Cinsel Yaşam Quickie sekste oral sekse zaman ayrılabilir mi? igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Quickie sekste oral sekse zaman ayrılabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır oral seks zaman ayırılması gereken bir konu.. 1 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Başlıkta ki hangi seks türü aşko 2 2 Yorumla igdonducakss +1 yıl Hızlı apar topar olan 😅Acele işi, kaçamak falans Yorumla u 27esmerim +1 yıl Sjs Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Hayır direkt penetrasyon lazım. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Ayıranlar vardır 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Seksn aceledi tat vermez adam gibi emek çekerek tüm enerjini sıfırlamak gerekir 1 0 Yorumla
Thejuggers Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Gif harika 😅 istenilirse her zaman zaman ayrilabilir 1 0 Yorumla
Uyumsuzuz Takip Et Master Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Araba sürerken bile zaman ayrılıyor ise her türlü zaman ayrılır 😉 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eşimin libidosu dusukse hemen ufak bi oral yapip icime aliyorum 4 4 Yorumla ByDreamm +1 yıl İşi bilmek diye buna denir değil mi 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ByDreamm evlenene kadar hic birsey bilmiyordum simdi tecrube kazandim:) Yorumla ByDreamm +1 yıl Buna inanmak zor ama bak kandırma bizi 😀 ne kadarlık evlisiniz ki Yorumla Board-Tennis +1 yıl Çok şanslıymış Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ben yapmam. Temiz olması lazım. Oral için hazırlık lazım. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bu ne demek ben bilmiyorum 😀 ama spontane gelişeceği için ayrılır herhalde 1 0 Yorumla
Mertztrk48 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl bence olmalı ya güzelinden böyle hızlı hızlı güzel olur yani 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl quickie zten genelde oral seks içerir 1 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. En iyisi o zaten 1 1 Yorumla Professore +1 yıl Ne zaman oldu en son 😂 Yorumla
Freddieisbck Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 861 cevap paylaştı. tabi tabi 10 saniye bile olsa gerekli 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Tabiki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hayır oral seks zaman ayırılması gereken bir konu..
Başlıkta ki hangi seks türü aşko
Hızlı apar topar olan 😅
Acele işi, kaçamak falans
Sjs
Hayır direkt penetrasyon lazım.
Ayıranlar vardır
Seksn aceledi tat vermez adam gibi emek çekerek tüm enerjini sıfırlamak gerekir
Gif harika 😅 istenilirse her zaman zaman ayrilabilir
Araba sürerken bile zaman ayrılıyor ise her türlü zaman ayrılır 😉
Eşimin libidosu dusukse hemen ufak bi oral yapip icime aliyorum
İşi bilmek diye buna denir değil mi 😁
@ByDreamm evlenene kadar hic birsey bilmiyordum simdi tecrube kazandim:)
Buna inanmak zor ama bak kandırma bizi 😀 ne kadarlık evlisiniz ki
Çok şanslıymış
Ben yapmam. Temiz olması lazım. Oral için hazırlık lazım.
Bu ne demek ben bilmiyorum 😀 ama spontane gelişeceği için ayrılır herhalde
bence olmalı ya güzelinden böyle hızlı hızlı güzel olur yani
Sadece oral seks de yapılabilir
quickie zten genelde oral seks içerir
Hızlıca olabilir
Oral başlayıp devam etmek!
En iyisi o zaten
Ne zaman oldu en son 😂
Sadece oral ile kalabilir
tabi tabi 10 saniye bile olsa gerekli
Hızlı şekilde olur
Tabiki ayrılabilir