Nasil yani hic mi olmadi oral analda mi nasil sevgili yapmazsin
Bisey dicem Herkes sevismek ve asagilik pislik olmak zorundami. Namuslu olmak ne zamandir şaşırılacak bi konu haline geldi.
Nasil bi toplum
Nasil yani hic mi olmadi oral analda mi nasil sevgili yapmazsin
Bisey dicem Herkes sevismek ve asagilik pislik olmak zorundami. Namuslu olmak ne zamandir şaşırılacak bi konu haline geldi.
Nasil bi toplum
Senin dediğin şey yobazlık işte. Sen de sevişene pislik diyorsun. Evvela sen de bundan vazgeç. Sevişmemiş olman çok güzel bir şey garip karşılayanda yobazdır yani.
Doğru olan bu zaten da ben de bakir olduğumu söyleyince bana da saf mısın bir daha mı gelicen dünya ya bak keyfine diyip beni karıya götürmeye çalışan arkadaşlarım var müslüman olduğumu hatırlatıyorum ama düşünceleri değişmiyor
Kendileri günah bataklığına batmış ve sen doğru yolda olduğunu görüyorlar ve seni o bataklığa çekmeye çalışıyorlar O yüzden sen doğru yoldasın devam et
Cevap
17Cevap
Boş ver umursama onları
bende sevişmedim hiç bu utanılacak durum değildir. Sen sanırım evlenmeden yapmam diyorsun bende öyle düşünenlerdenim bu mantıklı bence de
Sevişmek aşaglık pislik demek değildir senin düşüncen daha kötü bence
Sevişenlere aşağılık pislik deme hakkını sana kim veriyor?
Tam da senin gibi hanımlar için bir öğretmen bir abi olmak istiyorum
Bende öyleyim önemseme.. prensibi olan insansın belli ki.. değerini bilen biri çıkar karşına umarim
boş ver o dalga geçenleri en iyisini yapıyorsun bence ilkini sevdiğin evlendigin insanla yapmak daha iyi
onunla dalga geçenler dönüp popolarıyla dalga geçsinler.
sanki herkes belli bir yaşa kadar cinsellik yaşamak zorundaymış gibi.
boş ver sen onları sen doğru olanı yapıyorsun kim ne derse desin ahlakını bozma namussuzlarin dediği şeyleri takma.
sen niye bakire olduğunu ifşa ediyorsun, sen anlatırsan millette testis geçer gayet doğal
Ben evlenirim yaparım dedim. Kimseyi ilgilendirmez. Bu saatten sonra bakire olmayan kişiyle yapmam.
boş ver asko onlR onune gelenle her sevgiisiliyle sevistigi icin boyle demesi normal
en iyisi sensin bence el değmemiş tertemiz.
bu asagilik pislik olmak mi mk?
Kız adın ney senin lütfen
Hep oyle oluyor zaten
Boş ver umursama onları
Kendileri de öyle olduğu için 😄
Sen kimsəyə uyma. Helallik gürekli
Harikasın ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?