Cinsel Yaşam Partnerinizle seks hakkında konuşurken mi daha rahatsınızdır yoksa seks yaparken mi? Eskilerdenbirkskızı Takip Et Bilge Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Partnerinizle seks hakkında konuşurken mi daha rahatsınızdır yoksa seks yaparken mi? Partnerinizle seks hakkında konuşurken mi daha rahatsınızdır yoksa seks yaparken mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. İkisiyle de 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İlk başlarda ikisinde de rahat olamam ama 5 10 dk sonra Arap atı gibi birden açılıyorumm 😂😂 3 0 Yorumla
openmindedcouplee Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Seks hakkında konuşurken de yaparken de hiç çekinmeyiz rahatızdır bu yüzden belki de bu kadar uyumluyuz ve harika vakitler geçiriyoruz 1 0 Yorumla
Bayek00 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı. Başlangıçta kasarım ama karşımdaki rahatlayınca ben de rahatlarım ve yaşamaya geçince o rahatlık devam eder, ona çok güzel anlar yaşatırım. 0 0 Yorumla
-Gnossiennes Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Elbette konuşurken daha rahat davranabilirim. Orada konuşulan, oradan kalır. Bedensel ilişkiye karşıyım. 0 0 Yorumla
BaLLROG34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 41% +1 yıl Her türlü Konuşulur icraata dökülür tabi utanılcak bir şey yok temel ihtiyaç sonuçta :D 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. seks yaparken cok rahatim resmen işim gibi ya 5 senedir ayda en az 15 kere yapiyorum 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Her türlü rahatım ben 😂 0 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yaparken tabi konuşmak ne uygulama 🔥 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Her ikiside Ben rahat olmayı severim 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Her türlü rahatım 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yaparken tabiki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
İkisiyle de
İlk başlarda ikisinde de rahat olamam ama 5 10 dk sonra Arap atı gibi birden açılıyorumm 😂😂
Seks hakkında konuşurken de yaparken de hiç çekinmeyiz rahatızdır bu yüzden belki de bu kadar uyumluyuz ve harika vakitler geçiriyoruz
Başlangıçta kasarım ama karşımdaki rahatlayınca ben de rahatlarım ve yaşamaya geçince o rahatlık devam eder, ona çok güzel anlar yaşatırım.
Elbette konuşurken daha rahat davranabilirim. Orada konuşulan, oradan kalır. Bedensel ilişkiye karşıyım.
Her türlü Konuşulur icraata dökülür tabi utanılcak bir şey yok temel ihtiyaç sonuçta :D
seks yaparken cok rahatim resmen işim gibi ya 5 senedir ayda en az 15 kere yapiyorum
Her türlü rahatım ben 😂
Yaparken tabi konuşmak ne uygulama 🔥
Her ikisinde de çünkü ikiz gibiyiz
Her ikiside Ben rahat olmayı severim
İcraat halindeyken..
Her türlü rahatım
Yaparken tabiki
Yaparken
Konuşurken olabilir
Seks ne demek
Ikiside