Cinsel Yaşam Eski sevgilinizi cinsel manada özlüyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sevginiz bitse dahi onu hala cinsel olarak istediginiz oluyormu? O histe gidiyormu sizde? Eski sevgilinizi cinsel manada özlüyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
UmutUzaylı Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 78% +1 yıl Evet özlüyorum, gizli gizli sevişmelerimizi , şimdi evlendi uzakta ama hala yazar, bazen sexting yapariz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Baskasi yokmu senin hayatında Yorumla UmutUzaylı +1 yıl var evet evliyim zaten , onunla da evliyken gorustum zaten Yorumla Soran +1 yıl Niye karin yetmiyormu sana Yorumla UmutUzaylı +1 yıl Yetmiyo evet , tek kadinla yetinecek biri degilim Yorumla
Jüpiterimsimisin Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 84% +1 yıl Evet. Ten uyumumuz mükemmeldi. Onun gibi bir ten uyumu hiç bir kızda yakalayamadım. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevgin kaldimi ona Yorumla Jüpiterimsimisin +1 yıl Cinsellik bakımından evet hep onun gibi birisini arıyorum hatta hep o olsa çok iyi olur ama bir sevgim yok ona karşı aşk falan kalmadı gibi Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Kimse kimseyi özlemez ilişki bittikten sonra ben inanmıyorum 0 0 Yorumla
BitterChocolat3 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Özlerse onlar beni özler. Fantezilerimi unutamazlar 😂😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet arzuladığım oluyor ama şu an tamamen elizabet olduğum için, yoksa arzulamam 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Elizabet ne demek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağ el Yorumla Soran +1 yıl Yani bosta oldugun icin ozluyosun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Arzuluyorum evet boşta olduğum için Yorumla
BadFella Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Evet, keşke şu an olsa da evire çevire öpsem;) 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Bostamisin ondanmi istiyosun Yorumla BadFella +1 yıl Yani boştayım ama biriyleyken de cinsel anlamda özlüyordum onu Yorumla BadFella +1 yıl Ama kesinlikle sevgiden değil Yorumla Soran +1 yıl Neyden peki Yorumla BadFella +1 yıl Sadece cinsel olarak iyiydi, vücudu güzeldiMesela şu an cinsellik yaşasam onunla, cinsellik bittikten sonra aynı yerde bile durmam Yorumla Soran +1 yıl Sevmedigin birine dokunmak sacma geliyor Yorumla BadFella +1 yıl Biz erkekler cinsellikle bağlanmadığımızdan belki bize tuhaf gelmiyor Yorumla
bayyalnizadam Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl evet özlediklerim var 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sevgin bitsedemi Yorumla bayyalnizadam +1 yıl evet çünkü muuazzamdı Yorumla Soran +1 yıl Kotu olsa ozlermiydin Yorumla bayyalnizadam +1 yıl haylrr Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. izlemek denemez ama aklima geliyor 0 0 Yorumla
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Özlediklerim oluyor. 0 0 Yorumla
Organicchemist1994 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yess 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sevgin bitsedemi Yorumla Organicchemist1994 +1 yıl Cinsellik farkli sevgi farkli Yorumla Soran +1 yıl Sevmedigin birinin cinsellihini ozleyebilirmisin yani Yorumla Organicchemist1994 +1 yıl Fizigi iyiyse özlerim Yorumla Organicchemist1994 +1 yıl Sana birkac sorum takip edermisin Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Bazen 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Oluyor 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Sevgin bitsedemi Yorumla sapkalic +1 yıl Bak bunu şöyle düşün. Çok önemli olmayan bi yemeği bazen durduk yere canin çeker ya hani kebap değil mantı değil. Öyle bildiğin ve bi zamanlar güzel tat bırakan sıradan bi yemektir. Yorumla Soran +1 yıl Anladım simdi Yorumla sapkalic +1 yıl Sen exinle mi istiyorsun seks mi istiyorsun ona karar ver bence Yorumla Soran +1 yıl Ben eximide istemiyorum Seksi de. Zaten yasamadim daha önce. Sadece ayrildigim sevgilim rüyalarıma oyle giriyor ve sasirdim Yorumla sapkalic +1 yıl Yasamadiysan nasıl bileceksin Yorumla Soran +1 yıl İste bilmiyorum o yuzden sordumya Yorumla sapkalic +1 yıl Buddy bul en iyisi. Stres atarsın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Evet özlüyorum, gizli gizli sevişmelerimizi , şimdi evlendi uzakta ama hala yazar, bazen sexting yapariz
Baskasi yokmu senin hayatında
var evet evliyim zaten , onunla da evliyken gorustum zaten
Niye karin yetmiyormu sana
Yetmiyo evet , tek kadinla yetinecek biri degilim
Evet. Ten uyumumuz mükemmeldi. Onun gibi bir ten uyumu hiç bir kızda yakalayamadım.
Sevgin kaldimi ona
Cinsellik bakımından evet hep onun gibi birisini arıyorum hatta hep o olsa çok iyi olur ama bir sevgim yok ona karşı aşk falan kalmadı gibi
Kimse kimseyi özlemez ilişki bittikten sonra ben inanmıyorum
Özlerse onlar beni özler. Fantezilerimi unutamazlar 😂😂😂
Evet arzuladığım oluyor ama şu an tamamen elizabet olduğum için, yoksa arzulamam
Elizabet ne demek
Sağ el
Yani bosta oldugun icin ozluyosun
Arzuluyorum evet boşta olduğum için
Evet, keşke şu an olsa da evire çevire öpsem;)
Bostamisin ondanmi istiyosun
Yani boştayım ama biriyleyken de cinsel anlamda özlüyordum onu
Ama kesinlikle sevgiden değil
Neyden peki
Sadece cinsel olarak iyiydi, vücudu güzeldi
Mesela şu an cinsellik yaşasam onunla, cinsellik bittikten sonra aynı yerde bile durmam
Sevmedigin birine dokunmak sacma geliyor
Biz erkekler cinsellikle bağlanmadığımızdan belki bize tuhaf gelmiyor
evet özlediklerim var
Sevgin bitsedemi
evet çünkü muuazzamdı
Kotu olsa ozlermiydin
haylrr
izlemek denemez ama aklima geliyor
Özlediklerim oluyor.
Yess
Sevgin bitsedemi
Cinsellik farkli sevgi farkli
Sevmedigin birinin cinsellihini ozleyebilirmisin yani
Fizigi iyiyse özlerim
Sana birkac sorum takip edermisin
Hiç olmadı
Çokk
Bazen
Oluyor
Sevgin bitsedemi
Bak bunu şöyle düşün. Çok önemli olmayan bi yemeği bazen durduk yere canin çeker ya hani kebap değil mantı değil. Öyle bildiğin ve bi zamanlar güzel tat bırakan sıradan bi yemektir.
Anladım simdi
Sen exinle mi istiyorsun seks mi istiyorsun ona karar ver bence
Ben eximide istemiyorum Seksi de. Zaten yasamadim daha önce. Sadece ayrildigim sevgilim rüyalarıma oyle giriyor ve sasirdim
Yasamadiysan nasıl bileceksin
İste bilmiyorum o yuzden sordumya
Buddy bul en iyisi. Stres atarsın
Evet
Sevgi anlamında özlüyorum sadece
Bazen.