Cinsel Yaşam Küçük göğsü sorun eder misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Küçük göğsü sorun eder misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Hiç sorun etmem ama kalça basen kısmı nasıl görünüyor ona çok dikkat ediyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 45 kiloyum ya yazık bana hiçbiri yok ahshjdj Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Yaaaa deme öyle yüzden nasılsın peki Yorumla
bosverseneismimimm Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Ben kendim bile sorun ediyorum bence hiç güzel degil 2 0 Yorumla
ölMÜşSünAQ Takip Et Guru Yaş: 120 , eic 98% +1 yıl Göğsün küçüğü makbuldür. Mülteci botu kadar memeyi napacaksınız şişirip gökyüzüne mi uçacaksınız aw? 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. erkek gibi dümdüz olmadığı sürece sorun etmem. her boyutun kendine has bi çekiciliği var. A cup da candır, C cup da :) 0 0 Yorumla
EskişehirEfsanesi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Benim zaten en sevdiğim küçük ve sert goguslerdir diğerleri sarkık ve hamur gibi oluyor 1 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Asla aksine ilk aradığım özellik küçük göğüslü olması 1 0 Yorumla
aşık3402 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 86% +1 yıl Büyük göğüsleri sorun ederim küçükler daha lezzetli 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayır sorun etmem ustelikte severim uçlar dikmek kabulumdur 0 0 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl sorun olmazküçük memeler daha güzel estetiksel görünüme sahip bence 0 0 Yorumla
cizgisizgomlek Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. Yaw belli ki sen dert ediyosun ama etme.. burası nefes alsın yetercilerin mekanı.. 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ben ederim zTen küçğk gögüslü biriyle bişeyler konuşmam bile 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Önemli olan o göğüslerin kime ait olduğu sahibinin bize ne kadar etkilediği 0 0 Yorumla
OverCross Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Hayır tam tersine küçük severim. Benimkiler gibi lömbür lömbür olmasınlar yeter 0 0 Yorumla
Çekilmez1adam Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hayır, kalça büyük olsun daha ne isterim ki. 0 0 Yorumla
remzi1905 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl erkeğe göre değişir ama genelde çoğu erkek büyük göğüs sever. 0 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. düz ve küçük olması çok seksi bence. olsa tercih ederim. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır aksine bayılırım küçük göğüsleri olan kızlara 😍 kaç beden peki 1 0 Yorumla
Alperdesorsun Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Hayır Küçük göğüs daha çekici ve daha tatlı bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben çok severim sorun değil bence şahane bulduğum güzel bir özellik 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kalbi büyük olsun memeler küçük olsa da olur zamanla büyür ama kalp öyle değil 0 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. etmem hatta daha cok severim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Buyuturum diyenler demekki sorun ediyor 4 1 Yorumla remzi1905 +1 yıl hahadhadhad güzeldi bu bak Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. en büyük sevdiğim için ediyorum maalesef 0 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. İstekliliğin yüksekse sorun olmaz 0 0 Yorumla
kurt18 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. Hayır sorun etmem ısırdım mi ağza gelmeli 0 0 Yorumla
Budabuda Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Aksine daha çok severim ya. B cup ı doldursun mis 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sorun edecek bir sey yok bunda 0 0 Yorumla
GeceninSisi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kalça ve bacak güzel oluyor o zaman da 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Nasipte varmış deriz boynumuzu eğeriz napalım 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Hayır dik ve sıkı olması daha iyi 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Edilir 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Avucu doldursa yeter 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Aksine küçük severim 0 0 Yorumla
omurcancan Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı. Hayır etmem 0 0 Yorumla
Mhrrmysrr Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Dert etme 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Candır bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Hiç sorun etmem ama kalça basen kısmı nasıl görünüyor ona çok dikkat ediyorum
45 kiloyum ya yazık bana hiçbiri yok ahshjdj
Yaaaa deme öyle yüzden nasılsın peki
Ben kendim bile sorun ediyorum bence hiç güzel degil
Göğsün küçüğü makbuldür. Mülteci botu kadar memeyi napacaksınız şişirip gökyüzüne mi uçacaksınız aw?
erkek gibi dümdüz olmadığı sürece sorun etmem. her boyutun kendine has bi çekiciliği var. A cup da candır, C cup da :)
Benim zaten en sevdiğim küçük ve sert goguslerdir diğerleri sarkık ve hamur gibi oluyor
Asla aksine ilk aradığım özellik küçük göğüslü olması
Büyük göğüsleri sorun ederim küçükler daha lezzetli
Hayır sorun etmem ustelikte severim uçlar dikmek kabulumdur
sorun olmaz
küçük memeler daha güzel estetiksel görünüme sahip bence
Yaw belli ki sen dert ediyosun ama etme.. burası nefes alsın yetercilerin mekanı..
Ben ederim zTen küçğk gögüslü biriyle bişeyler konuşmam bile
Önemli olan o göğüslerin kime ait olduğu sahibinin bize ne kadar etkilediği
Hayır tam tersine küçük severim. Benimkiler gibi lömbür lömbür olmasınlar yeter
Hayır, kalça büyük olsun daha ne isterim ki.
erkeğe göre değişir ama genelde çoğu erkek büyük göğüs sever.
düz ve küçük olması çok seksi bence. olsa tercih ederim.
Hayır aksine bayılırım küçük göğüsleri olan kızlara 😍 kaç beden peki
Hayır Küçük göğüs daha çekici ve daha tatlı bence
Ben çok severim sorun değil bence şahane bulduğum güzel bir özellik
kalbi büyük olsun memeler küçük olsa da olur zamanla büyür ama kalp öyle değil
etmem hatta daha cok severim
Buyuturum diyenler demekki sorun ediyor
hahadhadhad güzeldi bu bak
en büyük sevdiğim için ediyorum maalesef
Küçük göğüs daha seksi oluyor
seven insan etmez
İstekliliğin yüksekse sorun olmaz
Hayır sorun etmem ısırdım mi ağza gelmeli