Yakın zamanlarda ilk ilişkimi yaşadım. Bu soruyu erkek hislerini daha iyi anlamak için soruyorum. Mesela Erkekler boşaldıktan sonra nasıl hisseder devam etmek ister mi? Yoksa orada bitse daha mı iyi hisseder? Benim birlikte olduğum kişi o kadar iyi düşünceli biri ki hep benim iyi hissetmemi önde tutuyo gibi ben de o yüzden onu anlamak istiyorum. Mesela birlikte olduğumuz gün 2 defa geldi sonrasında sarılıp uyumak istedi. Ben hala sürtünme peşindeydim. Her erkek farklıdır tabi ama bana erkek bakış açısından biraz anlatabilirsiniz diye umuyorum
Cevabın nedir?
1 yılKadın ile erkek arasında farkı olmayan konu refrakter period dur yani beyin ile organların iletişimi orgazm ile kapanır ve bu surede organlar temasları acı olarak beyne iletir ve bırak ve dinlen durumuna sokar. Kadında bu donem bir kac dakikadır ve isterse sonrasında devam edebilir. Erkekte yuklu miktarda malzeme atımı oldugundan bu sure yasa gore yarım saat ile 1 hafta arasında degisir. Bunda amaç yeniden malzeme olusturmaktır.
Kadın ile erkek arasında farkı olan konu da kadın isterse 50 orgazma bile devam edebilir ama erkek malzeme kalmadıgından en fazla 2 ya da 3 kere o da araya zamanlar sokarak devam eder dahası cinsel intihara doner zira sinir sistemi bozulabilir ve baska zamanda ilişkiden hatırlayacağı şey acıdır. Bundan dolayı cekici konu olmaktan uzaklasır.
Surtunme konusu ise kadının asıl gereksinim duydugu konudur zira kadında kanal içinde degil clitoris denen yer ile ic ve dıs dudaklar sinirucuna sahiptir. İcindeyken hissedilen ise psikolojik dolgunluk hissidir baska da fiziksel anlamı yok ve zaten icindeki hareket de surtunme olmadıgı yapılamadıgında orgazma goturmeyebilir.
Bunlar dısında en onemli gereksinim ise sosyal iletişim ve saygıdır ve bu yaptık bitti ye degil ilgi sevgi koruma ve rahatlama ile guven ile cevrelendiginde her iki taraf da konudan sikayetci olmaz ve daha ciddi adımlara yurume icin motive olur
Mutluluklar dilerim111 Yorumla
Soran1 yılçok güzel açıklamışsınız aydınlandım, teşekkür ederim
- 1 yıl
Keske bu işe girişmeden once bu teknik bilgileri ogrenmis olsaydın ama simdi ogrendin onemli olan karsıdakinin dogasını anlamaktı zaten , sen pratikten yurumussun. Guzel olan ve diger pembe uyelerden gelen sikayetler olusmamıs, is bitince arkasını donup horlamamıs senle ilgilenmeyi secmis
- 1 yıl
Ozet : Bu her kim ise ya işini iyi biliyor ya da seni gercekten seviyor ve gerekeni sosyal amacla da yapabiliyor
Soran1 yılAslında bu konuları fazlasıyla araştırmıştım ama yine insanın kendi deneyimlemesi farklı oluyormuş. Benim ilk seferimdi o da bunu biliyordu. Bana davranışları, her konuda rahatlatmaya çalışması, nasıl hissettiğimi sorması, canımı yakmaktan korkması, vücudumu çok beğendiğini söylemesi gibi konularda o kadar iyidi ki.. Ben libidosu çok yüksek biri olmama rağmen düşündüğümden çok daha fazla zorlandım. Islak olduğum sürece canım fazla acımaz sanıyordum ama her denediğimizde sanki vücudum kendini kapatıyordu, izin vermiyordum bir türlü. O da yapmak zorunda değiliz, hazır olmayabilirsin, ilk sefer çok normal diye rahatlatmaya çalışıyordu ama ben kafaya koymuştum ve denemeye devam etmek istedim. Yine iyi dayandı ve üstüme boşaldı sonrasında biraz kan geldi. Tekrar denediğimizde, bu sefer oluk oluk kan geldi ve ben lavaboya kalkım gitmek istedim hemen orada biraz sitem etti çünkü yarım kaldı sanırım. Sonrasında da sarılıp uyuduk. Ben kendimi kötü hissettim istediğim performansı sergilemediğim için ama her uzaklaştığımda daha sıkı sarıldı, belki sadece beni iyi hissettirmek için. Onun nasıl hissettiğini bilmiyorum. 1,5 hafta geçti ve daha hiç cinsellik konusu açılmadı. Ağırdan alıyor ve ben de acaba artık istemiyor mu diye düşünmeye başladım. Çünkü ben daha fazla deneyimlemek istiyorum ama karşımdakinden o tutkuyu yeterince görmüyorum
- 1 yıl
Kadınların ilk kezleri bazen sorun cıkarmaz gecer ve devam eder bazen de sorun yeterki psikolojik hazır olmaya dayalı olarak cıkar. Aslında temeli de " ne kadar canım acıyacak" beklentisidir zira kulaktan dolma gelen bilgilerden bazısı korkutucu bazısı da cesaret verici olabilir. Bu tedirgin aşamada da zaten sen ne kadar olsun istesen de kendini otomatik korumaya o catal bilgiler nedeni ile aldın ve aklın birliktelikten daha cok ne kadar acıyacagına odaklanmış. Bunu karşıdaki de hissetmis ve elden gelen sakinlestirici yaklasımı da sunmus ki her erkek bunu yapmaz aksine kucuk dusuren de olabilir konuyu hakaret ya da siddete donusturen de " kendi edindiği kultur ve bagnaz erkek havalarına " girerek olabilirdi.
Sen bu konu icin yaklasık dogru kişiyi secmissin ve yaklasımı da medeni ve uysalca olmus. İlişkide ilk turda hafif kanama olur ama henuz acılmıs oldugundan ikinci turda acık yaranın daha fazla kan vermesi de beklenir ve bu durumda lavaboya gitmen de hem dinlenme hem bakım hem kanın durması icin ihtiyacındı , buraya kadar tamamen dogal.
Onun buna anlayıs gostermemesi ve serzenmesi de sende " ben mi sorun cıkarıyorum " catısmaları yaratmıs ama sanıyorum ikinci tur da basarı ile gerceklesmis. Bundan sonrası da olmamalıydı zira kanamayı artırmaktan başka sonucu olmazdı.
Hepsinden onemlisi ise sen her iki turda da orgazm hissetmedigini anlatmıssın ki bu da bir mastürbasyon seansı degildi ve mastürbasyon gibi guclu bir orgazm da aklındaki ilk dogal amac degildi. Kısacası yeni bir basamak girisimiydi ve ne olacagı konusunu da deneyimlemek senin temel fikrindi, asıl hedef bulutlara beraber cıkmak sonra da inmek olmadı. - 1 yıl
Kişi her ne kadar yaklasımlar olara genelde dogru ilerlemis olsa da senin lavabo gereksinimine serzenmesi de hos olmamıs ve seni kendinden suphe etmeye suruklemis.
Bu konunun tekrarı olur mu o aranızdaki sosyal iletisime sıkı sııkıya baglı zira ozette de dedigim gibi ya işini iyi bilen biri ve sonrasına illa motive degil ya da seninle nereye kadar yuruyecegi konusunda sonraki basamakları dusunme ve hazırlanma ikileminde biri. Yani bu konuya FB acısından mı baktınız ya da evlilige giden yol olarak mı baktınız , aslında soru ve sorun'un cevabı sanırım burada. Fb ya da eş bu aranızdaki seçim ve beklentilerinizi de buna gore secmeniz daha az kırılacak ilişki saglar. Zira fb uygun zaman ve imkanlara baglanır eş ise maddi manevi sosyal hazırlanmaya cinsellik eklemektir.
Sen kadın dogası ile daha cok istek duyablirsin ya da odaklanabilirsin. Ancak onun kafasında amac ve amacın maddi manevi sosyal basamakları ruzgarı her iki kosulda esecektir Dusunceleriniz arasındaki fark bu, onu canlı mastürbasyon aracı gibi gorerek bi daha bi daha olsun istersen bu fikrine katılmak icin gerekli kosulları hazırlamak da her iki anlamda onun kafasına yıgılacaktır.
Teknik acıklamayı da zaten yaptım, 2 hafta kadar senin iyi olma surecin olabilir ve bir de her sekilde onlem almanız da dogru olabilir. Zira zamansız bir " ıngaa" herseyi bozabilir
Soran1 yılsonrasında daha çok arkadaşça iyi davrandı, ortak arkadaşlarımız var birlikte sosyal planlar yaptık, sinemaya gittik. Zaten karaketerimiz düşüncelerimiz kafa yapımız birbirine acayip benziyor. Bana kız versiyonum olsa sen olurdun diyordu hep. Aramızdaki ilişkiyi tamamen cinsellik olarak görmemesi çok güzel ama mesela sinemada elimi bile tutmadı sevgili koltuğunda oturmamıza rağmen, bu normal mi? Ben de public ortamda fazla vıcık vıcık ilişki sevmem ama arada bi temas öpme beklerdim. Neden bu kadar ağırdan alıyor anlayamadım. Aramızda birşeyler geçti sonuç olarak. Çekinmiş olamaz diye düşünüyorum. Fb olarak gördüğünü düşünmüyorum, evlilik gibi bir şey düşünmek için de çok yeniyiz ama bana söylediği sözlerden bi ortak gelecek fikirleri var gibi hissettim, ama sevgili de değiliz çok yeniyiz, belki bu kadar hızlı ilerlememeliydik bilmiyorum. Çünkü ilk sefer olduğu için belki ama ben gerçekten ben bi bağ kurdum, onun ne hissettiğini de anlamıyorum
- 1 yıl
Dogru toparlıyorsam ; kafaca asgaride degil azamide uyuusuyor olmanız her ikinizde de bir sonraki adımda dogru kişi olabilecegi fikrini canlandırmış ve fiile dokme konusunda itici bir sorun gormemişsiniz , sonra da bu aşama kucuk kargasalarla da gerceklesmis.
Konu fb ya da eş olma kararından once deneyim yasamaya odaklanmış. Sana olan davranıslarında da tuhaf veya asosyallik hissetmediginizden bu gizemi cozme gerceklesmis ve kimse de kimseye ilerisi icin bir soz vermemiş.
Sende devam eden ilginin kokeni biraz da bu işi yaptık ama anlatılan gercek orgazm tadını alamadım duygusuna dayalı gibi zira iki turda da bir orgazmdan soz etmiyyorsun ve icgudusel olarak da aradıgın daha cok buu gibi. O ise otomatik olarak yaşamış ama yine de seni anlama cabasını surdurmus sana saglılı ve sosyal davranmış.
Public ortamda davranısları da bunu gosterir zira orada burada yılışmalardan uzak durmus ve adı oyle ya da boyle dahi konmaıs bir ilişkide senin sosyal ortamda rahatsız olacagın ya da gerilime dusecegin bir eylemi " erkegim yapabilirim" tarzı buldumcuk işlerine yonelmemis ve kadın olarak toplum icinde orselenmemeni saglamıs.
Hız konusuna sosyal kurallardan daha cok icgdulerin anlasması ile karar vermişsiniz. Bu tersinden baslama olmus yani once ilişki sonra adını koyma mimarisine gecmis gorunuyor. Sanırım bundan sonraki surec de bu ve zaman da alacak bir ad koymak icin. Yani sana tebelleş olma ya da kendini ispatlama amacında degil , onun da gereksinimi " biz nereye gidiyoruz" un cevabını iki kafada da verebilmke.
Bundan sonra da ilişkinin amacı ya hic bir sey sadece deneyim ya da fb veya eş kanalına yonelecektir.
Bu surecte de baska tur olur mu o da kosul ve fırsatlar ile girisimlere sıkı sıkıya baglı olabilir
Soran1 yılBen sonrasında fiziksel olarak yakın davranmamasını demek ki bana artık pek çekim duymuyor olarak yorumlamıştım ama bu da mantıklı bi bakış açısı ve onun karakterine de uyuyor. Ben biraz kişisel algılayıp beni istemiyor diye içerledim. Birlikte olduğumuz günün sonrasında iki gün hiç mesaj atmadı bu da beni düşündürdü biraz. Belki de görüştüğü başka birileri de var diye kafam da kurmaya başladım ki olabilir de daha çok yeni yeni tanıyoruz belki başka beğendiği biri de vardır bilemem. benimki daha çok kafada kurmak oluyor farkındayım ama İki üç gün hiçbir şey yazmaması da tuhaf bence gerçekten ilgilense iletişimde kalmak ister. Böyle olunca ben de biraz soğuk davranmaya ve saçma sapan davranışlar sergilemeye başladım. Ve hoş olmayan bir şey de yaptım ve şu an aramız biraz limoni, düzelir mi bilmiyorum
- 1 yıl
Bırak olaylar ya sönsün kendi kendine ya da alevlensin kendi kendine ama her iki olasılıkta dasen kendinde sorun arama, gelmek isteyen gelir gitmek isteyen gider ve saplanmaya gerek aslında yok. Bir başka konunun başlaması bir önceki konunun bitisine baglıdır ve sen kendi icinde kurmak yerine gozlemci davranmayı sec ve " gelen agam giden paşam " mantıgını benimse , bu sekilde kendini gereksiz anaforlara sokmamıs olursun ve kafanı rahat toplarsın.
Amac da daha cok deneyimdi o yasandı kaza bela ama kişiye illa bende kalacak devam etmek zorunda mantıgını yumusatmalısın. Gelen gelir kalan kalir giden gider ve sebeplerini de anlamaya calısmak sadece seni yorar.
Ben bile iş gereği dun siteye ugramadım bile, bugun girdim ve " neden yazmıyorsunuz" mesajları ozelimde sıralanmış. Neyi nasıl anlatarak pardon benim hatam diyebilirim? Sadece dun bendeki dunyanın gerekleri oldu , sende de senin dunyanın gerekleri oncelikli olmalı ve bundan arta kalan zamanda " o " kavramı gelmek zorunda. Bu sıralama hayat mantıgıdır ve matematik sıralaması olmalıdır. Aksi takdirde bocalamak kacınılmaz olur
Soran1 yılAslında en başında ben takılırız gözüyle bakıyordum, illa seks yaptık diye ciddi bir şey olacak değil. Ki normalde farklı şehirlerde yaşıyoruz ve uzaktan ilişki yürütme peşinde değildim. Akışına bırakmıştım. Oyununu çok iyi oynadığı için mi gerçekten değer verdiği için mi bilemem ama o kadar iyi ve doğru davranıyordu ki ve hem komik hem yakışıklı hem düşünceli hem benim kafadan ful paket olunca ister istemez bağ kurdum. Zaten ne olduysa bundan sonra oldu. erkeklerde bas geç mantığı vardır belki de ama maalesef kadınlarda ilk seksin yaptığı bağlılık hissi gerçekmiş. Normalde takılıp güzel vakit geçirip aynı zamanda dediğin gibi onu gözlemleyip anlamaya çalışırdım ama bunun yerine bana daha fazla ilgi göstermemesine bozulup, bunu da açık açık soramayacağım için o anki psikolojiyle ve alkolün etkisiyle hoşlanmayacağı şeyler yaptım. Aslında başka görüştüğüm bi erkek olmadığı halde öyle anlaşılabilecek bi davranışta bulundum. Sonrasında bu davranışlarımın sebebini samimice açıkladım, yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırmaya çalıştım, özür diledim ve artık görüşmek istemiyorsa anlayacağımı söyledim. Bunları da arada hem soru işareti kalmasın hem de içsel rahatlamak için yaptım. O da konuşmak istediğini söyledi, döndüğünde (şehir dışındaydı) kahve içelim dedi. Ve döneli bir haftayı geçti biliyorum ama hala haber yok. 2 gün sonra kalıcı olarak gidecek ve sonrasında hiç görüşme şansımız yok. Ben sadece neden görüşmek için söz verip iletişime geçmediğini anlamıyorum. Kibarca istemediğini söyleyebilirdi. Birşeylerin net olmaması benim kafamı karıştırıyor yoksa boşverip yoluma devam edicem ama ister istemez sorguluyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
1 yılEvet bir kız olarak söylüyorum ki erkekler yaptıktan sonra gidiyor kalmıyor ikinciye heves
16 Yorumla
Soran1 yılen güzeli lezbiyenlik o zaman
- 1 yıl
Kızlarda öyle yavrum mastürbasyon bile yaparken ikinciye heves kalmıyor yapmıyorsun ilişkide düşünemiyorum artık
Soran1 yılo gece ben hiç gelmedim ki belki bana da bi sefer yetecekti bilmiyorum
- 1 yıl
Sebebi neydi zevk mi almadın
Soran1 yılben mastürbasyon falan yapmayı çok severim, libidom yüksektir ama ilk defa içime bir şey girdi öyle söyliyim, ıslak olmama rağmen canım çok acıdı, ister istemez kendimi kapattım sanırım. Zorlandık yani. Çocuk hem fiziksel hem duygusal olarak beğendiğim biri ve gayet iyi de davrandı ama benim canım hayal ettiğimden daha çok acıdı, ve oluk oluk kan geldi 3 gün geçmedi ben az biraz kan geliyor sanıyordum
- 1 yıl
Daha önce mastürbasyon yaptığından dolayı olabilir bu rahatlamama durumu bence bırakmalısın yapma ciddi ilişkide orgazm olamıyorsun karşıdaki çocuğa da yazık o da seni rahatlatmak isteyecektir ona bari mastürbasyon yaptığını söyle bence bilemiyorum..
Gizli Üye(25-29)1 yılYaa ilişki bittikten sonra gtunu dönüp yatanlar var. Seninkisi sana sarılıp uyumuş. Emin ol bu büyük bir şans
25 Yorumla
Soran1 yılevet ben de o yüzden çok bağlandım sanırım. Ve hep canımın acıyıp acımadağını anlamak istiyordu, hep iltifat ediyordu falan ben belki ilk olmasının gerginliğiyle pek bir şey yapamadım bu yüzden de biraz kötü hissettim kendimi gece bunları düşününce biraz, uzaklaştım hemen kendine geri çekti, sarıldı öptü: Şimdi de ben onu nasıl mutlu edebilirim diye düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılYa erkeklerde böyle birden soğuma geliyor. Boşaldıktan sonra o rahatlamayla bir süre bir şey yapmıyorlar. Benim eski sevgilimde bazen sarılırdı öperdi bazen sigara yakıp yatardı, ben sarılsın diye yaklaşırdım
Cevap sahibi1 yılSen istekli ol yeter. Extra yapman gereken bir şey yok. Grup falan yapamayacağınıza göre güzel bir ilişki yeterli
Soran1 yılya çok düşünceli birisi güzel bir ilişkimiz olabilir diye düşünüyorum ama daha ağırdan alıyor gibi şu sıralar bir daha hiç cinsellik konusu açılmadı bir buçuk hafta geçti
Soran1 yılben ondan daha istekliymişim gibi hissediyorum bu da hoşuma gitmiyor
1 yılMükemmel bir şey o boşalma anı 😄
Sen boşaldın mı peki?03 Yorumla
Soran1 yılhayır
- 1 yıl
O yüzden rahatlama olmamış sende :)
Ön sevişme falan yaptınız mı?
Neredeydiniz ve ne şekilde oldu - 1 yıl
Bu arada ne zamandır birliktesiniz
Hemen anında ikinci olmaz en azından on dakika geçmeli ve ilk seferki kadar da zevkli olmaz ikincisi
00 YorumlaYanındaki partneri düşünmezler bazıları ve o anki soğukluk oluşur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılgeldiği an biter :) bir süre ara vermek gerekir. 30 dk kadar.
02 Yorumla
Soran1 yılsoğuma gibi bişey oluyor mu peki
Cevap sahibi1 yılhayır soğuma değil tatmin oluyor. isteğiniz bir süre gelmiyor.
Gizli Üye(36-45)1 yılHer erkek farklıdır herkesin yorumu başka olur. o yüzden net bir şey söylemek zor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHer erkek farklı benimki hemen kalkar erken boşalmam henen kalkmasının sebebi kadının pileli mini etek giymesi dayanamıyorum çünkü birde libidomun tavan yapmadı
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yıletrl altından s... çok zevkli
1 yılO rahatlamış ama sen rahatlayamamışsın gibi
02 Yorumla
Soran1 yılzaten canım acıyordu dediğim gibi ilk seferim
- 1 yıl
İlkinden sonra bir hafta beklenmek iyi olur
her erkek farklı ben sabaha kadar istiyorum
00 YorumlaOrgazm olmadın mı
03 Yorumla
Soran1 yılilk seferim di ıslaktım ama daha çok gergindim, canım acıyodu orgazm olduğumu düşünmüyorum
Soran1 yılbaşka bi erkekle olmadım ki bilmiyorum
1 yılne güzel işte
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılhiç merak etme bence
11 Yorumla
Soran1 yılneden
Gizli Üye(18-24)1 yılOral yaptinmi ona
01 Yorumla
Soran1 yılhayır
Gizli Üye(25-29)1 yılGetir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEmdımı senı