Kadınları organzm taklidi yapmaya iten sebebler nelerdir organzm taklidi yapan bir kadının yapmacık hareketlerini anlayacak kadar tecrubelimisiniz

Kadınları organzm taklidi yapmaya iten sebebler nelerdir organzm taklidi yapan bir kadının yapmacık hareketlerini anlayacak kadar tecrubelimisiniz
Kadın sevmediği kişi ile seks yapınca istemezse veya adam onun teninden önce ruhuna dokunmayı bilmediyse veya sadece kendini düşünüp tek amacı orgazm olup boşalmaksa ben odaklı bencilse ozaman kadın taklit yapar işte.
Kadınlar sevmediği birinle neden seks yapar bunun için ne zorunluluğu var
Bende diyorumki bir kadın neden sevmediği birinle seks yapar kadınlar erkeklere göre daha seçici degilmidir
İstemediği bir evlilik istemediği bir sevgili gibimi 😜😜😜sinir oluyorsun dimi şu an 🤣🤣🤣
Teşekkür ederim 🙏
Erkekler memnun olsun da kendi istediklerini alsın diye biliyorsun ki bir çok kadın Dyson saç şekillendirici ya da süpürge için kocasıyla birlikte oluyor djdjjd genel olarak kadınlar için seks istediğini aldırma aracı zevkli değil.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
hayatında hiç bi kadını orgazma ulaştıramamış bir erkek taklidi anlamaz. taklidi anlıyorsa da adam s. lağa yatıyor kadın gibi demektir
yani ikisi de birbirini sallamıyordur, sorun yoktur
15 yıldır yapıyorum diyebilirim. Daha anlamadı. Kendi işi bitince dönüp uyuyan biri beni düşünmeyen biri. Hiç orgazm oldummu bilmiyorum
İşiniz zor
Cevap
3Cevap
Bence utandıkları için olabilir. ya da belki de sevgilisi tatmin edemiyordur onu oda kırmamak için taklit yapıyor olabilir. ama zaten ben taklit gibi konuları saçma buluyorum
Anlaşılıyor ya.. Daha sokmadan başlıyorlar inlemeye, bir dur daha girmedik diyesi gelir insanin 😅
Kadınların da isi zor gercekten ustadim. Allah sabir versin diyorum bu durumdaki kadinlara
Adam daha fazla uzatmasın, bir an evvel işini bitirip rahat bıraksın diye.
Nasıl anlayamıyorsunuz, ben de onu anlamıyorum gerçekten.
Bizim anlayamadigimizdan şu an sizin yazdığınız mesela adamın uzamasını bir kadın neden istemez neden rahat bıraksın ister bir kadın buna neden gerek duyar he adam Bi poktan anlamıyordur anlarım ama gayet güzel giden sevişme esnasında bir kadın buna neden gerek duyar konuyu biraz açarsanız bu anlamıyorsunuz dediğiniz cahil kesim sizin bilgi ve birikiminizden faydalanıp feyz alır en azından şimdiden teşekkürler
Yani anlayamamanıza şaşırmamın sebebi, orgazm sırasında pelvik kaslar kasılıyor. Bunu penis çevresinde hissediyor olmanız gerekiyor diye düşünüyorum.
Adamların çoğu sevişmeyi bilmiyor. Kadınların çoğu da bu yüzden inorgazmi yaşıyor. Ne yaparsa yapsın orgazm olamayacağını anladığında da, iş zulme dönmesin, bir an evvel bitsin diye orgazm taklidi yapıyor çoğu kadın. Benim de yaptığım oldu, ve tekrar söylüyorum, nasıl anlayamıyorsunuz, anlayamıyorum.
Peki siz vajinal organzimdan çok kilitoral organzmi mi dahami çok yaşarsıniz hayatınız boyunca kaç sefer vajinal organzmi yaşadınız genelde vajinal organzmi zor yaşayan kadınlar kuruluk yaşadığından dolayı bu işkenceye dönüşür ve bu taklidi yapmak zorunda kalırlar sizi taklit yapmaya zorlayan neydi
Gayet vajinal orgazm yaşıyorum, hiçbir ıslanma sorunum da yok. Erkekler kendilerine göre bir ritm tutturup dümdüz gidiyorlar. Bir de her kadın sertlikten hoşlanır sanıp hoyrat davranıyorsunuz. Oysa her kadının ihtiyacı olan ritm, tempo farklı. Yönetimi kadına bıraksanız, iki taraf da memnun olacak sonuçtan.
Neyse, ben erkeklerle defteri kapattım zati, böyle işte.
Bilgilendirici cevaplarınız için teşekkür ederim umarım bu yazınızı vajinal diye göbek deliğine sokan bazı abazan hemcinslerim okuyup bilgi sahibi olmuştur yani neymiş arkadaşlar hoyrat davranıp hayvanligin lüzumu yokmus
Erkeği güçlü hissetirmek içindir herhalde
Ben anlıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?