Evliyim eşimin dokunmasını dahi istemiyorum miğdem bulanıyor kendimden belli etmemeye çalışıyorum ama bi yere kadar iş bulup boşanicam psikolojim bozulucak böyle devam ederse
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Cinselliğe mi sendeki bu isteksizlik, yoksa eşine mi? Galiba en kötüsü de eşin yüzünden cinsellikten soğuyorsun…
Dediğiniz gibi eşimden dolayı soğudum
Sana dokunmasından nefret edecek kadar ne yaşandı böyle aranızda? Aldatıldın mı?
Başından beri sevmedim zamanla daha kötü oldu
Keşke hiç bu evliliğe başlamasaydın ama artık olan olmuş.. Kaç yıldır bu cenderenin içinde yaşıyorsun? Çünkü yaşın doğruysa daha çok gençsin..
3 yıllık evliyim
Boşanmak için iş bulmayı beklemen gerekmiyorsa bence kendi yoluna git artık. Bu şekilde en güzel yaşlarını, bir kadını mutlu eden en güzel şeyden uzak geçirmemelisin. Çünkü cinselliği en dolu dolu yaşayacağın yaşlardasın.. Bu senin için azaba dönüşmemeli..
2 yıllık bankacılık okudum
Aslında kendi hayatını kurabileceğin bir mesleğin de olabilir bu durumda. Tekrar söylüyorum, seni en mutlu edecek şeyi en dolu yaşayacağın yaşlardasın. Büyük ihtimal kendine de bakan, dikkat eden bir kadınsın. Eğer çocuğun da yoksa, bence seni hem duygusal, hem cinsel yönden mutlu edecek birşeyler düşünmelisin.
Bir hamilelik geçirdim düşük yaptım. Cinsellikten çok soğudum
Senin öncelikle kendi bedeninle barışman, cinselliğe tekrar el uzatman gerekiyor. Aynaya baktığında ne düşünüyorsun bilmiyorum ama bu şekilde devam edemez. Cinsel ilişki, hayatın gerçek tadını almanı sağlar. Yatakta mutlu olan kadın, çevresine yaydığı pozitif enerjiyle dokunduğu herşeyi de mutlu eder. Bu sıkıntıları çokça yaşamış senin erkek versiyonun biri olarak, kapılarını cinsel doyuma mutlaka açık tutman gerektiğini düşünüyorum. Çünkü giden zaman geri gelmiyor..
Eski enerjim neşem yok gergin sinirli biri oldum evden dışarı çıkmak istemiyorum
Gergin ve sinirli hallerinin sebebi işte tam olarak bu. Cinsel açıdan doyurulmamış olman psikolojini harap edeceği için ruh halini baştan sona değiştirir. Ki zaten bunlar da senin bildiğin detaylar bence. Aslolan, orgazmın tadını öğreneceğin dolu dolu bir cinsel ilişki yaşamalısın. En azından cinsel tatminin ne kadar güzel bir şey olduğunu yaşaman için. Enerjini geri getirecek bir şey varsa budur.
Ne yapıcam ki. Evlilik dışı ilişki ters bana
Şuanki durumun zaten seni bu çaresizliğin içinde bırakmaktan başka sana hiçbir seçenek sunmuyor. Eğer bugün boşanma şansın yoksa, ne zaman biteceği belli olmaz bir şekilde bu sinir ve agresyon ile yaşamaya devam edeceksin, ya da tersine düzüne bakmadan biraz da mutluluğunun izini süreceksin. Yöntemini kendin belirlersin, Hayat senin hayatın. Unutma en güzel yaşlarındasın..
Eşinde bir problem mi var sevmiyor musun? Ben can atıyorum bana dokununca bir hafta ayrı kalsak. Mutsuz geçiyor haftafm
Yapmadım. Bir insanla rızası dışında cinsellik muhabbeti yapmak bile taciz suçudur, evli-bekar fark etmez.
:( ahh sevmediği bir adama katlanmak nasıl da zordur üzdün
Kocanla konuşup halletmek daha doğru olmaz mı sence
Bu evlilik sürmez ne kadar zorlarsan zorla çünkü dokunması bile sana mide bulandırıcı geliyorsa olmaz. Çocuk vs var mı?
Neden ki sevmiyorsan neden evlendin
Zor bir evlilik sorunsali daha
Bu şekilde insan neden evlenmek ister
Aynn tuhaf
Tahminim aile baskısından kurtulmak için ilk karşısına çıkan düzgün olduğunu düşündüğü birisiyle evlenip herşeyin daha güzel olacagina inanan birisi var gibi
Boşan zaten, arzu duymuyorsun belli
Noldu niye vermiyorsun adama
Neden peki böyle oldu evlenmeden önce nasıldı?
gorucu usulu evlılıkmı?
Evet
pekı hıc baskası oldumu hayatında
Peki böyle olmasinin sebebi ne
Sen istiyor duj verecek 100 dolar
Niye miden bulanıyo
Vücudumda onun izi kalıyor
Kalsın kocan o
Sebep ne
Amasyada iş var
Nie peki böyle bir şey oluyorki
hayır
Hayır seve seve
Hadi ya üzüldüm
Nerde yaşıyorsun
Neden evlendin hayatı ikinize de zindan ediyorsun?
İşin zor valla
niye evlendin
Ayril o zaman