Eşim isteksiz biri hiç istekli olmadı. Ben söylediğimde de bir şekilde bahaneler ile reddediyor. Direk söylemeden ama onu uyaracak istekli hale getirecek taktik söyleyin lütfen.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılİsteksiz olmasi seni zorluyodur ama onun hoşuna gidecek şeyler yapmalısın mesela bi otele gidin tatile gidin çocuk varsa da annene vb birine bırakıp gidin başbaşa kalın hediye alabilirsin sonra yavaş yavaş dokunuşlarla opusmelerle devam ettir ön sevişmeyi çok uzun tutki hoşuna gitsin sonra yavaş yavaş diğer şeyleri yapmaya çalış çok mu sert yapiyosun o belki hoşuna gitmiyo soft şeyleri dene onun canını yakmicak şeyler dene
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Dostum kadınlar biraz böyle maalesef, onları ikna etmek ve taktik izleyerek bir çözüm yolu bulmak çok zor. Romantizmi seven biriyse kafasının çok rahat olduğu ve işinin olmadığı bir akşam evde romantik bir ortam kurup karşılıklı yemek, sonra gel dans edelim deyip oradan yolunu yapmak düşünülebilir. Onu çok sevindirecek duygulandıracak jestleri yine böyle rahat olduğunuz zamanlara denk getirip oradan yol yapmak denenebilir.
İstemeyen kadını dur orasını okşayayım, iki kez öpeyim diyerek yola getirmen çok zor. Bir de istememe sebebi ne, onu anlamaya çalış. Cinsel olarak bu olaylara uzak biri mi, kafası mı rahat değil, duş almayı mı sevmiyor... belki anlarsan ona göre çözüm üretirsin.
Bir de eşinle bu konuları samimi, nazik şekilde, onu kızdırmadan ve gururunu okşayacak konuşmanı öneririm. Onu sevdiğini, ara ara güzel zaman geçirip bir şeyler yapmak istediğini, onu zorlamak da istemediğini ama bunu çok istediğini falan dile getir. Anlayışlı biriyse belki daha istekli davranır eskiye göre.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
Peki hiç sordunuz mu neden istek yok bir sebebi olmali
02 Yorumla
Soran+1 yılCocuk uyusun, biri duyar, hastayım, uykum var, canım istemiyor gibi bahaleler surekli. Ben de teklif etmiyorum artık sıkıldım bu durumdan da
+1 yılerkekleri istekli hale getiren macunblar falan var onun kadın versiyonu yok mu kullan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Dokunarak tahrik edebilirsn sureklimi ret ediyo
02 Yorumla
Soran+1 yılYüzde 90 reddeder nasıl bir kadınsa hiç istek yok.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim eşim de öyle ben dokunup öpünce tahrik oluyor ana kendiliğinden gelip istemez yani
00 YorumlaVajina sini yala karın nede olsa miden bulunmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkası karşılıyor olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılİlla sulandiracaksin. Yanımdan ayrılmıyor ki hiç beraberiz sürekli ama ilişki yok anladın mı
Cevap sahibi+1 yılSadece yarım saat izin verir misin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler