- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellikte duygu aramayan kadın artık yolgeçen hanı olmuştur net😂 kendine saygısı olan bir insan hiçbir şey aramıyorsa bile en azından bir cinsel çekim arar seks öyle herkes ile yapılacak bir aktivite değil su içerken bile her şişeden içmıyorsunuz sonuçta.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet aramıyorlar zaten artık kadın erkek fark etmiyor herkesin tek derdi cinsellik olmuş gibi kadınlara bakıyorum mesela cinsellik kötüyse olmaz diyorlar ya da erkeğin performansı kötüyse evlenmem diyorlar sanki sevişmek için evleniyor gibiler erkekleri zaten söylemiyorum onların tek derdi kadınları kullanmak terk dertleri beleş cinsellik. bu zamanda kimse karaktere duygulara bakmıyor bile herkes kendini bir şekilde tatmin etmenin peşinde ne yazık ki çoğu kişi de zaten kriterleri arasında cinsellik dış güzellik fizik para gibi etkenler var artık günümüzde.
30 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılEvet, kadinlar da erkek zihniyetine sahip olmuş. Duygusuz sadece tatmin olmak için seks yapan bazı kadınlar var.
52 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🎊
- +1 yıl
Rica ederim 💙
+1 yılGavurlar iyice yolunu şaşırdılar bunlar 😅
15 Yorumla- +1 yıl
dsjjs abdestsizler :D
- +1 yıl
😅😅 tövbe estağfurullah
- +1 yıl
Amin shsj
- +1 yıl
Teşekkürler 🌸✨
- +1 yıl
Rica ederim 🌸✌️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Duygusuz cinsellik mi olur ne o öyle nofrost gibi o erkekler için geçerli 😒
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. test edildi onaylandı. Duygusallık aranmıyor
20 Yorumla
+1 yılKadinlar duygu yukluler aslinda..
Ama zamanla çevreden gördükleri vurdumduymazlık, zevk ve alınan haz herseyin önüne geçiyor.. Duygu bırakmıyor.. Aratmıyor..
Evet. Artik kadınlar da sekste duygu aramıyor.. Beğendiği, istedigi herkesle sevişiyor artık kadınlar da..
Genel olarak kadın da erkek de sadece cinsel çekime; hatta bazen ona bile bakmadan anlık zevkler için birileriyle sevişiyor.. Sabaha adını bile hatırlamadığı biri olabiliyor bu..10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılAcı gerçekler evet. Banane ya. Gerçekten kadını ayrı, erkeği ayrı analiz etmekten bıktım. Doğru bi aşkı bulup ona odaklanayım diye yalnızlığın ansiklopedisini yazmışım, ben kendimden gayet eminim evelAllah. Geçenlerde demiştim ben demiseksüelim nett😎
30 Yorumla
+1 yılkadınlar sadece sevdiği erkek ile değil arzuladığı erkek ile de seks yapar. Hem de sabahlara kadar sadece zevkine yaparlar. Burada çok yalan okuyabilirsiniz yok duygu yok aşk ama gerçekten arzuladıkları bir erkekle her şeyi yaparlar. O yüzden kadın erkek diye ayırt etmem ben.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDuygu aramıyor artık önceden sevdiği kişiyle yapardı şimdi ise her şey o kadar basit hale geldi ki özgürüm ben yhaaa yaparım yhaaa triplerine girdiler.
He bir de uzun ilişkileri oluyordu nişan falan takılıyordu evleniyorlardı ilerde.
Şimdi değişik platformlarda ! fşaları var. Kadınlar açısından ve benim açımdan sorun yok ama birini sevdikleri zaman çok rahat kullanılıyorlar erkek kişisi bunu sindiremiyor ayrılıyor.52 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTavşan gibiler yani duygusuzca her şey.
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Detayınıza katılmıyorum ne demek erkekler gibi beğendiği biri ile seks düşünür. Sevdiğimden başkası ile içimden gelmez. Hatta soyunsa biri yanımda elimi sürmem. Bir tek sevdiğimden tahrik olur etkilenirim çünkü duygusal biriyim! 😅
Kadını erkeği yok kişilik ve karakter meselesidir. Herkesin hayatına kimse karışamaz tabi ki.. 😅
Ben arıyorum ama aradığım numara kullanılmıyor.. 😅10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Her türküsüne rastladım. Genelleme yapmak yanlış olur. Ama kadınlar tabularıni yıkıyor yavaş yavaş.
https://youtu.be/6LTvWmdwItc?t=4477
Bu film gerçek olacak 😂😂😂10 YorumlaSelamlar, kadınlar genelde seks ile bağlanabiliyordu. Fakat günümüzde birçok kadın o kadar çok erkekle beraber oldu ki, artık duygusal istikrarsızlıktan hiçkimseye ve hiçbirşeye bağlanamıyorlar
Bağlanmak istəsələr də
Erkekler seks ile bağlanmasa da durum benzer10 Yorumla
+1 yılKadınlar doğası gereği duygusal bir varlıktır ve kesinlikle duygu arar ama istisnalar da var olabilir beklediği duyguyu almayınca aramayabilir ama duygusal olmayan bir ilişkide zevk alınacağını düşünmüyorum ya da duygusuz olanların insan olduğunu düşünmüyorum.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBaktıkiler aşk yok bari cinsellik olsun.. ne yazikli yine cinsellik yaşadığı erkeğe yine aşık oluyolar... eeee ne anladın Yurdagül ne anllaaaadddınnnn
21 Yorumla- +1 yıl
👏👏
Gizli Üye(30-35)+1 yıl
+1 yılBen aramıyorum valla hatta hayvan gibi becersin istiyosa beni yeter ki tatmin olayim orgazm olayım başka bir sey istemem
60 YorumlaÖyle bi hale geldıkkı erkeklerın duygusuz olup cınsellık yaşamaması kadınları etkılıyo ve bizde zaman bunu yapıyoruz
50 Yorumla
+1 yılYapıyorlar ya ama ben tercih etmem her zaman için sevdiğin veya her hangi bir Duygu hissettiğin insanla seks yapmak daha çok zevk verir
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlarda anı yaşayıp gününu gün ediyor sizi gidi fritözler sizi
18 Yorumla- +1 yıl
Vah, erkekler sever öyle kadınları
- +1 yıl
Hiç bile 😜
- +1 yıl
Yalnız flörtüz olmak başka :D herhangi bir şey hissetmeden cinsellik başka. Sizi gidi FBciler sizi deseydin daha doğru olurdu
- +1 yıl
orada bak bakem flortöz diye birsey yazıyormu 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Senin fritöz aslında flörtözdür :D
- +1 yıl
Yok fritöz valla günahımı aldın yine
- +1 yıl
Yalan söyleme
- +1 yıl
Aslaaaa
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılGayet de düşünebilirler. Bedensel olarak çekim duymak, duyguların varlığı şartına göre daha kolaydır. Cinselliğin özü ve belki de tek şartı birine cinsel istek duymaktır.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu arada, bir kadın, sevgili olmadığı, duygusal ilişkide olmadığı bir erkeğe karşı cinsel arzu duyuyorsa gözünü karartıp yapabileceklerini tahmin bile edemezsin.
+1 yılKadin veya erkekle degil baglanma tipiyle vs ilgili kacingan bağlanan kisilerde gercekten baglanma olmadığı için çok yaygın bi sey bu mesela
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. İç gıcıkltması yeterli oluyor karınlar değişmedi hep böyleydi de adına duygu aramak falan dendi
20 Yorumla
+1 yılYine de etkilenmiş olması o erkeği arzulaması lazım başka türlü yaptığından çok da zevk alacağını sanmıyorum
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aşık olduğum adam sekste vasat çıktı diyeceğine, önce test sürüşüne çıkayım, baktım tatmin doyuruyor aşık olurum diyorlardır.
20 YorumlaBen tanıdığım sohbetimin olduğu insanla yakınlaşırım ancak. Hemen gör beğen yatağa gir çok saçma bana göre.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. O kadar cinsiyet eşitliliği diyip buna hayır demek olmaz... Bu kişilerin kendi tercihleridir ve olumlu olumsuz sonuçları da oluşacaktır...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılDuygu nasıl bir şeydi bilen var mı en son Duygu Dikmenoğlu vardı çok eskiden artık yeğenleri seviyoruz
10 Yorumla Dokunmak icin sevginin şart olduğunu düşünmüyorum. Güven ve çekim yeter diye düşünüyorum. Dürüst olmak güzel bence 😂
10 Yorumla
+1 yılDuygusuz seks mi olur derken kadınlar da erkek zihniyetine büründü maalesef ne kadar kötü itici bir hal.. Duygu yoksa hiç bir anlamı yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılZaman o yöne doğru ilerliyor. Şahsen benim içim geçerli değil. Aşık olmadığım kişiyi koynuma alacağımı pek sanmıyorum.
10 Yorumla
+1 yılDuygusuz sekse karşıyım. Sevmediğim kişiden tahrik olmam. Sadece fizikten de etkilenen biri değilim benlik bir olay değil.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılArayanlar var ama çoğu kadın cesaretsizlikten sexting ile tatmin etmeye çalışıyor kendini ve bunda duygu aramıyorlar.
10 Yorumla Duygu diye bir zorunluluk yok zateno kadınların bahanesi o peçete gibi kullanılıp çöpe atilmamak için böyle bir hurafe çıkardılar tabiki de aramıyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Erkekler gibi ne ya? Hayatımda sadece 2 kişi ile çok fazla birlikte oldum. Onlarla da uzun bi ilişkim vardı. Bizimde midemiz var yani merak etme.
10 Yorumla
+1 yılMadem etkileniyor madam, duygu aramak yerine güven duymayı istiyor. Güven ve güç beraberinde seks getiriyor. Herkes mutlu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılbu her zaman boyleydi ki:)
begeniyor olmasi kafi ve sonrasi uygun zaman :)
fb muessesesi nasil calisiyor yoksa :)
10 Yorumla Ben asla yapamam böyle bir şeyi. Sevdiğim ve beğendiğim insan olmalı karşımda.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlık heyecan yeterli ya yaş olgunlaştıkça duygu vs aramıyorum şahsen
53 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi mantıklı kadınları görmek güzel bir erkek açısından
- +1 yıl
Sevgili yapmayıp fb olarak mı düşünuyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç bir zaman aramıyorlardı kadınlar duygusal sözü şehir efsanesi diye düşünüyorum. Şahvet duyuyor iki cinsiyet de
30 YorumlaKadın erkek değil de insanlar genel olarak g. vatlaştı.
20 Yorumla
+1 yılKadın duygu arar ama şehvet ve ihtirası seks esnasında daha fazla olur
10 YorumlaÖnce öyleymiş yapıp sonra duygusallasip kavga çıkarıyorlar. Duygusuz kadın şişme kadın
10 YorumlaÇoğu kadın artık fiziğe önem veriyor, fiziği düzgün adamın altında inlemek istiyorlar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılGunumuzde artik adk sevgiye pek inanan kalmadigindan normal artik
10 Yorumla arayan da var aramayan da yani genellemek ne kadar doğru bilmiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKadinlar cok sekilcidir sadece begendiklerine verirler ama farkinda degiller o pc kurulari alirsa alir efendi erkekler almayacak bunlari evde kalcaklar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıldün arıyorlar mıydı kı bugun sorulsun ısıne geldıgı gıbı hareket ederler
10 Yorumla
+1 yılOraya doğru evriliyor hatta erkekten daha beter çoğu günümüzde
10 Yorumla
+1 yılSevmediğimle olamam olursam sonra ne gerek vardı derim. Gerek yok.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
u +1 yılŞahsen ben etrafımda hiç bu şekilde düşünen bir kadınla karşılaşmadım.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılYine de etkilenmiş olması o erkeği arzulaması lazım kadının yoksa tutkulu bir seks olmaz
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Ne güzel işte isteyen istediği gibi seks yapsın herkesin hakkı bu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir zaman tam olarak aramadılarki sadece cesaretlendiler
10 Yorumla Valla her akşam sahilde gezerken gece 2 3 civarları kız arkadaşlarının yanında masumca oturan erkeklere bademcik ameliyatı yaptığına şahit oluyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet erkekler sağ olsun onlarda da duygu kalmadı artık. Gözleri açıldı. Aptal değiller.
30 Yorumla
+1 yılHayır ben böyle bir şeyi hiçbir kadına yakıştıramam
Kadın sevişirken bedenini değil ruhunu kullandığı için kadındır10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kız if, şaları gördükçe aklım almıyor, o kızlar nasıl oluyor da o şeyleri yapıyorlar. Hiç çekinmeden videolarını da çektiriyorlar. Üstelik daha 18 yaşındalar.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bazen aranmayabilir belki. Ya sen?
21 Yorumla- +1 yıl
Sevdiğim adamdan başkasına dokunmam ben.
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe yazikki erkek gibi oldular evlenesim gelmiyor artik
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Keske hepsi oyle olsa
114 Yorumla- +1 yıl
Kapatabiliriz, sorun nedir?
- +1 yıl
Sebep?
- +1 yıl
Masterlik nedir allasen xper kas sen de ol hayret bir şey
- +1 yıl
Olama, öl sen
- +1 yıl
Tamam kes
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCinsellikte duygu aranmaz.
Bu konuda ısrar ediyorum :)10 Yorumla
+1 yılBiz kadınlara bir günde küsmedik
11 Yorumla- +1 yıl
Kaç günde küstünüz djdk
Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Öyle bir şey mi varmış
11 Yorumla- +1 yıl
Ben de onu soruyorum sjdj
- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem