- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsel ilişki için her iki tarafın da tamamıyla rızalı ve istekli olması çok önemlidir. Başka bir kişinin sizinle cinsel ilişkiye girmek istediğinden emin olun ve siz de bu konuda içtenlikle istekli olduğunuzdan emin olun. Açık ve dürüst iletişim, sağlıklı bir cinsel deneyim için kritik öneme sahiptir. Partnerinizle duygularınızı, isteklerinizi ve sınırlarınızı paylaşın. Eğer endişeleriniz varsa, bunları rahatlıkla dile getirin ve partnerinizden de aynı açıklığı bekleyin. Cinsel ilişki, cinsel yolla bulaşan hastalıklar ve istenmeyen gebelik riski taşıyabilir. Bu nedenle, cinsel ilişkiye girmeden önce doğru korunma yöntemlerini bilmeniz ve kullanmanız önemlidir. Kondom gibi doğru korunma yöntemlerini kullanmak, hem sağlık hem de güvenlik açısından önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. mastürbasyon kesmiyor anlaşılan, gerçeğini tatmak istiyorsun. Bu arada bu işi yapacagn adam sapık çeşitli cinsel fantasisi olan biriyse seni perte ayırabilir. Çok şer yapıp sakat bırakabilir. Partneri iyi seç bence diğer metotları dene bir sürede onunla idare et kizligini koru başka metot istersen sexting olabilir diğer mastürbasyon şekilleri var onları dene arkadanda sıradan birisine yaptirmA taktik işte verelim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapacağın kişiye bağlı ilk defa olacak senin için anlayışsız ise zevk değil acı çekersin yani nasıl davranacağını bilmesi yeterli değil ilk defa yapacak birine ne yapması gerektiğini bilmesi de önemli pişman olabilirsin uyarayım. Gerçi sıralı çok olmuş belki de yaptım bile.
00 Yorumla
+1 yılİlk olduğunu belli etme sen zevk almaya bak hatta ondan taktik alabilirsin süper olur bir kız bana taktik ver dese kendimden çok onunla ilgilenirdim yani kötü geçmesin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSakin ol bir de ilişki öncesinde istersen birazcık alkol alabilirsin kasmamak rahat olmak için de kesinlikle korunmayı sakın unutma.
10 Yorumla
+1 yılİlk seferde birleşme olmayabilir canın acıyabilir hiç zorlama o da zorlamasın anlayışlı olsun sevişin bol bol öpüşün ve dokunun birbirinize acele etmeyin ne zaman hazır hissedersen o zaman olsun ve sana tavsiyem kucağında ol kendin yavaş yavaş otur kendin yönlendir acıdığında dur o hiçbir şey yapmasın bu şekilde daha kolay olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. sonra gelipte pişman oldum ağlamayasın burada
Bekareti kaybettikten Sonrada temiz birini ararsınız
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılYaş kaç? Briisi diye bahsettiğin takıldığın mi yoksa manit falan mı?
025 Yorumla
Soran+1 yılyaşım 26
- +1 yıl
Yani zamna gelmiş pişmanlık vs yaşamazsin zaten. burada ki ahlak bekçilerine çok kulak asma. Soruyu burdan sorduğuna göre sıradan birisi sanırım sevgilin vs değil yakınlaşacagin kişi
Soran+1 yılsevgilim değil
- +1 yıl
Onu anladım zaten ben başında o yüzden sordum. Yani etkilemeye çalıştığın birisi mi kendine çekmek için mi yapacaksın bunu yoksa artık olmasının zamanı geldi diye herhangi birisi ile mi yapıyorsun?
Soran+1 yılkendime çekme niyetim yok yaşamak için yaşayacağım gibi düşünebilirsin
- +1 yıl
Çok gerilememeye çalış derim kişisel bakımını zaten yaparsın o an rahat ve özgüvenli hissetmek kadın için önemli eğer çok gerilirim diyorsan eğer öncesinde alkol alabilirsin deneyimin varsa sarhoş olmayacak kadar ve öncesinde kendin evde mastürbasyon falanda yapıp kendini hazırlayabilirsin.
- +1 yıl
Kendine çekmek için yapmaman ve yapılmış için yapacak olmanda pişmanlık yaratmaz muhtemelen
Soran+1 yılteşekkür ederim🙏🙏
- +1 yıl
Kendin denedin mi hiç mastürbasyon vs yaparken içine bir şey sokmayı?
Soran+1 yılhayır denemedim
Soran+1 yılparmak bile sokmadım
- +1 yıl
Yani bence yapabilirsin sonuçta herhangi birisi ile birlikte olmak için yapacaksın önden kendin deneyimlemen daha iyi olabilir parmağın bekarete zarar verme olasılığıda pek fazla yok zaten esnek falansa zarın. Libidon yüksek mıdır bunu yapma kararını nasıl aldın? Kendin mi aldın birisi mi yapman için yönlendirdi aklına soktu?
Soran+1 yıldeneyim isteği. pişman olursam diktiririm?
- +1 yıl
Pişmanlık yaşayacağın bir durum yok aslında duygusal olarka yapmayacağını söyledin. Diktirmek istemeyeceksin zaten devamını da istersin. Önden kendini hazırlamak istemiyor musun? Deneyimleme istediğinin libidonla etkisi var mı?
Soran+1 yılsadece deneyimlemek istiyorum. yaşım 26. yastığa sürtünüp video izlemek tatmin etmiyor artık.
- +1 yıl
Oral hazzı veren mastürbasyon tekniği falan denedin mi
Soran+1 yılo nasıl oluyor bilmiyorum
- +1 yıl
Tarif edebilirim istersen denerim dersen
Soran+1 yılolur
Soran+1 yıldenerim
- +1 yıl
Burdan tarif ederken ban yiyebilirim ama sende biliyorsun ki ksyi
Soran+1 yıldoğru haklısın
- +1 yıl
Diğeri içinde kendini deneyimle ve keşfet yavaş yavaş
- +1 yıl
Senin için sakıncası yoksa yazabilirsin ozldn
- +1 yıl
Yorumu kesmenin sebebi ozldn ya yazabilir misin demem mi
- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılİlk önce sağ kroşe sonra sol kroşe ardından aparkat nakavt 😂
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yani sana zevk verebilecek biri ise sıkıntı olmaz o seni yönlendirir aslında
00 Yorumla2 duble viski parlat, sabaha kadar vuruşursun yavrum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk önce biraz tamam, senin gibilere verilecek tavsiye budur.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBiriniz de bakire kalin lan cehennem odunlari
10 Yorumla
+1 yılRahat ol profesyonel değilsin her şeyde ilkler vardır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sonunda pişman olmazsın umarım
04 Yorumla
Soran+1 yılneden?
Soran+1 yılumarım ben pişman olmam
Gizli Üye(18-24)+1 yılannemin dediği gibi ya alkol al ya da mastürbasyon yap git
03 Yorumla
Soran+1 yılikisini de yapayım
Soran+1 yılhem alkol alayım hem mastürbasyon yapayım
Cevap sahibi+1 yılencede
Taktik maktik yok bam bam
05 Yorumla
Soran+1 yılneden?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKasma ayrıca jel kullanın
06 Yorumla
Soran+1 yılkayganlaştırıcı mı
- +1 yıl
Evet ayrıca kontrolü sen ele al
Soran+1 yıltecrübem yok ki nasıl ele alayım
- +1 yıl
Üstte ol yani sen ayarla
Soran+1 yılben altta olsam daha rahat olmaz mıyım?
- +1 yıl
Hayır
+1 yılBaklre kalmaya dikkat et
00 Yorumla
+1 yılSen banyo et yeter erkek hallediyo gerisini zaten
00 YorumlaAbdestine ve kıbleye doğru
00 Yorumla
+1 yılSal kendini o bilir işini
00 Yorumla
+1 yılTecrübeli olsun nazik davransın
00 Yorumla
+1 yılİlk etapta birlikte olma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilinle Sevişmeyi uzun tutun hemen birleşme olmasın yavaş yavaş acele etmeden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılOlduğun gibi görün.
00 Yorumla
+1 yılPişman olursunuz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Anlatim tüm detayları rahatla dm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAkışına bırak. Bol bol öpüşme bol bol temas
00 Yorumla
+1 yılBirlikte olacam derken aşk olarak mı yoksa
00 Yorumla
+1 yılEvlen o zaman yap
437 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Zina yapıyorsun erkek kız fark etmez
- +1 yıl
Hoşuna mı gidiyor nikah olmadan yapmak tm bir özentisiniz
- +1 yıl
Neyin zevki bu anlamadım gitti gerçekten iğrenç ondan ona atılıyorsunuz
- +1 yıl
Ona Meyveye isim koyacak kadar iğrençlik işte alışıksiniz elden ele gezmeye bunları normalesmeye 18 yaşında okumak yerine orrrr oluyor Türkiye normal oldu herhalde bunlar
- +1 yıl
Türkiye deki kızlar pekte alışık erkeklerin altında olmaya onu anladık
- +1 yıl
Işte sorun orada normaleştirme yapıyorsun helalin varken onunla bunla yapmak midesizlik
- +1 yıl
Nikah olmadan zaten haram oluyor bunu demeye çalışıyorum tek kızlar için değil ben doğru bulmuyorum kendi açımdan
- +1 yıl
Aşko ne? Ayrıca benim ilişkim de yürüdü cinselik olmadan demekti oluyormus
- +1 yıl
Herkes siz değil bilmem anlatabildim mi
- +1 yıl
Karaktersiz herkes değil diyorum a. m delisi hiç bir zaman olmadı ben abaza aramıyorum düzgün biriyle sevgili oluyorum saygı duyan
- +1 yıl
Fırsat bulduğu kişiyle seks yapan kadınlar veya erkekler de normal düzgün insanlardır. Senin kafanda seks hala büyük bir tabu aşamamışsın bunu. Kızlık zarı bekaret falan geçin bunları. İlk gece ilkim olsun yaaa bırak yaa olsa neee olmasa ne. Yarın öbür gün boşanınca noluyo? Hani ilk milk ne anlamı kaldı? Bırakın bu saçma işleri
- +1 yıl
Saçma değil gerçek bunlar Avrupa'daki yapıyor diye bizde öyle olmak zorunda değiliz ahlak denen şey gerçekten bozulmuş çoğu Z kuşağa bunu normal olarak görüyor artık nikah olmadan hamile kalıyorlar sence normal mi bunlar karnında çocuğunu aldırıyorlar iki dakika zevk için günahsız yavrulara oluyor ben bu çağdan nefret ettim zaten
- +1 yıl
Önceden böyle miydi değildi kaç kız burada paylaşım yapıyor ben bir tamam kızilk zarımi dikirmek istiyorum yani şöyle düşün sevdiğin kız sana yalan söylüyor bu hoş mu herseyin transparent olmasını istemez misiniz bak madem yapıyorsun yalan söyleme bunu demeye çalışıyorum ben bunu diyince kötü ben oluyorum okuyorum burada hamile kalan kalana sence normal mi bunlar
- +1 yıl
Işte sorun burada yalan söylüyorlar bak geçen gün kız diyor bekaretim bozuldu evleneceğim ama bellii oluyor mu adet gününü beklesem diye nelere baş vuranı gördüm
- +1 yıl
Bitmez gerçekten bitmez yalancı kızlar çok var doğu bölgesi çok zor bunu kabullenmesi şimdi bakıre ölmeli değil destek sen patlak misin diyorlar bunu diyen kesin bakıre değildir bize bunu dayatıyorlar işte zorla onun kafamda yer indi yanlış olduğunu
- +1 yıl
Y kuşağa olarak iyi bir çocukluk yaşamadık herseyi zorla yaptırdılar bize güzellikte hiç bir zaman anlatılmadi neden yanlış diye yanlış dendi konu kapandı sabırlı hiç bir zaman olamadılar eğitim falan yok yani şiddete baş vurdular bizim kuşak bunları bilir onun için öyle olduk
- +1 yıl
Sen erkeksin bu konuda sorun olmaya bilir kız olarak nerde olursan ol zor ben şimdi cinsiyet ayrımı yapmak istemiyorum ama gerçek bu birisi burdan bir şey dedi erkek ne kadar yaparsa yapsın değeri daha çok yükseliyor kadın yapınca değeri düşüyor dedi
- +1 yıl
Ayn öyle
- +1 yıl
Bilemiyorum
- +1 yıl
Herkes. Bizle aynı dine sahip olmak zorunda değil sahip olsa bile günahı kendinw kimene
Gizli Üye(18-24)+1 yılsal gitsin, zevkine bak
05 Yorumla
Soran+1 yılcanım acır mı
Soran+1 yılçok korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılacır ama o acı sana zevk verecek, ıslanmadan sakın deneme
Soran+1 yılilkinde kadın zevk alır mı ki
Cevap sahibi+1 yılalır niye almasın
Sal kendini üzerine düşünme doğaçlama olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuradan yazamam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPişman olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe zaman, sakin ol heyecan yapma
00 Yorumla
+1 yılBacağını aç gerisini ona bırak tabi tecrübe varsa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılAlkol al rahatlatır
06 Yorumla
Soran+1 yılne içeyim
- +1 yıl
Viski. Ama az iç Çakır ol kafayı bulursan daha kötü
Soran+1 yılviski dışında ne önerirsin
- +1 yıl
VOlum bira iç 1 tane yeter
Soran+1 yılteşekkür ederim
- +1 yıl
İyi eğlenceler
+1 yılTaktik verebilirim
01 Yorumla
Soran+1 yılyaz burdan
+1 yılÖnden mi arkadan mı
04 Yorumla
Soran+1 yılönden arkadan ikisi de
- +1 yıl
Yumuşak mısın
Soran+1 yılo ne demek be
- +1 yıl
Vücut yumuşak mı
Temizlik
00 Yorumla
+1 yılİşi bilenle ol
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Rahat ol
00 Yorumla
+1 yılÖnce bı test sürüşü yap baskasiyla
01 Yorumla- +1 yıl
Parayla mı veriyorsun bedava mı
+1 yılHerseyin zamanı var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlma knk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurcun ne
00 YorumlaOlmaaaa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence olma üzülürsün
00 Yorumla
+1 yılHamile kalmamaya
00 Yorumla
+1 yılhak yolu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Olmaaaa
00 Yorumla
+1 yılKimle oluyorsun
00 YorumlaKimle olacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKim bu ilk önce
00 Yorumla