Bu aralar çok fazla arttı. Haliyle artık mb kesmemeye başladı. Dikkatimi ne zaman bir yere toplamaya çalışsam hemen engel oluyor. Alay edin ve saçma sapan mesajlar atın diye sormuyorum. Var mı bu durumu yaşayan ne çözüm buldunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılCinselliğini konturol altına alıp, belli bir düzene sokamamış her kim varsa sizden farklı değil durumu. Evet cinselliği kabullenememiş, bir düzen kurmamış, neyi nasıl yapacağını öğrenememiş her kim varsa dikkat bozukluğu, uykusuzluk, iştahsızlık, sinir, öfke, hırçınlık gibi sitres ve depresif haller ile baş başa kalır. Aşk bunun için var ve aşk sayesin de gerçek duygu ve tatminler ile doyuruyoruz ilgi, sevgi, şehvet ve ihtiras açlıklarımızı...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet ne yazık ki dikkat dağınıklığı yapar. Bir yere odaklanırken bi anda aklına libidon gelirse o işten tamamen uzaklaşıp kafan libidoya kayar. Bunun çözümü pek yok yani istekli bir kadınsın ve kendini doyurman lazım. ya da doyuran bir partnerinin olmasi lazim. Mastürbasyon yöntemlerini değiştir. ya da seksting yal. ya da partner bul. Kafanı dağıt diyeceğim ama kafanı dağıtırken aklına gelmesi bu durumu imkansiz kılıyor
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet peş peşe çok yaparsan o olur onun yerine iyi bilen biriyle sexting yaparsan geçer yapacagin adam iyi olmalı seni resim ve video ile iyice hazırlayıp şiddetli boşalmanı saglarsa bu bazan 3 mastdan daha etkili olur. O da kesmezse tekrar yazarsan anlatırız mutlu günler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende bu durum stresliyken daha çok oluyor stresini azaltacak yeni şeyler bulmalısın ve farklı mb yöntemleri bulmalısın daha çok tatmin olmak için
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
35Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yıl
Evet, cinsel istek bazen dikkat dağınıklığına neden olabilir. Cinsel dürtülerin yükselmesi, odaklanmayı zorlaştırabilir ve dikkati dağıtabilir. Bu durum, özellikle cinsel düşüncelerin yoğun olduğu durumlarda ve cinsel uyarılma anında daha belirgin olabilir.
Bununla birlikte, her bireyde ve durumda farklılık gösterebilir. Bazı insanlar cinsel dürtülerin dikkatlerini dağıtmasını daha fazla yaşarken, diğerleri bunun etkisini daha az hissedebilir.
Dikkat dağınıklığı, cinsel düşüncelerin sık sık ve sürekli olarak normal yaşam aktivitelerini veya işleri engellediği durumlarda veya kişinin günlük yaşamını olumsuz etkilediği durumlarda daha ciddi bir sorun haline gelebilir. Bu durumda, profesyonel yardım almak ve konuyu bir uzmana danışmak faydalı olabilir.10 Yorumla
+1 yılKesinlikle ben bir keresinde hukuk sınavında libido yüksekliğinden kağıttaki sorulara odaklanamamıştım 3 4 bildiğim soruyu yanlış işaretlemişim sonradan düzelttim etkiliyor insanı
13 Yorumla
Soran+1 yılAynısını yaşadım doğru bildiklerime bile odaklanamadim çözüm buldunuz mu peki?
- +1 yıl
Sınav esnasında orgazm olup rahatladıktan sonra dersten geçtiğimi bilirim ondan sonra yurda gidip duş alıp mis gibi de akşam yemeğini yerdim yalan yok 🙃
Soran+1 yılSınav esnasında nasıl oldun 🤦
Çözüm şu. Bu aralar çok strese giriyorsun ve stres atmak için kendini bu şekilde yönlendiriyorsun. Stresini atacak kafanı dağıtacak başka şeylere odaklan
12 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir en mantıklı yorum
+1 yılEvet, akılda cinsellik canlı durdukça, libido yüksek seviyelere çıktıktan sonra rahatlama olmaz veya olamazsa , bu en az birkaç kez tekrarlanırsa dikkat dağınıklığı oluyor esasen dikkat dağınıklığı değil odaklanma problemi oluyor. Çünkü odagımız akılda canlı ve hormonal olarakda aktif olan cinsellikte.
00 Yorumla
+1 yılSon derece Dikkat Dağınıklığı Yapar Ve Hiç bir Konuda Başarılı Olamazsın
Zevkin Ve Hazzın Doruklarına Çıkaracak bi Partner bul
Ben 45 dakikada 20 den fazla Üst üste defalarca Orgazm Yaşatıyorum...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlarda dogal durum bir de belli mb yontemi kullanıyorsan adapte oldugundan kesmez. Sizde 30 kadar ev mb yontemi varken her gun faarklı kulllan faydası olur.
10 Yorumla
+1 yılBenim dikkatimi topluyor, herşeye daha detaylı bakmaya başlıyorum 🙂
00 Yorumla
+1 yılHem dikkat dağınıklığı hemde öfkeli yapar
01 Yorumla- +1 yıl
Yapar
+1 yılTabiki dağınıklığı arttırır
Soğuktan , uykusuzluktan, afrodizyak içeren gıdalardan, moral düşüklüğü, aşırı stres, cinsel hormon denngesizliği gibi birçok nedeni olabiliyor
Allah yardımcın olsun 👍00 Yorumla
+1 yılHormonal olarak bazı dönemlerde böyle oluyor kadınalr. Mastürbasyonu arttırabilirsin veya cinsel ilişki yaşayarak bastırabilirsin maalesef başka bir çözümü yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbartma ya mb dedigini bir kac kez yap o zaman demek ki az yapiyorsun, bir sure sonra tiksinirsin ha da cok gencsin su an sadece merak ediyorsun ama surekli öyle olmuyor merak etme
22 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten sevmiyorum artık yapmayı ama tatmin de etmiyor hala istek kalıyor
Cevap sahibi+1 yılTatmin eder az yapiyorsun
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de ders çalışcam ama a.. zgınlıktan çalışamıyorum
30 Yorumla
+1 yılAklinda seks olduğu için dikkatin dağılıyor işte isteğin fazla... Bu isteğin için artık yapma zamanin geldi;)
00 Yorumla
+1 yılProtein kaybı enerji kaybı yapıyor sürekli boşalırsan yapar yani. ben yaşadım uzun süre geçti ama günde 5 6 defa boşalıyordum önceden 😆
00 Yorumla
+1 yılAlay edilecek bir konu değil insan yapısı gereğince normal bir şey Tek kalmamaya çalış ortamlara takıl kafani dağıtacak şeyler yap iyi gelecektir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Cinsel istek açlık gibi susuzluk gibi doğal bir istek ama daha etkili ve karışık bir duygu her türlü dikkat dağınıklığı yapabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsan işsiz güçsüz olunca sürekli yapmak istiyor ama kafanı yaptığın işe tam versen meşgul olsan aklına bile gelmez
20 Yorumla
+1 yılCinsel istek yapar mı bilmem ama boşalmak kesinlikle yapıyor
00 Yorumla
+1 yılYaşından dolayı normal öncelikle.
Dışarıda vakit geçirmeye çalış, spor yap, yürüyüş yap.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bu durumu çoğumuz yaşıyoruz bide sürekli iatekli biriysen vay haline
00 YorumlaArkadaş ortamı aklına getirmez bide cinselliği planla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tatmin ve doyurucu kılsaydı seni karşında ki bu olumsuzluk olmaz di
00 YorumlaEvet yapar daha dikkatli ol bunun için şehvet beklemesin içinde sürekli rahatlat kendini
00 Yorumla
+1 yılHepimiz insanız sağlıklı Her insan zaman zaman yazdıklarını yaşıyor tedavisi Sevgili bul
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de de öyle ben ya sexting yapıyorum ya da yanında bir şeyler kullanıyorum tamamen rahatladığına emin olunca geçiyor
12 Yorumla- +1 yıl
Kimle sexting yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılKız arkadaşımla
+1 yılBen yaşıyorum yksye hazırlanıyorum çok stresden oluyomuş dk başı mb yapıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşırı istek yapmaz ama aşırı mastürbasyon yapmak ve p*rno izlemek yapar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılseks yapma vaktin gelmiş artık için kaynıyor
00 Yorumla Ben bir kere yapıyorum yetiyor tekrar odaklanabiliyorum
00 Yorumla
+1 yılReel yap. Senin ihtiyacın var
00 Yorumla
+1 yılsende yap rahatla.. dikkatini verirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Haklısın bu ani yaşamalısınız
00 Yorumla
+1 yılSürekli aklimdaysa yapar tabi dhhdd
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mastürbasyon kesmiyorsa gerçeğini yaşa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet yapar dengeyi kaybedersin
00 Yorumla
+1 yılEvet maalesef bende de oluyor bu ara
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbdest al kurtulursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇare seksting..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMaalesef oluyor. Nereden bildiğimi sorma :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle yapar darmadağın ediyor insanı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYapar tabi.
00 Yorumla
+1 yılYapar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yapar belli bir süre
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi