Cinsel Yaşam Göğüs küçüklüğü sorun mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Hiç yok resmen böyle olan var mı aranızda erkek gibi hissediyorum böyle ya ne yapıcam ben evlenmeye çekiniyorum Göğüs küçüklüğü sorun mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 1 yıl ben de aynı durumdayım evlenmeye çekiniyorum bu yüzden 5 11 Yorumla Soran 1 yıl Ne yapacağız ya Yorumla Ay_ışığındasaklıdır 1 yıl Kaç beden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dışarıdan görüyor zaten düz olduğunu beğeniyorsa öyle beğensin boş ver Yorumla Karavicdanli0606 1 yıl Küçük iyidir Yorumla Soran 1 yıl Dolgulu sütyen takmıyor musun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Takıyorum takmasam zaten kötü duruyor ama yine de düz olduğu anlaşılıyor hem bizim gibi olan kızlar da var çok dert etme cidden Yorumla Soran 1 yıl Bir tek benim öyle gibi çünkü benim aşırı düz duruyor Yorumla Ay_ışığındasaklıdır 1 yıl Kafaya çok takıyorsunuz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Limon kadar var mı Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla EskişehirliBurak 1 yıl Küçük göğüs kadar güzeli yoktur merak etme Yorumla
vitocorleone2 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl hiç olmazsa kötüdür bepartlerlerin dert etmedi mi hiç 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Öyle bir ilişki yaşamadım Yorumla
Tefix53_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Memen için sevecekse hiç sevmesin ayrıca buna takılmayacak kişi illa ki vardır takma kafana benzer örneğini gördüm 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl Yorumla Tefix53_ 1 yıl Senin gibi bir arkadaşım vardı 7 senedir evli Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Üzülme canım , küçük göğüs seven bir çok erkek var. 4 10 Yorumla AnkaradaBirYalniz 1 yıl maalesef yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Başkaları adına konuşmasan mı? Yorumla HelenBusezex 1 yıl Evet var Yorumla AnkaradaBirYalniz 1 yıl Bak simdi seven yoktir kabullenrn vardir adam kizi esini seviyodur bunu kabullenir ama kime sorsan buyuk gogus sevr Yorumla HelenBusezex 1 yıl @AnkaradaBirYalniz ha pardon boş konuşan erkekmiş. Boşverin kızlarım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benim erkek kankalarımın arasında özellikle belirten oluyor göğüsleri küçük olsun diye... hatta göğüs neysede popoyu küçük isteyenler oluyor onlara ayrı şaşırıyorum. Yorumla HelenBusezex 1 yıl Erkek arkadaşım da öyle söylüyor Yorumla AnkaradaBirYalniz 1 yıl Yani siz bilirsiniz tabi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bizde bildiğimizi söylüyoruz ve aynı şeyi sana da tavsiye ediyorum. Lütfen bildiğin şeyleri konuş, sevgiler. Yorumla DünyadaBirYolcu 1 yıl Küçük güzeldir Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kalcan nasıl ora çekiciydi sorun değil çünkü küçük seven çok erkek var 0 0 Yorumla
Hü1agü Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Küçük sevenler de var, partnerinle konuşur çözersiniz. 0 0 Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kafana takma bence şahsen ben kendi adıma küçük göğüslerden hoşlanıyorum 0 0 Yorumla
duygusalejderhaa Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cekinecek ne var bwnce zarif bile duruyor minik gögüs 0 5 Yorumla Merttkrzrr 1 yıl Yok gibi düşün neresi zarif yok yani obez erkeklerinki daha fazla oluyor Yorumla duygusalejderhaa 1 yıl Valla kız arkadaşımın öyleydi kişiden kişiye değişir ben beğeniyordum Yorumla Merttkrzrr 1 yıl Büyük olanlara ne diyorsun reisim peki bdkdndldn Yorumla duygusalejderhaa 1 yıl Çok büyük itici geliyor Yorumla Merttkrzrr 1 yıl Ahahahahah adamsın sen ya Yorumla
akincan1234 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% 1 yıl hayır be saçamala göğüsleri küçük olanın kalçası güzel olur 0 0 Yorumla
52Dibekgötlü52 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Küçük göğüs daha güzel ya. Ele avuca sığacak 0 0 Yorumla
Osanqqec Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Buyur ya onlar daha biraz sevgiue ihtiyaçları var 0 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Avuç içi kıvamında mı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Ay_ışığındasaklıdır 1 yıl 75 Yorumla
Sapkın34 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Çok mu minnak 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Sapkın34 1 yıl Hiç yok gibi mi? Yorumla Soran 1 yıl Hiç yok gibi dedim ya Yorumla Sapkın34 1 yıl Merak ettim foto var mı Yorumla Sapkın34 1 yıl Abartiyorsun bence Yorumla
7densonra Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl fincan kadar bile mi değil 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla 7densonra 1 yıl öyle ise tabağı kadar 😉 Yorumla
Rami3545 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Hayır değil.. kimi küçük sever kimi büyük... 0 0 Yorumla
Erdemtekin54 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ya ne yapacan büyüğü çok itici küçük çok estetik 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Dert etme bu kadar 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Bişi olmaz evlenince sevişme seks ile büyür 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kucuk sevenleri neden düşünmüyorsunuz, 0 0 Yorumla
Carpediem0707 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. Neden bu kadar takıyorsunuz 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Cerrahi operasyon 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. bişey olmaz lo 0 0 Yorumla
mahsun3636 Takip Et Guru Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Abartma küçükte iyidir 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Cikintidami yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
ben de aynı durumdayım evlenmeye çekiniyorum bu yüzden
Ne yapacağız ya
Kaç beden
Dışarıdan görüyor zaten düz olduğunu beğeniyorsa öyle beğensin boş ver
Küçük iyidir
Dolgulu sütyen takmıyor musun
Takıyorum takmasam zaten kötü duruyor ama yine de düz olduğu anlaşılıyor hem bizim gibi olan kızlar da var çok dert etme cidden
Bir tek benim öyle gibi çünkü benim aşırı düz duruyor
Kafaya çok takıyorsunuz
Limon kadar var mı
Yok
Küçük göğüs kadar güzeli yoktur merak etme
hiç olmazsa kötüdür be
partlerlerin dert etmedi mi hiç
Öyle bir ilişki yaşamadım
Memen için sevecekse hiç sevmesin ayrıca buna takılmayacak kişi illa ki vardır takma kafana benzer örneğini gördüm
Nasıl
Senin gibi bir arkadaşım vardı 7 senedir evli
Üzülme canım , küçük göğüs seven bir çok erkek var.
maalesef yok
Başkaları adına konuşmasan mı?
Evet var
Bak simdi seven yoktir kabullenrn vardir adam kizi esini seviyodur bunu kabullenir ama kime sorsan buyuk gogus sevr
@AnkaradaBirYalniz ha pardon boş konuşan erkekmiş. Boşverin kızlarım
Benim erkek kankalarımın arasında özellikle belirten oluyor göğüsleri küçük olsun diye... hatta göğüs neysede popoyu küçük isteyenler oluyor onlara ayrı şaşırıyorum.
Erkek arkadaşım da öyle söylüyor
Yani siz bilirsiniz tabi
Bizde bildiğimizi söylüyoruz ve aynı şeyi sana da tavsiye ediyorum. Lütfen bildiğin şeyleri konuş, sevgiler.
Küçük güzeldir
Kalcan nasıl ora çekiciydi sorun değil çünkü küçük seven çok erkek var
Küçük sevenler de var, partnerinle konuşur çözersiniz.
Kafana takma bence şahsen ben kendi adıma küçük göğüslerden hoşlanıyorum
Cekinecek ne var bwnce zarif bile duruyor minik gögüs
Yok gibi düşün neresi zarif yok yani obez erkeklerinki daha fazla oluyor
Valla kız arkadaşımın öyleydi kişiden kişiye değişir ben beğeniyordum
Büyük olanlara ne diyorsun reisim peki bdkdndldn
Çok büyük itici geliyor
Ahahahahah adamsın sen ya
hayır be saçamala göğüsleri küçük olanın kalçası güzel olur
Küçük göğüs daha güzel ya. Ele avuca sığacak
Buyur ya onlar daha biraz sevgiue ihtiyaçları var
Avuç içi kıvamında mı
Hayır
75
Çok mu minnak
Evet
Hiç yok gibi mi?
Hiç yok gibi dedim ya
Merak ettim foto var mı
Abartiyorsun bence
fincan kadar bile mi değil
Evet
öyle ise tabağı kadar 😉
Hayır değil.. kimi küçük sever kimi büyük...
Ya ne yapacan büyüğü çok itici küçük çok estetik
Dert etme bu kadar
Dert edilecek mevzu değil.
Bişi olmaz evlenince sevişme seks ile büyür
Onu görse boşalır çoğu erkek
Fizigin iyiyse
Kucuk sevenleri neden düşünmüyorsunuz,
Neden bu kadar takıyorsunuz
Benim sorumdaki kıza bak sen
Bence bir çözüm bul yok gibiyse biraz sıkıntı
Cerrahi operasyon
bişey olmaz lo