Cinsel Yaşam Sıcakta seks yapmak neden zor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Çok yorucu bir daha yapmak istemiyorum bunaltıcı baya Sıcakta seks yapmak neden zor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Allah cezasını versin, klima olmadığı sürece sıcakta sîkiş gerçek bir işkence 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya katılıyorum sonuna kadar +111111 Yorumla
Gimme_More Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Arabada yapmışsınız, kliması yok muydu arabanın... motoru açık bıraksın zaten saatlerce yapmayacaksınız yani.. 0 0 Yorumla
asddsa07 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yarıda bıraktığım bile oldu terlemekten nefret ederim 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hava sıcak vıcık vıcık vücut sıvısı boşalma öpüşme ter kokusu ama bunların hepsi güzel 0 0 Yorumla
AYIRAMBO Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sıcakda seks olmaz klima şart veya gölge esen bir yer 0 0 Yorumla
Pronari3 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Klimayı açmadan asla. Buharlaşırım ben kesin 0 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Çok sıcak cıvık cıvık oluyor insan ya 😁 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya evett ayn öyle cidden Yorumla İstanbullubeyyyy3452 +1 yıl Gece en güzeli vallahi ya da klima şart Yorumla
72277227 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Camı kapıyı açsaydın sende :) 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Arabadaydik zaten Yorumla 72277227 +1 yıl :)) olmaz arabada boş arazide arabanın yanında yapsaydınız Yorumla Soran +1 yıl Aceleye geldi ya Yorumla 72277227 +1 yıl Aman aceleyle içine bırakmasın sonra sıkıntı olue yaş kaç :) Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sana çakmak için daha uygun ortam sunan erkekler çıkacaktır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zor begeniyorum ben ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önemli olan işlev bebeğim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben bu havada her türlü affetmem. Planlı ise klimalı yere götürürüm 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bulduk da sıcagı kaldı 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. ılık duş altında harikadır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Klima acikmi idi 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Disaridaydik ztn tatlım atabada Yorumla Soran +1 yıl Arabada sjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl neden arabada yaptınız ki Yorumla Soran +1 yıl Ya bir anda oldu hazır değildik pek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilin mi optu Yorumla
istanbully34-6 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Ben sıcakta yapmayı da seviyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok yorucu ya Yorumla istanbully34-6 +1 yıl Sen uzan gerisi bende Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. klimalı yer iyidir:) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Of evette arabadaydik biz çok kötü bir deneyimdi ya benim için Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl klima açmayı deneseydiniz:)) Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Klima aç apla 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Zaten arabadaydim Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. klima altında yap 😀 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya zaten dışarıda arabadaydik Yorumla fatihankara06 +1 yıl manyaksınız benim evimde klima var orada yapıyoruz kızlarla 😀😀 ne arabası ne sıcaği Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Daha güzel 4 2 Yorumla xBugra +1 yıl nihayet benim gibi düşünen birini buldum 😄 Yorumla stylafree +1 yıl Kudurdun mu. d Yorumla
001zaman Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Klima yok mu 0 0 Yorumla
Anlatdinliyorumcanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı. Klima kullan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yaptin mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet 5 veya 6 saat önce Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Klimasi olmayan sicak bir yerse kötü Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Allah cezasını versin, klima olmadığı sürece sıcakta sîkiş gerçek bir işkence
Ya katılıyorum sonuna kadar +111111
Arabada yapmışsınız, kliması yok muydu arabanın... motoru açık bıraksın zaten saatlerce yapmayacaksınız yani..
Yarıda bıraktığım bile oldu terlemekten nefret ederim
Hava sıcak vıcık vıcık vücut sıvısı boşalma öpüşme ter kokusu ama bunların hepsi güzel
Sıcakda seks olmaz klima şart veya gölge esen bir yer
Klimayı açmadan asla. Buharlaşırım ben kesin
Çok sıcak cıvık cıvık oluyor insan ya 😁
Ya evett ayn öyle cidden
Gece en güzeli vallahi ya da klima şart
Camı kapıyı açsaydın sende :)
Arabadaydik zaten
:)) olmaz arabada boş arazide arabanın yanında yapsaydınız
Aceleye geldi ya
Aman aceleyle içine bırakmasın sonra sıkıntı olue yaş kaç :)
Sana çakmak için daha uygun ortam sunan erkekler çıkacaktır
Zor begeniyorum ben ya
Önemli olan işlev bebeğim
Ben bu havada her türlü affetmem. Planlı ise klimalı yere götürürüm
Yeni yaptınız galiba 😃
Serin biryerde yapsaydıniz keşke
bulduk da sıcagı kaldı
Klima yok mu? Bende var çık gel
ılık duş altında harikadır
Ortam serın olsa tatlı oluyor ama
Klima acikmi idi
Disaridaydik ztn tatlım atabada
Arabada sjsj
neden arabada yaptınız ki
Ya bir anda oldu hazır değildik pek
Sevgilin mi optu
Kiyammm yalat bari sadece.
Neden öyle ollsunn ki seninki olmamş bence 😃😄😂
Ben sıcakta yapmayı da seviyorum
Çok yorucu ya
Sen uzan gerisi bende
klimalı yer iyidir:)
Of evette arabadaydik biz çok kötü bir deneyimdi ya benim için
klima açmayı deneseydiniz:))
Klima aç apla
Zaten arabadaydim
klima altında yap 😀
Ya zaten dışarıda arabadaydik
manyaksınız benim evimde klima var orada yapıyoruz kızlarla 😀😀 ne arabası ne sıcaği
Daha güzel
nihayet benim gibi düşünen birini buldum 😄
Kudurdun mu. d
Valla bu havada anca duşta zevkli olur seks
Klima yok mu
Klima kullan
Çok zevkli aslında
Yaptin mi
Evet 5 veya 6 saat önce
Klimasi olmayan sicak bir yerse kötü