yok
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayPasif gayim
10 YorumlaAnnem bisex