sevgilimle cinsellik yaşamak istemiyorum bu sizce bi sorun mu, soğur mu benden? benim için evlilik içi ilişki şart. ona göre öyle değil sanirim. ciddi cevaplayın lutfen 9. ayimizdayız sürekli bunu konuşuyoruz bu aralar, ben konuşmak bile istemiyorum ama o itinayla devam ediyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılKayda değer bir zaman geçirmişsiniz birlikte yani ona çoktan evlilenmeden cinsellik istemediğini söylemişsindir herhalde. Bunu tekrarla. Yine de devam ederse artık onunla konuşmak istemediğini söyle.
Tamam üzgünüm yapmayacağım der ve gerçekten de bırakırsa harika ama yok yine senin sınırlarını yok sayıp saygısızlık ederse ondan ayrıl çünkü bu bariz bir şekilde birbirinize uygun değilsiniz demektir.
Umarım ilişkinizin başında evlilik dışı ilişki yaşamak istemediğini söylemişsindir. Öteki türlüsü ona haksızlık çünkü. Tabi bunu geç öğrense de istemediğin bir şeyi bile isteye tekrarlamasını haklı kılmaz belirteyim.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence bu sizin kararınız ne olursa olsun size karışmaya ya da zorlamaya hakkı yok zaten sırf bu yüzden de soğuyacaksa çıkartın hayatınızdan gitsin. cinsellik için sizi sevmesi normal değil kalbiniz için sevmeli sizi. Cinsellik, bir ilişkide önemli bir rol oynayabilir, ancak her ilişkide aynı düzeyde önemli değildir. Bazı çiftler için cinsellik, ilişkilerinin en önemli parçasıdır, diğerleri için ise daha az önemlidir. Bu, tamamen kişisel bir tercihtir. Siz, cinsel ilişkiyi evliliğe kadar ertelemeyi tercih ediyorsunuz. Bu, tamamen sizin hakkınız ve saygı duyulması gereken bir karardır. Ancak, partneriniz için cinsel ilişki önemli olabilir. Bu nedenle, eğer ayrılmak istemiyorsanız öncelikle bu konuda onunla konuşmanız ve ortak bir nokta bulmaya çalışmanız önemlidir. Partnerinizle cinsel ilişkiye girmek istemiyorsanız, bunun nedenlerini ona açıklamanız gerekir. Nedenlerinizi ona açıkladığınızda, onu anlamaya çalışacaktır. Ancak, partneriniz cinsel ilişkiye girmek istiyorsa, sizi zorlamamalıdır. Eğer partneriniz sizi zorlamaya devam ederse, bu sizin için zor bir durum olacaktır. Bu durumda, ilişkinizi gözden geçirmeniz gerekebilir.
Umarım, partnerinizle bu konuda bir çözüm bulabilirsiniz.
30 Yorumla
Yani ilk başta alıştırıp sonradan bırakırsan evet muhtemelen. Ama isteği olabilir sen bişey yapmamış, izin vermemiş olsan da ama yani sevgililik adı üstünde vakti değil yani bişey olsa sonra ayrılsanız ne olcak? Dini açıdan söylememe gerek yok diye umuyorum 🤨. Sen o soğuyacak diye kaybetme korkusuyla hareket etme sakın, çok tahrik etme onu yeter. Sen neden onunla cinsellik yaşamak istemiyorsun?
00 Yorumla
Onun değerleri ve sizden beklentileriyle alakalı. Onu tanımalısınız; değerleri ve değer yargıları neler bilmelisiniz... Beklentileriniz ve sizden beklentileri neler bunlar aynı denkliktemi yoksa çapraz beklentileriniz var mı? Bunu bilmelisiniz.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
100Cevap
+1 yılNe kadar irite edici ve saygısızca bir davranış biçimi...
Sevdiğim dediğin adam istemiyorum demene rağmen bu konuda düz mantık ısrar etmeye devam ediyorsa ciddi sıkıntısı var, ama beyinsel ama sana olan duygularında orasını bilemem. Sana tavsiyem ciddi ve sert bir biçimde tekrar ve son kez konuşman, ona; "duygularımı geçici heveslerinle öldürmeye yönelik davranışlar sergilemeye devam ediyorsun oysa ben evlenip o özel gecede senin olmak istiyorum" tarzında cümleler kurup konuyu kapatıp izlemeye devam et. Eğer böyle devam ederse inan bana tek amacı cinselliktir... Çünkü ciddi ilişkiler güven üzerine kurulur, saygı ve güven çerçevesinde ilerler...
Birde günlük yaşantınızda sana olan davranışlarını, ayırdığı vakti, konuşmalarını gözden geçir,
Belki de cidden seni sevmiyor ama senin sevgin herşeyi örtüyordur...90 Yorumla
+1 yılHerkesin kendi tercihi ve kendi kararı. Herkes birbirine saygı duymak zorunda. Açıkçası bende senin gibi düşünüyorum. Evlilik olmadan cinsellik yaşamaya karşıyım ve sadece sevdiğim ve evlendiğim adama ait olmak istiyorum, karşımdakinden de bunu bekliyorum aslında.
Eğer cinsellik yaşamak istemediğin için sana kızıyorsa ve senden soğuyor ise bil ki o sadece seninle cinsellik düşünüyor demektir. Seven, aşık olan insan saygı duyar, sorgulamaz bile. Sorgulasa bile karşı gelmez, bekler.
Eğer böyle bir durumda kalırsan direk ayrıl, devam ettirme sakın.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılbak sana dürüst olacağım ben müslüman değilim. doğu kültüründen de nefret ederim. çünkü başta kadınlar olmak üzere insanları sürekli baskılarlar. emin ol insan sevdiği zaman çok arzular. 9 aydır birliktesiniz muhtemelen senden başka kadınlara bakmadığı ve sen varken artık 18 içerikler izlemek istemediği için yani sana sadık olduğu için duygularını senden saklamıyor. seninle konuşmaya çalışıyor cinsellik bir ihtiyaç. cevaplarda özellikle kadınların cevapları çok irite edici. sevgili dediğin zaman karşındaki insanı seversin kötü hissetmesini istemezsin ama hiç birisi karşındaki insanın gözünden bakmayı beceremiyor sen de dahil. kendi egolarını tatmin etmenin derdindeler. bravo altta kalmadınız, bravo sınırlarınız var, bravo sevgilinize hayır diyorsunuz çok havalısınız yol ver falan 👏🏻
00 Yorumla
+1 yılO niyeti bozmuş. sakın cinel ilişkiye girme. sevişme bile. hevesini alıp bırakır. odunlaşır. sakın sakın verme. vermezsen evlenirsiniz bile. verirsen kendini yırtsan da evlenmez
45 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim sizce ayrılmalı mıyım ben seviyorum ama aylardır ağzından çıkan tek kelime cinsellik
- +1 yıl
Evet artık sevgi kalmamış onda. derhal ayrılmalısın. zaten seks yoksa sende yoksundur onun için
Soran+1 yıltesekkür ederim ayrılıcam
- +1 yıl
Sevindim. kurtar kendini
- +1 yıl
Vermezsen evlenirsin ne demek ya o tarz zihmiyetli bi erkekle evlense kac yazar soran kisi birak o cocugu onunla cinsellik de yasanmaz evlilikte bos beles bi insan
+1 yılEvlilik öncesi cinsellige karşıyım. Seni seviyorsa tercihlerine saygı duyar. İstemediğin halde baskı uygularsa sana açık açık konuş ve bu şekilde ilerlerse ayrılacağını söyle. Onunla şimdiden cinsellik yaşarsan seninle gelecek düşünmesi biraz imkansız olur. Sonuçta senden istediğini almış olacak. Bir ilişkinin sağlıklı ve düzgün ilerlemesi ikinizin de birbirinizin tercihlerine anlayışlı olmasına bağlıdır.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u +1 yılEğer sorun oluyorsa, sen rahatsiz olduğunu dile getirdiğin halde o ısrarla devam ediyorsa, ve bu ilişkiniz de sorun hâle geliyorsa neden sürdürüyorsun bu ilişkiyi?
Kaybetme korkusu yaşayan sürdürür. O sürdürmüyor sanırım. Sen sahip çıkıyorsun.. peki söyler misin.. neden böyle bir şeye katlanıyorsun?20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Sen doğru olanı yapıyorsun.
Evlilik öncesi cinsellik olmamalı. Herkes eşine özel olmalı
Sevgilinede evlenmeden cinsel temas istemediğini söylemelisin. Saygı duyup evlenene kadar sabırla beklerse gerçekten seviyordur.
Saygı duymazsa ve soğursa veya uzaklaşırsa zaten sevmiyormuştur. Amacı cinselliktir erkenden kurtulmuş olursun seni sevmeyen birinden11 Yorumla
+1 yılBunu kabul etmedin diye kendinde suçluluk hissetme. Çoğu etkek istedigini alamadiginda bahaneler uydurup suclu da senmissin gibi giderler ya da ilişki hep tartışmalı karmik bir sekilde devam eder. Sen neysen osun. Kimse icin degisme. Fikirlerinin dogru oldugunu dusunuyorsan vazgecme. İnan gercekten seven ve ciddi dusunen insan zor da olsa sabreder. Ama gerçekten seven insan kaldı mi tartışılır... Evlilikler dahil çıkar üzerine kurulu artık. Yorum yapamicam daha fazla
00 Yorumla
+1 yılYani tabiki o isteyebilir ama sen istemiyorsan bu zorlamaya girer buda psikolojik şiddet olur tavrını net birsekilde ortaya koymalisin bu senin için kriterse oda buna seni seviyorsa normal şartlarda uyar uymuyorsa arana mesafe koymak zorundasın yoksa çok üzülürsün kardeşim
00 YorumlaHâlâ konuşuyorsaniz ve en baştan bir defa konuşup anlaşamadıysaniz bu ilişkinin sonu boş. Terk edilmeden veya daha fazla üzülmeden ayrıl. Bir çocuk oluşumu kadar geçen sürede uyuşmadınızsa artık olmaz. Ve bu çocuğun da evlilikten erken olmasını istiyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Cinselligin bu denli yoğun yaşandığı tabuların çoğu zaman kırıldığı bu dönemde cinselliğin olmadığı bir ilişkiyi uzun bir süre devam ettirmek kolay değil sabır gerekiyor bu sabrı göstermek herkesin yapabileceği bir işte değil.
Ama asıl önemli olan çiftlerde her ikisinin de buna hazır olması.
Hiç olmasın diyorsanız karşı taraf için kolay bir durum değil.00 Yorumla
+1 yılSeni bu kadar düşündürüp sorun edip buralarda tanımdığın kişilerin fikrine muhtaç edecek biri olmasa da olur. Taviz verme o senin peşinden dolansın bırak
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen erkek olsam 9 aydir birlikte oldugum kadinla, halen birlikte olmamissam tekmemeyi vururdum. Ne arkadas bulunmaz hint kumasimi bu. Boyle erkekler, gercek erkek deyildir. Erkek erkeligini, kadinda kadinligini bilmeli. Muhtemelen, evlensenizde iyi bir cinsel hayatiniz olmayacak. daha bunu anliyamaiyacak kadar toy bir erkek arkadasin var.
15 Yorumla- +1 yıl
Sence kaçıncı ayda olmalı
- +1 yıl
Ne kadar saçma bir düşünce tarzı senin kadınları erkekler kullanır atar tek gecelik kadın olarak kalmaya devam et
Cevap sahibi+1 yıl@yeryüzününışıltısı_ Etrafta onca kadin varken. Hangi canım omrunden 9 ayini birisi icin harcar ki!!! Harcayan zaten saf canım. Onsan sana erkek olmaz. Tursusunu kurup bekletince omurluk falanmi olacagini saniyorsun. Hem karsidakinin zamanini, hemde kendi zamanini caliyorsun farkinda deyilsin
- +1 yıl
Mantıklı kadınları seviyorum. Bu kadının karşına istediği gibi biri çıksa bu soruyu sormazdı
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi senin evlilik zamanın ne? 3ay sonra mı evlenırsın 6 ay sonra mı sevgilin ne zaman evliliık düşünüyor? Sen bu yasagı koyuyorsan nelerı kabul edersin 3 yıl sevgili olup hala cinsellik olmaz mı? Bu durum biraz sıkııtılı
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Önemli mevzularda hiç kimseye birşeyi zorla sevdiremezsiniz. İstemiyorsan istemiyorsundur. Açıkça konuş soğumak istiyorsa da kendi bilir. İstemediğim birşeyi başkası için yapmak bana mantıklı gelmiyor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. İlişkiye girmeden de bir şeyler yaşanabiliyor yanında böyle düşünmesi de normal sonra gelir aldatıldım diye başlık açarsın cinsellik istemiyor ve ondan da vazgecemiyorsan arkadaş olarak kalabilirsiniz oda ona göre yolunu belirler
10 Yorumla
+1 yılSoğuyacak diye niye korkuyorsun, bırak soğursa soğusun, 2-3 gün üzülür sonra kendine gelirsin. Kendinden ödün vermek sana daha uzun süreli mutsuzluk verir.
20 Yorumla
+1 yılBakireysen, ve bunu evliliğe saklamak istiyorsan, sana saygı duymalı. 9 ay olmuş. İnsan bi söz nişan yapar. Ciddi düşünmüyor olabilir. Dikkat et
20 Yorumla
+1 yılMerhaba, ilişkide tarafların isteklerinin olması çok doğaldır ancak, karşı taraftakinin sınırlarına saygı duyması gerekir. Eğer sen yaşamak istemiyorsan yaşanması konusunda ısrarcı olmayacak
20 Yorumla
+1 yılKendisi bilir soğursa da. Tercihine saygı duymayan biriyle sevgili olarak kalmamış olursun
20 YorumlaErkek olgunsa iki şey olur ya seninle ya da seni aldatıp cinsellik yasar yok cocuksa 25yas altı seni bekliyebilir ya da dedigim gibi cocuktur peki sen napıcan 9ay olmus ya evlenicen ya ayrılcan
00 YorumlaSınır koy bu sınırını aşıyor ise başka konularda da sıkıntı yaşayacaksınız demektir. Böyle durumdalarda uzatmanın anlamı yok bitir ilişkini. Kolay gibi gözüküyor ama ilişki bir şeyden ibaret değildir
00 Yorumla
+1 yılZorla olacak diye bir şey yok soğursa gidebilir.. yoluna üzülme peşinden.. cinsellik her iki taraf isterse mükemmel bir duygu haline gelir.. zaten iyice herşeyin düzenini alt üst ettiler yol gidenindir engel olmak yakışmaz..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. sen konuşmak istemiyorsan ama sevgilin devam ediyorsa sevgiline "ben cinsellik yaşamak istemiyorum" dediğinde onun anlayışla karşılayacağını düşünmüyorum. eğer düşündüğüm gibiyse, bu da amacının cinsellik olduğunu gösterir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBuna saygı duyması gerekir, sonuçta tek taraflı olacak bir şey değil ki, soğumaya geçecekse veya ısrar ediyorsa bil ki bu kişide arıza vardır, insan ne kadar arzularsa arzulasın karşı tarafın fikirini önemsemeli benimsemeli
00 Yorumla Asla evlenmeden önce yapma pişman olursun saygı göstermiyorsa gerekeni yap sen ne yapman gerektiğini biliyorsun
30 Yorumla
+1 yılCinsellikten ne anlıyorsun? Birbirinize karşılıklı arzu ve istekleriniz yoksa zaten sevgili değilsiniz! Ne yani? Öpüşüp birbirinize dokunmadınız mı 9 aydır?
11 Yorumla- +1 yıl
Burada yorumlara bakıyorum da. Tutuculuk, bağnazlık, evrenin, doğanın gerçeklerine aykırılık diz boyu! Bu kafayla bu toplumun mutluluk ve refah içinde olması zaten mümkün değil. Ülke vaziyeti şekil A dan Z ye gibi!
Gizli Üye(25-29)+1 yılSürekli cinsellik konuşup bunu sorun etmişse senin istemediğini bildiği halde... o ilişki bi yere varmaz bence sonuçta herkesin kendine özel alanı ve kurallari vardr bunlara saygı duymalı
10 Yorumla
+1 yılBu yüzden soguyacaksa anasının dıbına kadar yolu var tatlım..
10 YorumlaSevgilin ile yaşama zaten evlenince yaşa soğursa ve senden ayrılırsa da bunun için üzülme bir pislikten kurtulursun en azından
20 Yorumla:D dindarlığından yapıyorsan bunu sana saygı duymalı. yok prensibim bu diyorsan o da başlarım prensibine benim canım kadın istiyor diyebilir. olmuyorsa gitsin ne sıkıntı yapıyorsun kendine...
00 Yorumla
+1 yılSeni seven insan fikirlerine saygı göstermeli ve konuyu tekrar tekrar açmamalı. Eğer ki bunun için senden soğuyacaksa, bırak soğusun. Demek ki bacak arasında bir beyni varmış der geçer gidersin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek istememene rağmen hâlâ ısrarla sürdürüyorsa seni büyük ihtimalle cinsel obje olarak görüyor. Böyle insanlarla bu ilişki yürümez. Seven sevdiğini cinsel obje olarak görmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu onu açıkça söyle. Senin kararına saygı duyması gerek. Bana göre de çok doğru bir düşüncedesin asla da vaz geçme sonra çok pişman olursun. Eğer seni gerçekten seviyorsa evlenmeyi bekler. Ayrıca bu durumu da sürekli konuşması hiç hoş bir davranış değil. Seni seven zaten sana saygı duyar. Saygı duymuyorsa da kendi bilir. Sırf bu adam için bir hata yapma.
10 Yorumla
+1 yılİstemediğin hiç bir şeyi yapmak zorunda değilsin böyle bir şeyden soğuyorsa zaten uçkur düşkünü yanlış bir insandır s. Et gitsin.
10 YorumlaSen söylediğin halde hala ısrar ediyorsa bence bir daha düşün, niyet farklı görünüyor. Evlenmeden de bir kere yaparsan emin ol fazla sürmez o ilişki..
10 Yorumla
+1 yılEvlilik öncesi cinsellik yaşama. Bunun için en ufak baskı ya da soğuma olacaksa olsun ve zaten bitsin.
10 Yorumla
+1 yılSoğuyorsa sevmiyordur zaten saygı duyması lazım. Alt aklı çalışacağına üst aklı çalışsa tiksineceğini düşünürdü.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Bize göre normal , sana göre deegilse olay bitmiştir. Demek ki yanlış kişi ile berabersin.
10 Yorumla
+1 yılSevgilinle yapma eşinle yap sonra pişman olabilirsin
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSoğursa soğusun. Kocanız olmayan bir erkeğin soğuması yüzünden namusunuzdan mı olacaksınız?
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim illa pompa yapmam lazim. evlenecek olsam da kizin mutlu olup olmayacagini bilmem lazim performansimdan. yoksa boynuzlanma riskini alamam bir imza yuzunden.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik yaşamadığı için soğuyor ise sen de sevgili olma ne işin var elin abazası ile
20 Yorumla
+1 yılIstemedigin bsyi sirf iliskin mahvolmasin diye yapmak pek mantikli degil. Pisman olursun
20 Yorumla
+1 yılEvlilik öncesi ilişki yanlış bi şey.. istemiyorsan saygı duymalı , ısrar etmeye devam ediyorsa sana saygısı yoktur, ayrılmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik yasasan bu sefer sdttiri çekecek sana kendini düşürmektense alçaltmaktansa bi kokmuş orzpy coguguna sebep skjne sebep yasamaktansa ayrılmanı tavsiye ediyorum senden kendini önemse senden 1 tane var gitsin anasını yapsın o
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOrqspu çocuğuna bak tek amacı seni d. kmek sen bu kadar saf mısın kızım bırak gitsin namusundan daha mı önemli...
Cevap sahibi+1 yılSen orqspu çocuğusun de bırak şunu benden sana söylemesi başına bela olur bak amacı şeyi sen değilsin aşk değil senin gururunu namusunu düşünmüyor gitsin anasını yapsın yaptırsın g. vat
Cevap sahibi+1 yılSana değer vermiyo ki kızım seni sevse böyle konuşmaya devam eder mi sen ondan soğu sevme onu
Gizli Üye(36-45)+1 yılMuhtemelen seni terk eder bir süre sonra ya da aldatılırsın kesin olarak keşke öyle olmazsa bende senin gibi düşünüyorum evlilik içi yaşanmalı cinsellik ama maalesef günümüzde böyle düşünen az insan var o yüzden en kötü senaryoya hazırlıklı ol
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 405 cevap paylaştı. Senin Görüşüne saygı Duymuyordu nasıl evlilik düşünenilirsin ki Direk tekmeyi baş kıçına eskortlarda gidersin şeyinin keyfini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılSen istemediğini belirttigin halde hala bu konuyu konuşması hoş değil. Sen istemiyorsan soğuması da önemli değil bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen istemediğini belirttigin halde hala bu konuyu konuşması hoş değil. Sen istemiyorsan soğuması da önemli değil. Biraz düşünceli davranıp senin bu konulardan rahatsız olduğunu anladığı an konuyu kapatmaliyfi
00 Yorumla
+1 yılEvet soğur çünkü insanların çoğu seks yapmak için sevgili yapıyor evleniyor sen vermezsen oda verene gider
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullanılmış hissi oluşmaması için doğru olanı yapıyorsun, onun için önemli olup olmamasını boş ver bu senin hayatın ve senin kararına saygı göstermek yerine kendi uçkuruna değer veren biri seni sevmiyordur. İleride ayrılık olursa pişman olursun
00 YorumlaŞimdi bu sevgiliye bağlı bazısı saygı duyar ve bekler. Bazısı sabretmez. Sevgilin bunu çok dillendirdiğine göre belli ki istiyor. Soğuması muhtemel.
00 YorumlaEvlenmeden ahlaki açıdan doğru değil zaten , eğer bunu irdeliyorsa bilki seni kullanmak istiyor. Üzülen sen olursun.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Ayrılırsınız yakında. Zaten sevişmediğin insanın arkadaşından bir farkı da kalmıyor. Adam nereden baksan haklı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Onun yerine ben olsam soğumam ayrılırım. Cinsellik yoksa neden sevgiliyiz? Okul arkadaşımla da ben gezip çay kahve içerim film izlerim sonuçta
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yanı dogal karşılaması lazımm cunku kendini ilk geceye saklamak istemen gayet hakkın eger sen yok diyorsan senden soguyorsa senı sevmiyor demektir
00 YorumlaSevgilini tanımıyoruz ama çoğu insan için sıkıntı olur
10 Yorumla
+1 yılAcaba hangi manitayla yatsam diye hesaplar yapar sen bilirsin yinefe aldatılmak istiyorsan.
10 Yorumla
+1 yılSeni seviyorsa senin sınırlarına saygı duymalı. Sen de güzel bir dille bu tür konuşmaları evlilikte yaşamak istediğini söyle bakalım ne diyecek zaten ona göre ya devam edersin ya da bitirirsin.
00 Yorumla- Devamını Gör (89)
Devamını Gör(134)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem