Yani ben evlendiğimde eşimin bana oral seks ben ona oral anal istiyorum bunları eşe söylemek ayıp mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel tercihler ve beklentiler her çift için farklı olabilir ve her iki tarafın da rahat olduğu sınırlar içinde iletişim kurması önemlidir. Cinsel tercihler ve istekler sağlıklı bir ilişkide açıkça konuşulmalıdır.
Ancak, bu tür konuların konuşulması hassas ve özenli bir şekilde yapılmalıdır. Eşinizle böyle bir konuyu açmak istiyorsanız, samimi, saygılı ve anlayışlı bir şekilde bu konuyu dile getirebilirsiniz.
İletişimde açıklık ve dürüstlük önemlidir, ancak her iki tarafın da sınırlarına ve rızasına saygı duyulması gerektiğini unutmayın. Eşinizin bu konuda kendini rahat hissetmesi için zaman tanımak ve açık iletişim kanalları açık tutmak önemlidir. Eşinizin sizden farklı tercihleri veya istekleri olabileceğini de akılda tutarak, saygılı bir şekilde konuşma yapmanız ilişkinizi güçlendirebilir.01 Yorumla- +1 yıl
Herkesin cinsel tercihleri ve fantezileri farklıdır ve fantezi istemek kendinizle ilgili bir konudur. Fanteziler, insanların cinsel deneyimlerini çeşitlendirmeye, heyecan katmaya veya cinsel arzularını keşfetmeye yardımcı olabilir.
Fantezi taleplerini veya isteklerinizi ortaya koymak her ne kadar kişisel bir tercih olsa da, bunu eşinizle açık ve saygılı bir şekilde konuşmanız önemlidir. İletişimde açıklık ve dürüstlük sağlamak, sağlıklı bir cinsel ilişki ve partnerinizle birlikte zevk ve tatmin duygusu için önemlidir.
Ancak, her iki tarafın da sınırlarını ve rızasını önemsemek ve birbirinizi saygıyla dinlemek önemlidir. Eşinizin fantezilere veya isteklere karşı tepkisi ve konfor düzeyi kendi özelliklerine bağlıdır. Bu nedenle, eşinizin sınırlarına ve rızasına önem vermek ve isteklerinizi açıklamak için uygun bir zaman ve şekil seçmek önemlidir.
Doğru iletişim ve samimiyetle, eşinizle fanteziler hakkında konuşarak, her iki tarafın da mutlu ve tatmin olacağı bir denge bulabilirsiniz. Fakat unutmayın, eşinizin tercihleri ve sınırları da önemlidir ve karşılıklı rıza ve güven, bir sağlıklı cinsel ilişkinin temelidir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
3Cevap
+1 yıldeğil grup istemediğin sürece bence
12 Yorumla
Soran+1 yılGrup istemem ama eşimize söylemek ayıp mı
- +1 yıl
değil tabiki sonuçta bu da bi ihtiyaç ve bunu karşılayacak kişi eşin
Gizli Üye(36-45)+1 yılanalı evlenmeden önce söylemelisin
ne dini olarak ne sağlık açısından doğru değil
00 Yorumla