Görüştüğüm biri var yüz yüzeye geçmedik çünkü evli ayrılma aşamasında boşanmadan herhangi bir şekilde yüz yüze ve ciddiye bindirmek istemiyorum bakireyim artık gerçekten vücudum istiyor biriyle birlikte olmak istiyorum sevdiğim duygum olan biriyle ama beklemek zorundayım beklediğime değer mi bilmiyorum seviyorum çok iyi biri boşanma uzun sürüyor maalesef hiç söylemedi cinsellikle alakalı ama görüşmek çok istiyor ben emin olmak istiyorum başka biriyle de olmak istemiyorum aklım hep onda hep onu hayal ediyorum ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yargılamayın ben hayatına girdiğimde zaten evler çoktan ayrılmış dava açılmıştı çocukları yok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe demek yargilamayalim, napalim peki - aferin cok guzel yapiyorsun aynen devam evli olanlara goz dikmeler, mi diyelim. Daha simdi baska YINE evli birisine kafayi takip yuvasini bozduran bir kizin sorusuna denk geldim ve cidden artik fazlasiyla sasirmaya basliyorum bu kadar sik evli erkeklere yonenenleri gorunce, memlekette baska adam mi kalmadi neden evli, yuva yikanin yuvasi olmazmis, tam da diger sorudaki kiz gibi adam onun yuzunden karisindan bosaniyormus simdide onlarin arasi iyi degil.. Ee bosuna dememisler yuva yikmayin diye…
01 Yorumla
Soran+1 yılBen yuva yıkmadım benle evleri ayırıp davadan aylar sonra tanıştı doğru demiyorum ama yuva yıkmadım görücü usulü aile zoruyla evlenmişler kızın sevdiği biri varmış zaten iki tarafta baştan istememişler aynı eve girince de hiç yapamamışlar ağustosta mahkeme var anlaşmalı boşanacaklar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Hep öyle olur dava dilekçesini verdi mi e-devlet de çıkar yok sana böyle kanıtlar sunmadiusa geçmiş olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılVerdi ağustosta mahkeme var anlaşmalı
+1 yılUmarım pişman olmazsın bide bir şey soracağım Türkiye de erkek mi kalmadı evli erkekten olmak istiyorsun ondan hayır gelme yol yakınken tamamen bitir
03 Yorumla
Soran+1 yılTesadüfen tanıştık tabiki erkek var ama başına geliyor asla derdim hep 1 yıldır ayrılar
- +1 yıl
Gerçekten mantığınla hareket et ben seni asla yargılamak istemiyorum pişman olma diye söylüyorum onun için değmez
Soran+1 yılKaybedecek bir şeyim yok hep mesafeli bir ilişkimiz var sadece iyi biri seviyorum kaybedersem üzüleceğim en azından askıya alabilirim tamamen boşanma olduktan sonra devam ederim dicem
Aldatan erkekler karsi taraf kadinlara hep bosanma asamasindayim der sekmez bu durum
04 Yorumla
Soran+1 yılYok gerçekten boşanıyor araştırdım güvenim yok kimseye
Soran+1 yılÇok kötüsün resmiyette bitecek ağustosta
+1 yılBakir olsa daha iyi olmaz mı sende bakiresin hazır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbak bu klasık erkek yalanıdır asla boşanmaz boşanır ama norm al yola asla
00 YorumlaOlsun yine de evlenmeden yapma seni ortada birakip eski esine döner baska birini bul
00 Yorumla
+1 yılBence sadece cinsel ilişki istiyorsan bu kadar kırmızı çizgi koyma ama. seni üzmeyecek birin bul. Ama aşk arıyorsan orasını bilemem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBana ver mutlu ol 😇
00 Yorumla
+1 yılOl ol babasının gururu
00 YorumlaNasıl buluyosunuz bunları gkşdsjgşdsg
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasını bul mesela ben 😜
00 Yorumla Başka herif bulamadın mı
00 Yorumla
+1 yılBu konuyu çok büyütüyorsunuz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Asla boşanmayacak senı kandırıyor
10 Yorumlabekleyin derim..
00 Yorumla
+1 yılHayırlısı
00 Yorumla
+1 yılBirini bulalım sana
00 YorumlaOlalim?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın kaç?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok beklemişsin sanki
00 Yorumla
+1 yılBende senin gibiyim