yaklasan erkekler bazıları hoşuma gidiyor istiyorum ama heyecan kaygı yapıyorum diye yakın duramıyorum bu şeylere ve adam yanlis anliyor onu istemedigimi dusunuyor oyaladigimi dusunuyirlar ama asil olay oyle degil ve annem de sürekli ahlaksizlik vs vs diyor iliskilerimi Cook kötü etkiliyor annem, sevgilim bile olmadı yani onun yüzünden herkes onu begeniyor saniyor ben çevrem şu an yok ondan uzak tutamiyorum çünkü karışıyor herseye
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Uyuştuğun ve çekici bulduğun biri ile yap sevgili olmak zorunda değilsin
Bunu istiyorum acikcasi ben de fazla uzak ya da kendine baglayan aşık eden ya da ilişki olcakmjs gibi davranmasalar erkekler yani kasmasalar akisabiraksalar daha iyi olcak
Var öyle erkekler merak etme benim de oldu eskiden ve ilkimdi sadece 1 kere buluştuk ilişkiye girdik sonra bir daha buluşmadık şu an hâlâ bazen mesajlaşıyoruz arkadaş gibi kaldık yani
Niye anlaşamıyorum bu erkeklerle
Sinir ediyorlar
Evet öyle doğru kişiyi bulmak çok zor ama bulursun yani merak etme sadece her konuştuğunu şımartma
Ayy çok haklısın bunu önemli bir şey görünce havalara gidiyorlar en iyisi konuşmak ama değer swvgi hisedip hisetmedigini anlamamasi
Sadece gulumsemek yeterli onlara
İstediğin ve güvendiğin kişiyle yap pişman olma
Insanlara güven yok hepsi şeytan o yüzden guvenmiyorum 😈
Güvenmemek en iyisi ama İnanki durustlerde var bunun içinde zaman lazım tanımak için
En dürüst saf dediğim bile öyle cocuklukta bir buyudugum insanlar bile yani oyle çıktı ben güvenmiyorum belki sen güvenmek istiyorsun ben istiyorum diye suistimal çok edildim şu an güvenmiyorum böyle iyi çok rahatim
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali Allah iyileri çıkarsın karşına insallah
Teşekkür ederim iyi dileklerin icin cok tatlisin🥰
Rica ederim ne demek
İyi düşün pişman olacağın şeyi yapma
Olmam
Heyecana gerek yok. Dünyanın en güzel aktivitesi.
Çekiniyorum ya
Çekinme çok zevkli çok güzel :) Dünyadaki milyarlarca insan bu sayede dünyaya geldi
Kafanı rahatlatalim istersen
Gaza getiriirm seni de neyse 😁
Cesaretini geriririz beraber
f*ck bul kendine
Öyle duygusuz şeyler beni korkutuyor zaten
Hiç sevmem yapamam oyle
Ancak onlar la yaparsın
Nedenmis beni seven olamazmi
Seven zor bulunur karşılaştın çok kişi sadece cinselik isteyecektir senden
Niye siz öyle misiniz
Ben beni sevecek birini çok aradım maalesef kulanılıp bir kenara atıldım ben de kendi kendime dedim ki önüme gelene duygusal yaklaşmıyacam
Tamam da herkes öyle değil illa aşık olmalı değil bu bitek türkiyede var sanırım ya beyaz ya siyah
Aşk diye bir şey yok herkes daldan dala atlıyor kime bu tamam dediysem daha kötü oldu
Yaklastirabilirim seni.
Anlatirim
fb olalım mı
Ne alaka ya
bende öyleyim desem
Ee napcaz
İyi düşün
Yaplım