Günaydın günaydın günaydın musmutlu pazarlar 🥰❤️
Erkenci kuşum ben yine 🐦🐣🥲
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Günaydın günaydın günaydın musmutlu pazarlar 🥰❤️
Erkenci kuşum ben yine 🐦🐣🥲
Israr ve bu ısrarın sonucu olan şiddetli arzu daima iki taraftan birine zarar verecektir. Toplumumuzun seks ve cinsel istekler karşısında pek bilgili olduğunu düşünmüyorum, sadece bu gibi basit ve kolay sorulara bile ne gibi iğrenç cevaplar geleceğini hatta belki buradaki verilen cevapların bile insanı seksten soğutabileceğini söylemek, düşünmek doğru bir yaklaşım olacaktır. İki uç arasında yaşayan bir toplumda olduğumuzu düşünüyorum ( ya çok yüksek arzular ya hiç hoşlanılmayan, iğrenç ve doğamızı kabul etmeyen iki uç nokta da insanlarımız var). Bence bu durum toplumumuz ve gelecek olan yeni nesiller için oldukca zor, kötü bir durumdur. Umarım düşüncelerimde yanılır, yanlış gözlem yaptığımı görürüm. Sevgilerimle ve saygılarımla...
Ben hiç seks yapmadım ama bildiğim ve duyduklarım kadarıyla diyelim. Cinsellikle ilgili açık ve sağlıklı iletişim olmaması, partnerlerin birbirinin isteklerini, ihtiyaçlarını ve sınırlarını anlamasını zorlaştırabilir. Bir partnerin sadece kendi zevkine veya isteklerine odaklanması, diğer partnerin tatmin olmamasına ve seksten soğumasına neden olabilir. İlişkide duygusal bağın zayıflaması veya azalması, cinsel arzuyu da olumsuz etkileyebilir. Cinsel yaşamın monotonlaşması ve sürekli aynı rutinlerin takip edilmesi, heyecanın azalmasına ve seksten soğumaya yol açabilir. Partnerlerden birinin kendine olan güveninin düşük olması veya vücut imajı sorunları yaşaması, cinselliğe olan katılımını olumsuz etkileyebilir. Sürekli tekrarlayan veya çözülemeyen çatışmalar, ilişkideki yakınlığı azaltabilir ve cinsel ilişkiyi olumsuz etkileyebilir. Partnerlerin cinsel beklentilerinin farklı olması, tatmin olmamaya ve cinsel anlamda uyumsuzluğa neden olabilir. Aldatma veya güven eksikliği, cinsel olarak birbirine yakınlaşmayı zorlaştırabilir ve seksten soğumaya yol açabilir.
Teşekkür ederim abla ☺️
Rica ederim 🙂
Beni en çok irite eden vücut deformasyonu ( aşırı kilo alımı ya da kayıbı gibi) ve kötü koku (ağız kokusu, ter, cinsel organ bölgesinden gelen gibi) dur. Bunun dışında seks seanslarını monotonlaşması, çiftlerin birbirine açık olmaması eklenebilir. Çiftlerin partnerlerinden beklentilerini açık bir şekilde ifade etmesi gerekir. Utanıp, sıkılıp içe atılırsa istek de azalır. Zamanla monotonlaşması seks seanslarının sıklığını azaltır. Azaldıkça da istek azalır. Ne demiş atalarımız? İşleyen demir pas tutmaz.
Sağlıkla kalın.
Bencillik yapması beni düşünmüyor oluşu, temizliğe dikkat etmiyor oluşu, . konuşurken saçma sapan bir konuşma yapıyorsa buz gibi olup evrim geçiriyorum resmen 😬
Cevap
38Cevap
Yeterli iletişimin olmaması
Prezervatifle sevişmek. Gene Okey reklamı bak 1 sene ara verdim her şey değişti cinsel kategoride okey değişmedi. 😂
kararım net artık cinsel yaşam sorusu cevaplamıyorum hatta sormuyorum bile zira hesabım üç gün donduruldu hem sorulara cevap verip hemde beni şikayet eden şe*ef*iz yüzünden
İnan sexseten dolayı değil farklı şeylerden dolayı soğudum bitirdim herşeyi hayatımın hemen her noktası sorunluydu umursamazlık bencillik yalan hayatımda tek sıkıntısız giden bir şey vardı oda seks ama her şey seksten ibaret değil bir yanliş bile herşeyden sogutabiliyor insanı
İlk seferinde her şey tam teşekküllü ilerlerken zamanla uzaya giden roket gibi bazı kopmalar olması, bazı şeylerin zor gelmesi blowjob v. s gibi
Aceleci tavırlar
Acı esiginin düşük olması
Tek düze monoton bir seks ve pozisyon
İsteksiz eş
Erken boşalma erken tatmin olma, ön sevişmenin olmaması
İsteksizlik odunluk hadi işin bitsin senle uğraşamam halleri
Hijyen kurallarına riayet etmemek,
Karşı tarafın isteksizliği
Seksin ortasında işim çıktı gidiyorum demek mesela 😂
Acelecilik hep aynı pozisyon , yaratıcı olmak gerek
Koku. Orgazmın tepesinde bile olsam çıkarır giderim 😂
Yasaklar konulması, seksi ruhen değil bedenle yaşamaya çalışmak,
Günaydın Temizlik Koku vs Soğutur heralde ve duyarsız olmak
Sevişmişsin tam en haz dolu ana geçiyorsun o an düşünüyorum beni ne vaz geçirir bulamıyorum
İletişim eksikliği.
Çiftler cevaplasın ben tek tabanca tüm 😁
Naz yapması kendini kıyaslaması.. veya erkeği rencide etmesi neden uzun sürmüyor diye
Herşeyin fazlası zarardır
karsılıklı dokunusların bıtmesi on sevısmenın kısalıgı erkegın kadınını oralla ve parmaklarla rahatlatıp ıyıce ıslandıgında kendını kadınına verıp guzelbır oral yaptırıp noktayı koyması lazım ve asl 1 seferde bırakmamalı erken gelebılırsın sen rahatlasanda karsı taraf gelmemıs olabılır..
seks te çift özgür olmalı zamanın geniş olmalı bunlar varsa pek soğulmaz
Esniyor, parmağını kütletiyor, sürekli yavaş diyor. Daha sayim mi 😂
Ağız kokusu kfmfösöfö
Isteksizlik monotonluk fanteziyi sevememk
Hadi ya yinemi sen, 😂😂
Bu kişiden kişi ye göre değişir
Erken boşalma erken tatmin olma
Sabah sabah kim soğuttu seni gene 😁
O sırada uykunun gelmesi olabilir
Mış gibi yapmak, acele etmek
En önemlisi uyumlu olamamak
Ruhsal birleşmeden uzak kalmak