+1 yılSaçma değil ama sağlıksız evlilik için en yemek şeylerden bir tanesi cinsellik evet ama sadece bu yeterli değil ayrıca yanlış kişi ile evlenirsen düzenli olan seks yapamaya da bilirsin hevesin kursağında kalabilir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Akıllı kızsın ama sadece seks diildir evlilik güven sadakat , aidiyat hissi, psikolojik rahatlamadır;! gelişim okumayanlar dinlerse bir şeyler öğrenebilir bu iletişim dersi;
00 Yorumla
+1 yılHayır tabiki en azından dini ve resmi nikahlı helal eşinle ilişki yaşamak istiyorsun ama yine de sadece cinsellik için evlilik yapmak riskli olabilir iyice tanımak iyi olur
00 Yorumla
Zaten bu ülkede evliliğin birinci amacı düzenli seks hayatı olması içindir.. O yüzden sıkıntı etme ama eş seçimini dikkatli yap. Alkolik ve kumarbaz olmasın benden demesi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
ben de evlenmeye saklıyorum ama bu hergün mastürbasyon yapmadığım anlamına gelmiyor. Çok zevkli hayal dünyam var ama işte nasip bu işler
113 Yorumla- +1 yıl
Off
- +1 yıl
Kimseye diyemediğin içinde sakladığın hayalin fantazin isteğin nedir şunu yapmayi çok istiyorum dediğin
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılZaten çoğu evlilikler bu şekilde oluyor cinsel istegin dayanilmaz baskisindan bunun baskısı yanlış kişilerle evlilik le mutsuz olunup uyumsuzluk bosanma oysa evlenmeden tabularimizdan kurtulup biseyler yasanmali arzularimiz taşıp pskolojik baski yapmamali Kararlarimizi etkilememeli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAl benden de o kadar evlenmeden ilişkiye girmeye karşı biriyim kendimi ileride evleneceğim ilkim ilk aşkım olacak evleneceğim o şanslı kıza saklıyorum ama hâlâ o kişiyi bulamadım yalnız birbirimizin ilki ilk aşkı olalım bütün ilkleri beraber yaşayıp keşfedelim istiyorum ama maalesef yalnızım işte ve dayanamıyorum artık mastürbasyon yapmaktan bıktım 🤭😂
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen de tabiki de özel duygular içinde olduğum birbirimizi sevdiğimiz birbirmize deliler gibi aşık olduğumuz biriyle evlenip yaşamak istiyorum bu arada
+1 yılEvlilik öncesi ilişki yaşamayı istememene saygı duyarım ama sadece cinsellik için evlenmeni hiç mantıklı bulmuyorum
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende evlenmeden istemiyorum ama evlenmekte istemiyorum evlilik benim için değil o yüzden ilk içim ısınan bir kişiyle yapmayı düşünüyorum
54 Yorumla- +1 yıl
içinin ısınması için ne olmalı peki özellik ve davranış olarak? burcun nedir bu arada?
Cevap sahibi+1 yıl@albatrosibo aslında birisini arzuluyorum ama çok utangacım. Bana değer verdiğini görmem lazım
- +1 yıl
hımmmm
Evlilikte düzenli seks olduğunu kim söyledi 😂
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılEvet saçma sadece seks için Evlenen hiç bir şekilde mutlu olamaz bir süre sonra her şey monoton olurr
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle en doğru kararı almışsın bence ve evlendikten sonra emin ol çok rahatlarsın. Yeter ki sabret helalini bekle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Düzenli seks için evlenmeye gerek yok birini bulup devamlı onunla yapabilirsin senin tahmin ediyorsa da bırakmasın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma. Evlenmeden de çok güzel seks yapılıyor. Seks için evlenenler pişman olur. Her yönden uyumlu olmak lazım
00 Yorumla cinsellik için evlenmeyi istemen çok saçma. birisiyle tanış kaynaş sev sevil öyle ilerle o zaman daha çok tatmin olursun.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik öncesi cinsellik istememen ne kadar mantıklıysa, düzenli seks için evlilikte bir o kadar saçma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılOlur mu canım sacmalik değil kusura bakma ama aptallık.. evlilik böyle bir şey değil maalesef...
00 Yorumla
+1 yılEvlilik öncesi düzenli seks veriyorum kadınlara özel hemde bedava 😎
Bilenler bilir dicem ama kimse burada olduğu mu bilmiyor 😊
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikte yapılan cinsellik daha iyi.. Dip sulamalı prezervatifsiz..
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Doğal olan da bu zaten. Düzenli ilişki için evlilik en sağlıklı şey...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. evliligin olayi zaten ucretsiz ve duzenli seks degil mi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Bunun için evlilik istemen normal bişey ama herkes genellikle erkekler öyle düşünmeyebiliyor
00 YorumlaKendini tatmin et bende senin gibi düşünüp yapmıyorum bazen dayanılmaz oluyor ama geçiyo shshs
00 Yorumla
+1 yılBen dayanamam evliliğe arada buluştuklarımla 6/7 kez yaparım
00 YorumlaSaçma tabiki, ruh eşin olmayan, aşık olmadığın biriyle evlenmekten kötü daha ne olabilir
00 Yorumla
+1 yılEvlilikte bir süre sonra seks biter 😂 tavla arkadaşı olursun ondan sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSırf düzenli seks için evlenilmez. Kendini saklanan ama muazzam bir şey bu düşünceni asla kaybetme bence. Sevip sevileceğin biri elbet çıkar. Sevgisiz bu işe asla girme.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal bir durum. Evliliğin önemli bir parçası da ilişkidir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılAma seks için sana kötü davranacak sevmeyen biriyle evlenmekte hata olur
00 Yorumla
+1 yılhayır saçma değil neden saçma olsun ama bi süre sonra sevgi ve değer görmekte istiyo insan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Dogru yoldasin kocana sakla ama sadece seks icin ilk onune cikanla evlenirsen sonra mutsuz olma ihtimalin var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hiç iliski yaşamadim bu yasıma kadar yaşamayıda düşünmüyor zinaya düşmemek için Evlilik düsünuyorum Allah Hayırlısını Nasip Etsin🤲
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyni yoldayız evlilik dışı düşünmüyoruz bu çok güzel bişi😊
Cevap sahibi+1 yılNeden bana yorum yapmıyorsunuz😔
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçma değil çok da güzel bir düşünce keşke herkes böyle düşünse. Kriterlerin nedir peki sırf seks için de kim çıkarsa evlenecek değilsin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu senin tercihin sana doğru gelen başkalarına eğri gelebilir, o nedenle hayatına kendi isteklerine göre yön ver
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİstersen yaz bana sohbet edebiliriz yaşlarımız da yakın anlarım seni güzel insan
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Cinsellik için evlenmek anlamsız evet bu demek değil ki evlenmeden yapmalısın ama evlilik tamamıyla sorumluluk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliliğin temel amacı cinsellik ve üremek 👍
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal oral bir şeylerle idare edecek birini bul rahatla. Yoksa kendi kendini bozan çok kız var böyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal … hayatın akışı gerçeği …. güzel doğru bence
00 Yorumla
+1 yılSaçma değil ama yine de doğru düzgün bir insan lazım
Sadece mekanik değil ki insan ilişkileri00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVücudun doğal isteklerini baskılarsan hastalık ortaya çıkar, bir şekilde kendini tatmin etme yolunu bulmalısın.
00 YorumlaBence gereksiz, evleneceğin erkek de kendini sana saklıyor mu acaba?
00 Yorumla
+1 yılEvlilik olmadan da oluyor öyle hizmet verdik zamanında :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBen istemedigimi belirttim
- +1 yıl
Yaş kaç? Yaz istersen bana normal konuşabiliriz
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçok haklısın kutlarım seni.. sakın çizgini bozma...
00 Yorumlasaçma evlenmeden de yapabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılYapabipecegimi bende biliyorum ama ben yapmak "istemiyorum" tek birine ait olmayi isterim.
Soran+1 yılSen ne isen nasibin de o dur. Ben buna inaniyorum Allah biliyo ya oylesini nasip etmez bana inşallah
tadını bilmediğin şeyi vücudun nasıl istiyor?
03 Yorumla
Soran+1 yılBen sana bunu nasi anlatim ki? Sağliklı bi kizım hormonlarim da çalisiyo masallah ve istiyorum yani
Soran+1 yılIçgudusel sanirim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma degil ama sıkılırsın hep aynı kişiden
04 Yorumla
Soran+1 yılSıkılmam
- +1 yıl
Bi süre sonra gir çık bitti olur o evlilik o zaman zebk almazsın sıkılırsın görev gibi
Soran+1 yılSevdigim adamsa sikilmam
- +1 yıl
Konu cinsellik olunca bide tatmin olamıypsan bak nasıl sikiliıyon sevgi felan arka planda kalıyo
+1 yılmuhtemelen dayanamayacaksın evlenene kadar
013 Yorumla
Soran+1 yılYokk
- +1 yıl
vücudunda da yokk diyor mu :)
Soran+1 yılHayir ona kalsa şimdi bile gelsin der 😂
Soran+1 yılAma ona gore yasamiyoruz hayati
- +1 yıl
yakın zamanda evlilik düşünüyor musun peki? Yani aday felan var mı?
Soran+1 yılYok yani vardi da red ettik gibi
- +1 yıl
hımm o zaman zor dayanman :) çünkü zamanla daha çok hatırlatacak sana vücudun ihtiyacı olan şeyi
Soran+1 yılNapalim her seferinde reddi yer o da
- +1 yıl
kendine çok güveniyorsun gibi güvenme ;)
Soran+1 yılVucudumdan bahsettim
- +1 yıl
Biliyorum :) vücuduna karşı koyma konusunda kendine çok güveniyorsun.
Soran+1 yılGüvenirim evlenmeden olmayacak Allah korusun beni
- +1 yıl
Amin :) tatlı kızsın umarım istediğin gibi olur.
+1 yılKim kandırdı senj
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılkaçın yürüye bomba :))
00 Yorumla Ya evlendiğin kişi sekse soğuk bakarsa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılbaşağrılarından bir düzenli sevişrisniz ki!
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma, fb bup daha iyi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılsaçma değil ama tehlikeli
00 Yorumla
+1 yılBiraz daha dayan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılZaten evlilik onun için yapılıyor başka amacı yok
00 Yorumla
+1 yılSaçma, seks istiyorsun diye evlenilir öi
00 Yorumla
+1 yılUçuk fantezilerden hoşlanrmsn sınırsızca
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüzenli bir seks hayatımız var ama bu yüzden evlenme
00 Yorumla
+1 yılseks için evlenilmez ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani evlilik te olmazsa ne yapacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaş kaç ve nasıl biri olmalı evlenmen için?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece seks amaçlı evlenmek çok mantıksız.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazen evlide olsan yetmiyor gene istiyor
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat