Partnerinizin ateşini biraz daha yükseltmek için birleşmeye başlamadan önce mi oral yapılmalı , yoksa ateşi söndürmek için mi oral yapmayı tercih ediyorsunuz?
Cinsel ilişki sırasında Oral yapmadın Bence bir zamanı ve yeri olmamalıdır yenerken zaten insanlara baktım o zaman normal bir cinsel ilişkiden daha çok Oral Seksten zevk aldığı tespit edilmiştir şahsen Mesela ben normal bir ilişkiden ziyade oral seksi tercih ederim çünkü normal bir cinsel ilişkiye göre oral seksin uyarılma gücü ve uyarma gücü daha yüksektir Bu yüzden zaten birçok insan tarafından da tercih edilir Ama dediğim gibi bunun yeri ve zamanı olmamalıdır
Kimi zaman sabırsız aceleci tavırla en başta kimi zaman sakin güzel bir sevişmenin hemen akabinde kimi zaman tutkulu bir sevişmenin sonrasında kimi zaman ilişkinin hemen öncesinde kimi zaman ilişkinin ortasında bu durum çiftlere ve durumlara göre değişkenlik gösterebiliyor
Önce dudaklarda başlayan ateş, sevilen kadının külotunu koklayarak öperek çıkarıp öyle yangına çevrilir doyasıya bir oral seks ile... Ainda oral seks seçim her evresinde yapılır..Çok erkek kadının en sulandığı zamanda oral yapmaya bayılır.
Valla bayiliyorum ya boyle sorulara 😂 . Seks tarfi mi olur? Ekmek ne zaman yemeli, ne zaman dans edmeli? Canin ne zaman isterse!
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Seks başlangıcı ve sonları en ideal zaman şüphesiz. Hem ön sevişme de partnerin gevşemesini sağlar hem de seks bitişinde de dolu dizgin bir doyum sağlar.
O an ki duruma göre değişir. paetnerini içine gir-çıkla bosaltamiyosan sona doğru yapmalı. Yok her haliyle bostirim diyosa başlarda ve ortada da yapılabilir
Oral seks öpüşmeden hemen sonra başlamalıdır bence İlişki esnasında da zaman zaman ilişkiye ara verip karşılıklı veya tek taraflı oral yapmak harikadır
Ön sevişme yeteri kadar sürdükten sonra önce partnerimin yapmasını tercih ederim sonra da ben uzun uzun yaparım ve ardından birleşmeye geçeriz, iyice islandiktan sonra
Her zaman yapılabilir. Başlangıçta kıyafetler yavaş yavaş çıkarken yapılır. Tam ortada dinlenmek amaçlı yapılır. Bitişi taçlandırmak için yapılır. Yapılmayacak bir yeri yok hele ki mevzu bizsek 😉😉😉
bu da fenomenliğe oynuyor galiba. "partnerinizi ateşleyip nirvanaya bık bık". Kusturdunuz şu sorulardan. Şöyle gizlilerin erotik samimi soruları daha tatlı oluyor. bi salın. PArtnermiş
Ben ilişki öncesi ön sevişmeye başladıktan sonra partnerime oral yapmayı tercih ediyorum bazen de birleşme sırasında dışarı çıkıp oral yapıp tekrar birleşmeye devam ediyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İnan bana oral olsun da, ne zaman olursa olsun. Manyaklık ölçüsünde seviyorum bunu.