Arkadaslar benim bi flortum vardi birkac ay boyunca konustuk ama bana hicbir zaman cinsellik konusunu acmadi bi gun kafama esti sorayim dedim seven erkek cinselligi on plana koymaz dedi sen istiyorsan bana belli edersin ben ona gore davranirim zaten dedi cok hosuma gitmisti acikcasi en azindan beni kullanmak niyetinde olmadigini biliyordum. Ondan sonraki aylarda baska bi cocukla konusmaya basladik seven erkek sevdigi kadina hep daha cok yukselir seviyor sonucta tarzi cumleler kullandi. Bu kisiden kisiye degisen bir seydie ama genel olarak erkekler sevince cinselligi hangi siraya koyar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİlki daha adam gibi biriymiş. Seven erkek, sevdiği kadını arzulayabilir ama yanlış anlar diye bunu öyle kolay kolay dile getirmez. Yani arzulaması kısmından sevdiğini de anlayamazsın. Cinsellik ihtiyaçtır. Maslow'un İhtiyaçlar Hiyerarşisi buna yer vermiş. İnsanın ilk sıradaki ihtiyacı ama dediğim gibi bundan sevmiş olduğunu anlayamazsın. Dediğim gibi çünkü cinsellik eşittir aşk değil. Cinsellik eşittir ihtiyaç. Aşk eşittir emek, saygı, güven vs. çok şey sayılabilir cinselliğe kadar. Ha Freudiyen bakarsak aşk eşittir libido ama bu libido hayat enerjisi ise sırf cinselliğe yormak ne kadar doğru? Tartışılır. Nihayetinde herkesin hayattan zevk aldığı şeyler farklı. Kimi belki cinsellikten enerji alıyordur kimisi başka şeyden. Ayrıca ekliyorum. Seven erkek arzuluyorsa niye erkekler hayat kadınlarıyla da birlikte olur?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni seven erkek arzularda zaten ama sen konuyu açtığında ya da ara sıra istemesi normal yani bırak onu bunun dediğini benimki tecrübe gerçekten seven her şey ister ama hep değil sana vakit tanır seni zorlamaz senin iyiliğini düşünür daha sonraki zamanda da arzular ve seni ister aşk böyle bir şey sevmeyen erkek seni sevemez hayatına almaz umursamaz bile bence 2 seni seviyor ama sen bilirisn senin kararın tabii
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılcinsellik, her insan için farklı bir deneyimdir ve her insanın cinsel arzuları farklıdır. Bazı insanlar, sevdikleri kişiyle cinsel ilişkiye girmekten daha fazla zevk alabilirken, bazıları ise cinsel ilişkiden bağımsız olarak sevgilerini ifade edebilirler. Genel olarak, erkeklerin cinselliğe daha fazla düşkün olduğuna dair bir algı vardır. Ancak, bu algı her zaman doğru değildir. Bazı erkekler, cinsellikten daha çok duygusal yakınlık ve bağlanmaya önem verebilirler. Bazı kadınlar ise cinsellikten daha çok cinsel tatmin arayabilirler. Sonuç olarak, seven erkek cinselliğe daha mı düşkündür sorusunun cevabı, her bireyin cinsel arzularına ve deneyimlerine bağlıdır.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Önce şu soruyu cevaplamalısın. Sen nesin? Karakteri, zekası ve bilinci olan bir ruh musun yoksa haz alma duyularıyla donatılmış bedenden ibaret misin? Sonra seni seven hangi seni sevmiş onu sorgulamalısın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilemiyorum ya. Laçka olmuş cıvkı çıkmış bir konu. Kişisel düşünceler öyle bir hal aldı ki artık evlilik dışı birlikler bazı durumlarda neredeyse normlaştırıldı. Seven erkek cinselliğe öncelik vermez, tamamlanmak ister. Sevgi görmek, sevilmek ister. Ben evlilik dışı ilişkilere soğuk biri olduğum için sevgilime dokunmazdım mesela. İzin verdiği kadar ileri giderdim.
22 Yorumla- +1 yıl
boyle dusunen birilerinin olmasi cok mutlu etti beni senin icin de uygunsa istek atar misin bana
Cevap sahibi+1 yılAttım bakalım
+1 yılBana gore cınsellık konusu acmaması daha iyi amacının o olmaldıgını gosterır ama ıyı rol yapıyor da olabilir ama aylarca surnesıne ragmen oyle ise sen istemeyince ısrar etmiyorsa amacı o degıldır
00 YorumlaDüşkün olmasının sevgiyle alakası yoktur libido doyumsuzlukla alakası vardır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. insan sevdiğini ister de arzular da ama sevdiği cinsellik istemiyorsa konusunu bile açmaz. cinsellik istemediği için yaptığı bir şey değildir bu.
00 Yorumla
+1 yılBence tam tersi. Gerçekten aşık olacak kadar sevdiğim birisiyle cinselliği pek düşünmem. Belki sadece bende böyledir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazılanların hepsini unut gerçekten seven erkek dokunurken bile kıyamaz bile bırak cinselliği sen adım atarsan ancak yaklaşır
onun dışında seven ister arzular felan seven küçük aletleri olur genelde yalandır yanaşmak için hepsi bu
00 Yorumla
+1 yılSeven erkek sevdiği kadınla sevişmek ister zaten onun hazzı farklıdır neymiş seven erkek cinselliği ön plana koymaz bıraksınlar bu masalları.
00 YorumlaSeven erkek cinselliği geri plana koyar kız rahatsız olmasın diye.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılAralarındaki çekime bağlı bence öyle deme. Ben sevdiğime dokunurum, öper koklarım.
00 Yorumla
+1 yılVay beee gerçekten çok iyi bir adama çatmışsın hee.
00 YorumlaBu belirgin olmasa da
Erkekler için cinsellik ilk plandadır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgiyle cinsellik arasında doğrudan bir bağıntı mevcut. Ama seven daha çok arzular şeklinde bir önerme her zaman geçerli olmayabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçocuk doğruyu konuşmuş.
14 Yorumla- +1 yıl
Hangisi ilki mi ikinci mi
Cevap sahibi+1 yılilki. seven erkek cinselliği konuşmaz, ön planda tutmaz diyen.. ikinci tam bir jackalmış.
- +1 yıl
ay dimi ya ben de oyle dusunuyorum sonunda boyle dusunen erkek birisi sevindim
Cevap sahibi+1 yılöyle ama🤷♂️
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılsevmek isteyen düşkündür bence
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Seven erkek kıyamaz sevmeyen erkek sürekli ister
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeven erkek evliliğe kadar cinselliği ön planda tutmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Bunu sana seven erkek mi dedi 🤣🤣🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yıl2 . ci sıra gercekten seviyor ise
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Erkek her koşulda cinselliği 1. sıraya koyar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. 2. Plana koyar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok
00 Yorumla Belli olmaz ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. En ön sıradadir
00 Yorumla
+1 yılHayir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılalakası yok bence
00 Yorumla Bence düşkündür
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası