İlgisiz sevgisiz kocam hakkında ne yapmalıyım?

3 yıllık evliyim 1 yaşında oğlum var kocam evlenmeden önce dünyanın en iyi adamıydı en anlayışlı en mükemmel ama evlendikten sonra hareketleri inanılmaz değişti herşeyi değişti bu süre içerisinde ben yine değişmedim sürekli onu mutlu etmeye çalıştım her anlamda cinsellikte bile sürekli farklı şeyler deneyen bakımıma sürekli özen gösteren kişi benim ama o ise bazen sabahlara kadar eve gelmez her gün akşam 12 1 e kadar dışarda durur sürekli alkol içer en ufak bişey olduğunda beni suçlu görür narsist bir insan bebeğim 3 aylıkken boşanmak istediğimi söyledim ve boşanamayacağımı beni öldüreceğine kadar tehdit etti tehditlerine boyun eğmedim ve çıktım gittim 2 gün sonra dayanamadı çok pişman olduğunu herşeyin farklı olacağını söyledi 2 gün de olsa bebeğimin küçük olması doğum sonrası depresyondan çıkamama sebebimle sözüne güvendim geri geldim 1 ay yine çok iyiydi geri eski haline döndü beni ne tek başıma dışarı çıkarıyor ne de kendi hadi gel bugün şuraya gidelim diyor eve hapis yaşıyorum en fazla gittiğim yer eşimin annesinin evi oraya bile kendi bırakıyor kendi alıyor inanın çok yoruldum işe dönmedim hala bebeğim zor bir bebek olduğu için ne yapıcam işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum konuşuyorum o an tamam diyor sabah ayıldığı zaman yine aynı nefes alamıyorum artık

İlgisiz sevgisiz kocam hakkında ne yapmalıyım?