Erkekler cinsellikten sonra duygusal olmaz hissetmezler biyoloji olarak bu böyle. Genelde kaygilanirlar performans acisindan egolarinin tatmin edilmelerini isterler. Ayni zamanda sessizlik isterler.
Değişirse de yapacak bir şey yok. Karşıdakinin hisleri değişmesin diye insan sevdiğiyle birlikte olmamalı mı. Elbette olacaktı ya şimdi ya biraz daha sonra. Gidecekse mesela, yol yakınken rengini belli edebilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Erkekler cinsellikten sonra duygusal olmaz hissetmezler biyoloji olarak bu böyle. Genelde kaygilanirlar performans acisindan egolarinin tatmin edilmelerini isterler. Ayni zamanda sessizlik isterler.
Bağlılık, rahatlama, ferahlık, aidiyet, huzur, sevgi, mutluluk, benimseme gibi duygular oluşur genel olarak 😄
Oh oh oh hadi inşallah zaten var umarım daha da artar
İlk ilişkiden sonrasinj diyorsan elbette düşüncelerde olur bı değişiklik
İyi yönde mi olur kötü yönde mi olur
Muhtemelen evet benim sevgilim değişmişti hali tavrı ayrıldık zaten sonra
Evet bende kız arkadaşlarım dan hep bunu duyuyordum ondan sordum zaten umarım değişmez
Umarım
Niye olsun ki? Birden nefret edecek değil ya. Daha çok bağlanırlar genelde.
Bilmiyorum ben ilşki yaşamamak için baya direndim o çok ısrarcıydı şimdi de olunca değişebilir diye düşündüm
Değişirse de yapacak bir şey yok. Karşıdakinin hisleri değişmesin diye insan sevdiğiyle birlikte olmamalı mı. Elbette olacaktı ya şimdi ya biraz daha sonra. Gidecekse mesela, yol yakınken rengini belli edebilir.
iyi geçtiyse arzu artar
Baya iyiydi karşılıklı zevk aldık sonrasında da konuştuk bir sıkıntı yok yani. Zaten çok arzu var umarım daha çok artar
artar artar merak etme
Hadi inşallah sağol yorumun için
Nasıl bir değişim. Pek bende olmuyorda
Erkeklerde oluyor çoğu zaman ondan sordum
Can I join?
Yes sure
Erkek erkeği zikermi lan
Heeee
Katılcan mı aramıza kanka
Heteroyum ben kanka oglan zikmiyorum
Tüh kaçırdık desene seni😅
Kaciracak neyim varki benim, size erkekmi yok lan
Sende haklısın çok var valla gizli gizli yazanlar edenler falan
E tamam bulursunuz birini işte
Biz bize yetiyoruz zaten onu tşşk amaçlı söyledim
Erkek arkadaşımla derken
Nolmuş yani
Gay misin?
Evet
Neden abla
Lgbt desteklemiyorum o yüzden ablacım
Olabilir ne diyeyim yanlız değilsin. Düşüncelerinizi değiştiremem
Değişir bence
Neden değişir ki
Çünkü cinsellik insanların bağlarını güçlendirir
Daha iyi olur mu demek istiyorsun ben soğur anlamında söylediğini düşündüm oh içim rahatladı
Yaş kaç
Naocan kanka
Bence olur
Hangi konuda
İlkkez oluyorsa çekin me olur utanma olur belkide birdaha konuşmaz bayanlara akıl sır ermez
Bayan değil ki erkek arkadaşım dedim ya😅
İş değişir ozaman gerçekten seviyorsa bağlanır iyice sevmiyorsa seni kullanır
Kullandıgını öğren men için sana bi sır vere bilirim istersen mesaj at
Yazdım kanka
Çok nadir oluyor