Cinsel Yaşam Sevgilim uyurken sekse başlasam kızar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Normalde o beni uyartır simdi de ven onu bu sekilde uyartsam kızar mı Sevgilim uyurken sekse başlasam kızar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
hael8885 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Ben oral yapınca hoşuna gidiyor. Kız arkadaşlarıma yapınca da hoşlarına gidiyor. E benim de hoşuma gidiyor. Demek ki güzel bir şey. 2 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayatında yaptığın en doğru şey olur güzellik 🌺 adam bu sürprize fazla dayanamaz kesin kalpten gider 😂 2 4 Yorumla A_s12345 +1 yıl 😂😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @A_s12345 ayyyy ne güzel gülüyorsun öyle bayrammmm 😂😂 Yorumla A_s12345 +1 yıl Sende çok güzel gülüyorsun😂 Yorumla A_s12345 +1 yıl Gözlerin çok güzelmiş❤️ Yorumla
DawnGuard Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Sanmıyorum kizacagini. Kadının cinsellikte istekli olması erkeğin hoşuna gider bence. Her adımı karşıdan beklemeyin canım yeter garı 😄 0 0 Yorumla
pukay49 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Hoşuna gider yap sonra masaj yap en sonda ona güzel söz söyle 0 0 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Asla bence aşırı heyecanlanır 0 0 Yorumla
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Bunu merak ederim mesela uyurken yapmak 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yapıştır gitsin bişey olmaz 0 0 Yorumla
wwakle Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kizmaz sanirimm o sana yapiyosa sen kizmiyosan 0 0 Yorumla
Maritimo Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. Benimki akşam akşam aklına ne geldi diyor, 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Boxerini indir ve ağzına al bakalım ne diyecek 1 9 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl burada adamın verdiği tepki değil asıl önemli olan ufaklığın nasıl tepki verdiğidir 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ufaklık adam uykuda olsa bile kalkar bence 😄 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Belli olmaz havasında olmayabilir 😂 baksana sıcakta dal bile kıpırdamıyor 🤣 o nasıl kipirdasın 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oralın verdiği zevk onu kaldirmaya yeter bence 😃 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Sen verdiği zevki nerden biliyorsun 😂 ağzınami aldın daha önce 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oralın verdiği zevk onu kaldirmaya yeter denildiğinde bunu mu anlıyorsun? Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Şaka yaptım laa 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Minik kalbimi bir daha kırma 🥺 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Kırık değildir o çıkıktır 😂 kırık olsa duramazdın 😂 Yorumla
deli_adammm Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. kızarsa sorunludur zaten :D 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Nasıl başlayacaksın? 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. kızmamalı. 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. kızmaz niye kızsın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ben oral yapınca hoşuna gidiyor. Kız arkadaşlarıma yapınca da hoşlarına gidiyor. E benim de hoşuma gidiyor. Demek ki güzel bir şey.
Hayatında yaptığın en doğru şey olur güzellik 🌺 adam bu sürprize fazla dayanamaz kesin kalpten gider 😂
😂😂
@A_s12345 ayyyy ne güzel gülüyorsun öyle bayrammmm 😂😂
Sende çok güzel gülüyorsun😂
Gözlerin çok güzelmiş❤️
Sanmıyorum kizacagini. Kadının cinsellikte istekli olması erkeğin hoşuna gider bence. Her adımı karşıdan beklemeyin canım yeter garı 😄
Hoşuna gider yap sonra masaj yap en sonda ona güzel söz söyle
Asla bence aşırı heyecanlanır
Bunu merak ederim mesela uyurken yapmak
oral seks çek direkt agzina bosalir
Yapıştır gitsin bişey olmaz
Kizmaz sanirimm o sana yapiyosa sen kizmiyosan
Benimki akşam akşam aklına ne geldi diyor,
kizmaz. Hosuna gider
Benim. hosuma gider zevkli
Boxerini indir ve ağzına al bakalım ne diyecek
burada adamın verdiği tepki değil asıl önemli olan ufaklığın nasıl tepki verdiğidir 😂😂
Ufaklık adam uykuda olsa bile kalkar bence 😄
Belli olmaz havasında olmayabilir 😂 baksana sıcakta dal bile kıpırdamıyor 🤣 o nasıl kipirdasın 🤣
Oralın verdiği zevk onu kaldirmaya yeter bence 😃
Sen verdiği zevki nerden biliyorsun 😂 ağzınami aldın daha önce 😂
Oralın verdiği zevk onu kaldirmaya yeter denildiğinde bunu mu anlıyorsun?
Şaka yaptım laa 🤣
Minik kalbimi bir daha kırma 🥺
Kırık değildir o çıkıktır 😂 kırık olsa duramazdın 😂
kızarsa sorunludur zaten :D
Nasıl başlayacaksın?
Kızar. Ve sert bi şekilde seni s…r
Neden kızsın ki
Daha da hoşuna gider
kızmamalı.
kızmaz niye kızsın
Hoşuna gider