Gizli Üye(36-45)+1 yılİyidirler kadına nasıl yaklaşılacağını bildiklerini düşünüyorum ama aralarında tek tük çıkabiliyor bence millet göre değerlendirmek yerine insana göre değerlendirmek gerekir ilk başta ön sevişme de kadının memelerini emiyorsa dudaklarını güzelce öpüyorsa daha sonra vajinasını parmağıyla oynuyorsa yukarı aşağı yapıyorsa parmağı ile penisi yerine koyup içine girip girip çıkartıyorsa klitorisiyle oynuyorsa parmağıyla birleşme sırasında penisini başını klitorisine değdirip içine giriyorsa yavaş yavaş yapıyorsa ardından 2nci birleşmede hızlı hızlı yapıyorsa ve 2nci birleşme esnasında yaparken klitorisiyle oynuyorsa kadının içinde bekletip klitorisini soldan sağa doğru yuvarlak çiziyorsa o adamı kaçırmayın derim bunu bir ben yapıyorum bir de p*rno aktörü olan Steve Q yapıyor Steve Q da Litomerice Çekyalıdır
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Her şey p*rno de göründüğü gibi değil, İsveç fin veya latinleri tercih ederim şansım olsa
38 Yorumla- +1 yıl
Ekvador erkekleri bul
Soran+1 yılYok p*rno için demedim. Ama Ruslar çok iyi oluyor gözümle görmesem neyse djskek yani fiziki olarak çok iyiler gözlemlediğim kadsriyla
- +1 yıl
Türk erkeklerinin nesi var
Soran+1 yılTürk erkeklerinin bir şeyi var demedim? Siz nasıl Rus kisi istiyorsaniz bizde artık yabancı istiyoruz
- +1 yıl
Türk erkekleri gibi erkek sahiplenen erkek bulamazsın yabancılar kadına değer vermez
- +1 yıl
Yeni nesil Türk kadınları bence sevilmeyi hak etmiyor kullanılıp atılmaya kayık 🙂
Soran+1 yılJapon makinesi sg ağla ahaha eziko
Gizli Üye(25-29)+1 yılFlimler de resimler de montaj var her şekilde montajlar var bakma onlar izleyici çekmek için hikaye kötüler sekste çoğu gobekli zaten
12 Yorumla
Soran+1 yılTr erkeği de öyle?
Cevap sahibi+1 yılÖyle değil Türkiye de obez çok az abd de her 10 erkekten 8 zi obez ve çoğu nun ckü kalkmıyor sperm kaliteleri de çok düşük biz Türklere göre sen fazla sinema izleme ya da açık resimlere fazla bakma onların hiçbiri gerçeği yansıtmıyo hepsinde montaj var müşteri çekmek izleyici çekmek için resimden vidioya kadar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmerikalilar sekste cok iyiler ama madde bagimlisida cok onun verdigi cesaretle farkli istekleri oluyor grup gibi.
10 Yorumla
+1 yılBilimsel araştırmalar vardır merak ediyorsan araştır
11 Yorumla- +1 yıl
Onlar yalan dolan uydurma
+1 yıl🤣🤣🤣 Bilmem nasıl acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmerikan zenciler ise düşünmesi bile zor kfjfjf
02 Yorumla
Soran+1 yılBeyazlar?
Cevap sahibi+1 yılBeyazları pek bilmiyorum sadece zenciler kızı perişan ediyor
Sünnetsizdir dnshsh
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. Denemen lazım
00 YorumlaBilemedim 🤔🤔
00 YorumlaKürtler iyidir
03 Yorumla- +1 yıl
Gel kürt kardeşim 🤣🤣
- +1 yıl
Neden se ben çok top gördüm doğu da kadın elbisesi giyen😅
- +1 yıl
@JaponMakineler işin zor sanırım ilgi alanın gay üzüldüm sana erkek olmak zordur acıdım sana
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer