3 yıllık evliyim 1 yaşında oğlum var kocam evlenmeden önce dünyanın en iyi adamıydı en anlayışlı en mükemmel ama evlendikten sonra hareketleri inanılmaz değişti herşeyi değişti bu süre içerisinde ben yine değişmedim sürekli onu mutlu etmeye çalıştım her anlamda cinsellikte bile sürekli farklı şeyler deneyen bakımıma sürekli özen gösteren kişi benim ama o ise bazen sabahlara kadar eve gelmez her gün akşam 12 1 e kadar dışarda durur sürekli alkol içer en ufak bişey olduğunda beni suçlu görür narsist bir insan bebeğim 3 aylıkken boşanmak istediğimi söyledim ve boşanamayacağımı beni öldüreceğine kadar tehdit etti tehditlerine boyun eğmedim ve çıktım gittim 2 gün sonra dayanamadı çok pişman olduğunu herşeyin farklı olacağını söyledi 2 gün de olsa bebeğimin küçük olması doğum sonrası depresyondan çıkamama sebebimle sözüne güvendim geri geldim 1 ay yine çok iyiydi geri eski haline döndü beni ne tek başıma dışarı çıkarıyor ne de kendi hadi gel bugün şuraya gidelim diyor eve hapis yaşıyorum en fazla gittiğim yer eşimin annesinin evi oraya bile kendi bırakıyor kendi alıyor inanın çok yoruldum işe dönmedim hala bebeğim zor bir bebek olduğu için ne yapıcam işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum konuşuyorum o an tamam diyor sabah ayıldığı zaman yine aynı nefes alamıyorum artık
Öyle bir insanlar evli kalmak kadar zor bir şey yok. Narsist bencil karşısındaki insana değer vermeyen bir yobaz kusura bakma. Senin kıymetini bilmiyorsa bunun böyle gideceğini düşünüyorsan ayrıl. Dışarıda o kadar kıymet bilecek insan var ki kendinizi köle yerine koydurtmayin lütfen
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız yorumunuz için teşekkürler
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Abla öncelikle o 1 aylık süreci isteyerek yapmadığını anlamış olmalısın çünkü eski haline dönmesi demek, bu süreci kendi kendine zorla yaptırmış olması (gönülden sana öyle davranmıyordu yani) anlamına geliyor
Abla istediğin kadar ama seviyorum ama çocuğum var de gerçekler değişmeyecek al pılını pırtını koş mahkemeye bu işin burada bitmesi lazım eleman belli ki kendi hayatını aynı devam ettirwbileceğini sanmış evlilik sonrası salıyor
Gerçekten sana anlatırım istiyorsan neden çocuğun varken boşanman gerektiğini çünkü onun bir psikolojik detayı var ama uzun sürer o yüzden tavsiyeme uymamak da sana kalsa da ben olsam boşanırdım24 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yorumun için teşekkür ederim evet bende farkındayım isteyerek yapmadı o 1 ay sürecini öyle böyle geçirdi seviyorum çok seviyorum gibi bahane yapmayacağım her sevgi bir gün bitebilir sevgim olsa dahi saygımı yitirmek üzereyim doğum sonrası ben depresyona girdm o zamanki yalvarış yakarışlarını kabul etme sebebim oydu güzel kardeşim biliyorum çocuğum sevgisiz mutsuz bi evde büyümesindense benimle gayet mutlu olabilir onun pakilojisi benimle düzelir sadece tek sorunum maddi açıdan bebeğim küçük olduğu için çalışamıyorum ailemin maddi açıdan durumu çok çok iyiydi fakat bu ara ekonomik krizden nasiplerini aldılar tek sorunum maddiyat anlayacağın
- +1 yıl
Önce ozoman iş bulmaya odaklan bak anlıyorum depresyondasın ama şöyle düşünmelisin
Ailen maddi olarak iyi değilse onların yanına taşın sen iş bul ananesi büyük babasıyla hem vakit geçirir sen de ekonomik sıkıntıları çözmeye çalışırsın
Ha diceksin onlsra yük olursam nolcak
Endişe etme şu an nasıl yaşıyorlarsa aynısı devam edicek sen kazandığın parayla çocuğuna bakacak fazla gelirse de (bu ekonomide NAHHHH ama olsun) ailene de destek çıkabilirsin hemen pes etme
Soran+1 yılKardeşim zaten ben çalışıyordum üniversite mezunuyum işim var aynı yerde çalışmasam bile yine bulma ihtimalim çok yüksek mesleğim var ama gel gör ki çocuğum zor çocuk anneannesinde bile durmuyor sütten kesmediğim için sürekli yanında olmamı istiyor şu an bile bir odadan farklı odaya gitsem ağlaya ağlaya kendini perişan ediyor
- +1 yıl
Sütten kesmek tek derdin olsun abla halledersin ya inan nasıl bilmiyorum ama zaten belli bit zamanda kesmen gerekiyor
Ha bir de azıcık ağlamasında sorun da yok kolaymış gibi dememe bakma sakın ama bazen belli. şeylerden ödün vermek gerekiyor
E NE GÜZELLL baya baya kolayca işe de girebilicrksin abla rica ediyorum az daha dişini sık çabala her şeyin yoluna gireceğine eminim o babadan hayır gelmezzzz
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşın daha genç böyle bir insanla nereye kadar gidebilirsin. Elinden geleni yaptığını söylüyorsun. Daha fazla ne yapabilirsin. Hayatta sözlere değil davranışlara bakılır. Eğer ki aynı davranışları sergiliyorsa terkedilmeyi çoktan haketmiştir. Zaten bu şekilde zorla devam ettirilen evliliklerin sonu hep ayrılıktır. Daha yolun başından bunu yapmak daha hayırlıdır.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel yorumunuz için
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Psikolog desteği şart gibi
Cinsellik yok, sevgi tok, saygı yok , çocuk doğurdun da ne değişti ne istiyor peki ne diyor ilginç. Hala gzl alımlı ve seksi bir kadınsın cinsellige doyman lazım bununla birlikte sevgi saygı ve değer de şart.
13 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğu ilişkimiz güçlensin diye doğurmadım
- +1 yıl
Sonuç olarak kendini tatmin etme gerekmiyor genç gzl alımlı kadınsın, kocan duaunsun tek ne yapacak diye. ama sen seviyosun birakmak yerine savaşıyorum oda destek olmalı en azından seks olmuyorsa aynı yatağa girmeli beraber duş banyo almali , az biraz jestler yapmalı , gece suprizli hecelikler vs sen yapmalı.. başka siz yoksunuz , sen birey kocam birey iki kisini ask sevgi saygı ve seks iki kişiliktir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İşine gücüne sahip çıkmaya bak
İşsiz güçsüz olursan bişe yapamazsin
İşine gücüne sarılma imkaninnolursa kendi kendine biseler olur
Zaman cozer bunları ama sabırlı olmak gerek
14 Yorumla
Soran+1 yılİşim var mesleğim var üniversite mezunuyum ama bebeğim küçük ve bana ihtiyacı var elimi kolumu bağlayan tek sebep o zaten
Soran+1 yılAbi zor bir çocuğum var ne kendi annemde ne bir başkasında durmuyor sütten kesmediğim için sürekli beni arıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılboşanmalısın canım o işten evden çık git annenin evine bir daha dönme
12 Yorumla
Soran+1 yılBir de saçma tehditlerimiz var
- +1 yıl
hic bir sey yapamaz ordan ciktiktan sonra
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. narsist insanla ömür geçmez zaten ikinci kez dönmen bile hata senin
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle
Soran+1 yılÖyleyiz zaten şuanda
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok zor ya bende evliyim ama çocuk yapmadım ileride ne olur diye bekledim. İlgisiz olmaya başladı iyi ki çocuk yapmışım diyorum ya
12 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk yapmadıysanız eğer en iyisini yapmışsınız
Cevap sahibi+1 yılEvet yapmadım zaman geçsin dedim iyi ki yapmamışım
+1 yılAllah yardim etsin sana belli cok dolmussun sen dertdini dinlerim istersen
12 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah teşekkür ederim
- +1 yıl
Derdini anlat ki rahatla
- Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yılne yapmak istediğine karar vermelisin
12 Yorumla
Soran+1 yılMutlu ve huzurlu olmak istiyorum
- +1 yıl
o ilgisizliğe devam ederse seninle ilgilenen illaki çıkacaktır
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sen ne düşünüyorsun peki
11 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün düşünemediğim için yazdım buraya
Boşan
11 Yorumla
Soran+1 yıl:/
+1 yılHoş değil
12 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef
- +1 yıl
Ya ben olucam var ya her gün
Gizli Üye(18-24)+1 yılTerapi deneyin
13 Yorumla
Soran+1 yılKabul etmiyor çok söyledm gel psikolğa git oraya gitmem ben deşi değilim dedi terapiste gidelim dedim ona da yok
Cevap sahibi+1 yılDelilikle bir alakası yok ki dertleşmek gibi düşünebilirsiniz, uygun bir terapist bulursanız eve çağırabilirsiniz birde bunu deneyin
Cevap sahibi+1 yılUmarım düzelir en kısa zamanda
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilikteki ilgisizlik çok kötü ya :(
17 Yorumla
Soran+1 yılEvli yalnızlardanım ben bir şey olsa düğün bayram onun akrabalarının yanında yine ben tek oluyorum bir pazar kahvaltısını bile birlikte yapmıyoruz akşam bi kahve içemiyoruz doğru düzgün muhabbetimiz yok boşanalım diyorum ona da yok
Cevap sahibi+1 yılSeni çok çok iyi anlıyorum ya
Cevap sahibi+1 yılArkadaşça muhabbet etmek istersen yazabilirsin seviyesiz birisi değilim öğretmenim
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak ister misin
Cevap sahibi+1 yılorada mısın
Soran+1 yılDemekki konuşmak istemiyorum ne bu zorlama
Cevap sahibi+1 yılTamam kızma :(
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılhe hepte biz değişek, siz meleksiniz zaten ammmkkkkk
01 Yorumla
Soran+1 yıl3 senelik evliysem benim sayemde ben meleğimdir de sen bu kafayla hiç bişey olamazsın
+1 yılCuckold veya aldatma olmaz mı
01 Yorumla
Soran+1 yılCuckold ne demek aldatmadığından eminim ya arkadaş ortamı alkolü bırakamıyor
+1 yılKonuşmak ister misin dertleşmek iyi gelir insana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapcagin tek bişi var yaa cidden bende yaśadım
04 Yorumla
Soran+1 yılNedir boşanamıyorum bile sen boşandın mı
Cevap sahibi+1 yılEvet gizlisin yazamiyorum
Soran+1 yılTakip attım
Soran+1 yıl@izci2000 boşanmak dedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle olduğunu anlamadın mı
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce mi hayır tabiki de
Kesin seni aldatıyor sende aldat canım
05 Yorumla- +1 yıl
Hatta seninle aldatsın dimi krall 😄 ne menfaatçi lalesin
Soran+1 yılAldatmak istesem inan hiç zor olmaz zaten eve geldiği yok doğru düzgün ama karakterime yakışmaz
Soran+1 yıl@DForVendetta 👏👏👏👏
- +1 yıl
@DForVendetta yok demem vallaha dandik
Gizli Üye(30-35)+1 yılBosan benimle ol
01 Yorumla
Soran+1 yılSana çok güzel şeyler söylerdim de ban yerim
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım