Aşırı titizlik hissi cinsel hayatımı etkiliyor. Bu huy tuhaf mı?

Bazı şeylerden çok tiksiniyorum. Kimseyle aynı tabaktan yemek yiyemem. Gittiğim yerlerde (otellerde, misafirlikte..) hatta evde bile kaşıkları çatalları incelerim. Hatta başkasının gözyaşından bile tiksinirim. Birisinin benim bulunduğum ortamda ayağı eşyalara falan değerse aşırı rahatsız olurum. Yiyeceğim yemeğin yakınında insan bulunmasını istemem. Yemek yerken birileriyle yakın oturmamayı tercih ederim. Birisi banyoya girdikten sonra benim banyoya girmem için saatler geçmesi gerekir. Başkasının evinde yemek yerken bile içimde bin türlü tilki dönüyor. Yiyeceğimiz ekmeğe dokunulması bile rahatsız ediyor. Yeni yıkanmış bir bardaktan su da içemem. Bu durum cinsel hayatımı bile etkiliyor. Bu yüzden kimseyle tamamen rızam varken ilişki yaşamadım. İstemediğimi ifade ettiğim hâlde zorladıkları zaman hayır diyememe huyum olduğundan istemediğim ilişkileri midem bulanarak yaşıyorum. Birisiyle öpüşürken bile midem bulanıyor hatta bir keresinde eve geldikten sonra yemek yerken kusmuştum. Öpüştüğüm birisiyle bile aynı bardaktan bir şeyler içmek istemem. Çamaşırlıkta başkasına ait iç çamaşırı varsa kendi kıyafetlerimi oraya atmam. İleride çocuğum olursa altını nasıl değiştireceğim ya da tırnaklarını nasıl keseceğim diye düşünüyorum sanırım hepsinde eldiven takmak zorundayım. Annemle bile tartışmaya başladık çünkü sofrada birisi konuşurken rahatsız oluyorum. Ama bu huyumdan da kurtulmak istemiyorum böyle birisi olmaktan da şikayetçi değilim çünkü bu sayede hem daha temiz hem daha duyarlı bir insanım. Ama insanlar tuhaf karşılıyor. Sizce çok mu anormal?

Güncellemeler
+1 yıl
Sorunun başlığı :D
Güncellemeler
+1 yıl
Keşke sadece cinsel hayatımı etkilese
Aşırı titizlik hissi cinsel hayatımı etkiliyor. Bu huy tuhaf mı?