Uzatmadan direk konuya giricem sevgilim öpüşürken bazenleri eli gögsüme falan gidiyor ben bundan rahatsızım drfalarca söylememe rağmen bir anda oluyo diyor ki biz daha tanışalı 1 ay olmuyo arkadaşlarıma diyorum ne var bunda ileri gitmediği sürece her erkeğin içinde olan bir şey diyorlar insanlar mı çok rahat sorun bende mi bilmiyorum ben istemiyorum böyle şeyler olmasını ve Aklım karşıyo böyle yapınca sevgisinden şüphe edip sadece amacının sevişmek olduğunu düşünüyorum sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
O zaman sevgili neden oluyorsun askerlik arkadaşımısın ne yapacaktı senin oturup ülkenin sorunlarını konuşup futboldan mi bahsedicek sevgililik cinsellik öncesi biçilmiş bir kılıf yaa hiç muhhattap olma ya da her aşamayı yaşa
03 Yorumla
Soran+1 yılNapalm o zaman her hayatımıza aldığımız erkekle yatalım mı
- +1 yıl
Her geleni hayatına alma hiç alma mecbur musun ki yatmakta öyle hadi gel yatalım diye bir şey değil uzun bir süreç ister erkeklerde bize göre arzularına sahip çıkamazlar yenik düşerler seninle birşeyler yasamak ister oda onun ihtiyaçı sana göre yasamak saçmaysa ona göre yaşamamak sacma
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBak çoğu ilişkide diddi ilişkilerde dahil oluyor bu onun ciddi olmadığı anlamına gelmiyor o sana değer veriyormu se
N nekadar izin verdiğine bağlı nekadar ileri gidiyor seni sıkıntıya düşürecek kadar ileri gidiyosa duramiyorsa ve her buluşmada amaci cinsellige dönüşüyor haricinde soğuk yapıyorsa bu çocuğun amaci cinsellik olur sen nekadar ileri gittiğini test et buda biraz izin ver ama güvenme sakın10 Yorumla
Alamac belli uyardıysan durmasını bilmeli bir değil iki değil anlaması lazım anlamak istemiyor istediği sensin açıkçası
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
Çok haklısın konuştuğun halde aynı şeyi yapıyorsa ayrıl bence
10 Yorumla
+1 yılHoşuna gitmiyorsa ve söylüyorsan amacı odur ama erkeğin de ihtiyacı var
11 Yorumla- +1 yıl
Bence bir ay olmadan öpüşmek de erken
Gizli Üye(25-29)+1 yılE yani 1 ay olmamış ne alaka öyle yapmak FB isterse gitsin yapsın
00 Yorumla
+1 yılBenim de anlamadığım şu dudakları dudaklarına değiyor hatta dili diline ama üzerinde kıyafet var ve memelerine dokunmasına neden izin vermiyorsun
00 Yorumla
+1 yılTabii ki başka ne olacak yavaş yavaş alıştırıyor Seni yatağa atmak için
00 YorumlaSana saygısı yok sevgilinin
00 Yorumla
+1 yılHızlı gidiyor kontrolü ele al
00 Yorumla
+1 yılOlur öyle zevkten
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi