Bozuyor az da olsa bence benim psikoloji gitti, gidiyor bu sapıklardan ve pedofililerden, çocukları, kadınları rahat bıraktıkları an yok ya👎
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet, cinsellik ve psikoloji arasında karmaşık bir ilişki bulunmaktadır ve bazı durumlarda cinsellik, psikolojiyi çabucak etkileyebilir. Cinsellik, kişilerin duygusal, zihinsel ve fiziksel olarak birbirleriyle bağlantı kurmalarını sağlayan önemli bir insan deneyimidir. Bu bağlamda, cinsellik psikolojik sağlığımızı etkileyebilir ve bazı durumlarda psikolojimizi hızlı bir şekilde etkileyebilir. Cinsellik ve psikoloji arasındaki ilişki karmaşık ve kişisel deneyimlere bağlı olarak farklılık gösterebilir. Bazı durumlarda, cinsellik psikolojiyi olumlu bir şekilde etkileyebilirken, bazı durumlarda ise olumsuz etkiler yaratabilir. Cinsel konularda rahatsızlık yaşayan veya psikolojik zorluklar yaşayan bireyler, bir psikolog veya terapistle çalışarak destek alabilirler.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik psikolojiyi bozmaz. Cinsel açlık ve cinselliğe din eksenli bakış bozar. Dinin emrine uyup insan biyolojisini inkar etmek bozar. Her kadınla + çocuklarla seks yapmayı düşünmek dinin emirlerine uyma gayretinin yarattığı cinsel açlıktan doğar. Bir diğer nedeni de erkeklerin her kadını elde etmeye haklarının olduğunu zannetmeleridir, buna da din yol verir. Afganların bacha bazi geleneği, kadınların toplumdan soyutlanması nedeniyle erkeklerin sadece başka erkeklerle sosyal ilişkide olabilmelerini bir sonucudur. Ne kadar dindar insan tanıdıysam, konuştukları her kadınla sadece seks yapmayı düşünebiliyorlar. İki sohbet edeyim, bir yemek yiyeyim, bir kahve içip biraz tanıyayım yok. Küçük yaşta kız çocuklarına ilgileri de dinen yasak olmamasından. Bu nedenle kendi kızlarını da küçük yaşta evlendirmeye sakınca görmüyorlar, sonuçta dinen uygun. Din onaylıyorsa yasayı takmıyorlar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
+1 yılSaydıklarının cinsellikle değil sapkınlıkla ilgisi var.
04 Yorumla- +1 yıl
Saydıklarım değil ki onlar.
- +1 yıl
Pedofili vs demişsin ben de diyorum ki bunlar fantezi değil sapkınlık, hastalık.
- +1 yıl
Onlarda psikoloji bozuyor değil mi ya
- +1 yıl
Aynen. Alayı hasta. Ölüden tahrik olan var reis. Bunun cinsellikle hiç ilgisi yok
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılortadoğudasın
bizde gö. tümüz afganlardan koorouyoruz bacım
sadece sen değil00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGelişimini tamamlayamayan birçok insan müsfettesi var maalesef.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bazen bozar piskolojiyi
00 Yorumla
+1 yılEvet bozuyor az çok
00 Yorumla
+1 yılBozabiliyor
14 Yorumla- +1 yıl
mesela nasıl
- +1 yıl
@samimiyetveguven Sapiklardan dolayi
- +1 yıl
seni nasıl etkiledi? sen neler yaşadın?
- +1 yıl
Genel soyledim
+1 yılbozmaz ya neden bozsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılbozuyor
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem