Cinsel Yaşam Neden hep beni kullandılar neden sevmediler? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Ben bunları hak etmedim Neden hep beni kullandılar neden sevmediler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. üzüldüm senin için ama muhtemelen onlara bu fikri sen vermiş olabilirsin ya da yanlış seçimler yaptın :( 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İkiside Yorumla Barmecide +1 yıl o zmn karşındakilere öyle bir kız olmadığını gösterecek tavırlar içinde olmalısın ve doğru seçimler yapmalısın emin ol değişir Yorumla
EskişehirEfsanesi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Seni hak edene sen hak ettiği değeri verdinmi peki bence ilk önce insanlar kendini yargılayıp kendini sorgulamalı ben nerede yanlış yapiyorum diye 0 0 Yorumla
Bayek00 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı. Zsten fark ettirmezler, istediğini alana kadar. Şanssızlıklar yaşamışsın ama illaki sana da seni gerçekten seven biri denk gelecektir. 0 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Erkeği sevişerek bağlarım düşüncesinden sıyrılmalısın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Süründürmek lazımmış doğru söylüyorsun Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Aslında kimse hak etmitor fakat işte insanlar kötü 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Herkes hak ettiğini yaşa Seninki bir yerlerde Hata Yaptım bundan sonra doğrusunu yap ve değerini bul 0 0 Yorumla
Nivolumab Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Bu noktadan sonra bunu düşünmenin bir faydası yok. Toparlanıp önüne bakmalısın 0 0 Yorumla
Ahmet_E Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 86% +1 yıl Karşılıklı olmasa seni kimse beceremezdi dostum. 0 0 Yorumla
RorScach Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Sorma banada öyle yaptılar ya kızın biri bana tecavüz etmeye çalıştı zor kaçtım 0 0 Yorumla
VolkanSHNN Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı. demek ki tercih sonucu bu suçlu varsa kendinde ara yükseliyorsun belli partnerlerine libidon yüksek. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yanlış seçim yapmışsın belli 😔 ve öyle olduğu için de her erkeği öyle düşünme sakın 😔 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Düşüneceğim banane. Soruda da hep ben suçlanmışım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düşün taşın ben seni asla ve asla suçlamıyorum ama bunu da bil Yorumla Soran +1 yıl Allah razı olsun Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. kabahati kendinde aramalısın. demek ki arkadaş seçimlerin yanlış 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Verirken ya da vermeden önce niye düşünmedin ya da konuşmadın bunları prenses.🙂 0 0 Yorumla
KedimeUçakÇarptı111 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Ya bu tarz sorular bana çok acayip geliyor seçimlerinizi düzgün yapın o zaman 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gerçekten sevilmeyi hak ediyorsun keşke ben senin karşına çıksaydım seni severdim 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kim kullandı nasilkullandilar bilgi lutfen 0 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. yablis erkeklere yanlış sekilde yaklasiyosun 0 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı. Kolay teslim olmuşsundur 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. müsade etmeseydin 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. seveni sever adet böyle 0 0 Yorumla
Hayalsizyaşam Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Sen kendini teslim etmişsin aşk ararken 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sevmeden sevişilmez ya 0 0 Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sen vermesen olmazdı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
üzüldüm senin için ama muhtemelen onlara bu fikri sen vermiş olabilirsin ya da yanlış seçimler yaptın :(
İkiside
o zmn karşındakilere öyle bir kız olmadığını gösterecek tavırlar içinde olmalısın ve doğru seçimler yapmalısın emin ol değişir
Seni hak edene sen hak ettiği değeri verdinmi peki bence ilk önce insanlar kendini yargılayıp kendini sorgulamalı ben nerede yanlış yapiyorum diye
Zsten fark ettirmezler, istediğini alana kadar. Şanssızlıklar yaşamışsın ama illaki sana da seni gerçekten seven biri denk gelecektir.
Erkeği sevişerek bağlarım düşüncesinden sıyrılmalısın
Süründürmek lazımmış doğru söylüyorsun
Aslında kimse hak etmitor fakat işte insanlar kötü
Herkes hak ettiğini yaşa Seninki bir yerlerde Hata Yaptım bundan sonra doğrusunu yap ve değerini bul
Bu noktadan sonra bunu düşünmenin bir faydası yok. Toparlanıp önüne bakmalısın
Karşılıklı olmasa seni kimse beceremezdi dostum.
Sorma banada öyle yaptılar ya kızın biri bana tecavüz etmeye çalıştı zor kaçtım
demek ki tercih sonucu bu suçlu varsa kendinde ara yükseliyorsun belli partnerlerine libidon yüksek.
Yanlış seçim yapmışsın belli 😔 ve öyle olduğu için de her erkeği öyle düşünme sakın 😔
Düşüneceğim banane. Soruda da hep ben suçlanmışım
Düşün taşın ben seni asla ve asla suçlamıyorum ama bunu da bil
Allah razı olsun
kabahati kendinde aramalısın. demek ki arkadaş seçimlerin yanlış
Verirken ya da vermeden önce niye düşünmedin ya da konuşmadın bunları prenses.🙂
Ya bu tarz sorular bana çok acayip geliyor seçimlerinizi düzgün yapın o zaman
Gerçekten sevilmeyi hak ediyorsun keşke ben senin karşına çıksaydım seni severdim
dikkatli olmaliydin daha cok
Kim kullandı nasilkullandilar bilgi lutfen
yablis erkeklere yanlış sekilde yaklasiyosun
Kolay teslim olmuşsundur
Şimdi sira sende. Sen becer
müsade etmeseydin
İlgiye aç olabilir misin
seveni sever adet böyle
Sen kendini teslim etmişsin aşk ararken
Sevmeden sevişilmez ya
Becerilmeyi hak etmişsindir
Kulllandirma kendinii