Daha ortada evlilik falan yok. Ama ben fazlasıyla istekliyim. ne biliyim mesela sürekli gögüsümle oynanılsın emilsin isterim. Her yerde ilişkiye girmek her fanteziyi denemek isterim. Bana küserse ya da kırılırsa gidip şeyiyle oynamak istiyorum. Fakat bunları söylersem ya da yaparsam çok kötü gözle bakılır gibi hissediyorum. Birde kimseyle ilişkim olmadı o yüzden mi böyleyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılKeşke bütün kadınlar senin gibi olsa senin gibi kadını herkes ister kesinlikle koçan olacak kişi bundan rahatsız olmaz merak etme sen daha önce bunları yapmadığın yaşamadığın için sana biraz tuhaf gibi geliyor olabilir ama bence her kadının bu şekilde olması lazım zaten
08 Yorumla
Soran+1 yılYani belkide ben arsızım bilemiyorum
- +1 yıl
İyi o hayır olması gerektiği gibisin aslında
- +1 yıl
Ya ne abazasın
- +1 yıl
@ kirazliiikek ne abazalığımı gördün. Oraya buraya dilinizi uzatmadan duramıyorsunuz değil mi bir soru sorulmuş ben de fikrimi söyledim hoşuna gider veya gitmez sataş Mak zorunda değilsin herhalde hem soru senin değil her halta maydanoz olma belliki bir kaşıntın var😊
- +1 yıl
Niye bana istek atıyorsun mal tiksindim sadece. Kadının her yerini görmüşsün seni sürekli isteyen bir kadın ezik gelir
- +1 yıl
sana haddini bildirmek istek attım kasar değil burada uluorta senin gibi edepsiz olmak istemedim ama mecbur ettin. Bulaşma bana haddini bildiririm senin
- +1 yıl
Tırnağımı atmam sana abazan dayı
- +1 yıl
Sen bir kere mide bulandırıcısın tırnağını kim ne yapsın ortada kalmış oraya buraya sataşan kendini fark ettirmeye çalışan orta malı birisin sen. mı şimdi tırnağını atmazmış abazan dayıymış😂😂
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunlar her erkeğin istediği şeyler bir kadinda este esin olacak kişi çok sansli bu seni ona değerli kılar ama
Flört döneminde bunları öne cikarma
Evlenince canim büyük ödül olurr umarım senin gibi bol fantazili biri denk gelir ökuzun biri denk gelirse sana yazık olur yaa😔10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer erkek seni gibi hatun ister ama maalesef ülkemizde kadınlar sadece yatar ve bekler. saksodan iğrenir. Israr etmezsen seks bile yapmaz. doğru yoldasın seni alan adamın aldatmaya ihtiyacı olmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılHarbi mi ya
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi karım olsa aldatmadım. Bizdekiler mide bulantısından agızına alamaz
Şu anda bir cinsel hayatın olmadığı için her şeyi denemek, yaşamak istiyorsun. Evliliğin ilk birkaç ayı her fırsatta fikfik şeklinde geçecek zaten, ondan sonra hevesini alınca normale dönersin.
11 Yorumla
Soran+1 yılAh inşallah ya yoksa bu şeyim başıma dert olacak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorun oluyor ben çok istekliyim eşim tersi hiç istemez eşime karşı soğuk hissediyorum
25 Yorumla
Soran+1 yılEe sonra ne oluyor peki
- +1 yıl
maalesef öyle oluyor burçlar neydi sizin boğa ya da yengeç misin
Cevap sahibi+1 yılEvde gerginlik oluyor en ufak şeyden kavga çıkıyor
- +1 yıl
Aynen öyle kaç yıllık evlisin
- +1 yıl
Biz de çok tartışıyoruz bu yüzden özellikle de korunma yüzünden 😡
+1 yılBunlar tatlı masum istekler, kocanın da hoşuna gidecektir, umarım seni hak eden birini bulursun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBişey olmaz nerak etmeyin. Sizin libidonuz çok yüksek demwk ki. 👍🏻 göğsünüzün neresinden etkilemiyorsunuz genel de? Çünkü farklı yerlerden etkilenenler çok var. 👍🏻
02 Yorumla
Soran+1 yılGöğüs ucu
- +1 yıl
Göğüs ucu değildir o. Göğüs halkasında bulunur tüm sinir uçları. Minik noktacıklar halinde. Ürperince , üşüme gelince belirginleşir onlar zaten 👍🏻👍🏻
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhabalar, ben ve eşimde 6 yıldır böyleyiz bi görsen
37 Yorumla
Soran+1 yılBir zararı oluyor mu
Cevap sahibi+1 yılhayur tabiki ne olabilir ki
Soran+1 yılNe biliyim eşiniz böyle kötü gözle bakmıyor demi
Cevap sahibi+1 yılaksine bayılıyor ya sana bir şey dicem ben
Soran+1 yılEfendim
Cevap sahibi+1 yılBir akşamımıza şahit olmak ister misin film izler gibi düşün
Soran+1 yılYok teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılKötü gözle bakılmıyor ben böyle birini istiyorum hayatımda bir kere oldu böyle biri çok eğlenceli ve zevk doluydu ilişkimiz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Kimseyle ilişkin yok sebep bu birde bunu desende zaten sana odun koca denk gelir kesin
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye ya
- +1 yıl
Bilmem dünyanın saçma adaleti bu
+1 yılhoşuna gidecektir kendiniyle paylaş bunu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aha böyle istekli olsun gerisi boş
10 YorumlaTemas bagimlisi misin
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılEheh kocam da dokunabilir
+1 yılEvlenince geçmesin bu ama
06 Yorumla
Soran+1 yılGeçmez
- +1 yıl
Burcun ne kaç yaşındasın
Soran+1 yılAkrep burcum
- +1 yıl
Hım bende akrebim normal şu an bile var demi 😄
Soran+1 yıl25 yaş
- +1 yıl
Hım anladım ilişki hiç yaşamadın için normal evlenince karşındaki de inşaallah böyle olur yoksa sorun oluyor
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılaynen libido tavan 😀
04 Yorumla
Soran+1 yılAkrep burcu sorunsalı 😂😂😂
- +1 yıl
burcla alakası yok bende hergün tavan burca inanmadigim için bilmiyorim tabi
Soran+1 yılDoğrudur
- +1 yıl
evet ben 3 4 gunde bir yapmam lazim rahat edemiyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenince zaten kocanin eli surekli memiste ve popiste olur her zaman annemler bile hala oyleler
019 Yorumla
Soran+1 yılHarbi mi
Cevap sahibi+1 yılEvet her firsatta oyleler 😂
Soran+1 yılİlerde ben 😂
Cevap sahibi+1 yılHaha bazan uygunsuz zamanda geliyorum galiba belli oluyor annemin memesi biri sudyende digeri dışında 😂
Soran+1 yılAyıp yaa 😂
Cevap sahibi+1 yılValla ayibi yok güya beni bilmiyor sanıyorlar ama habire oynasiyorlar 😂
Cevap sahibi+1 yılİstekli olmak böyle bir şey demekki
Soran+1 yılKaç kardeşsiniz
Cevap sahibi+1 yılTek çocuğum annem hastalik geçirdiği icin benden sonra olmamış olmuyor da
Cevap sahibi+1 yılSenin yaş kaç
Soran+1 yıl25
Cevap sahibi+1 yılOoo seni alan yaşadı desene eli popondan ağzı memisinden çıkmaz
Soran+1 yılÖyle olsun zaten 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılPoponda buyuk mu barı
Soran+1 yılYok orta o ama gögüsüm aşırı büyük
Cevap sahibi+1 yılO kötü bence aşırı buyuk olması
Soran+1 yılKüçülttüm sırf bu yüzden
Cevap sahibi+1 yılNasil ki gormek lazım 🌹
Cevap sahibi+1 yılTkp eder misin konuşalım
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi bir eşim olsa daha ne isterim ki...
10 Yorumlaİsteklisin..
11 Yorumla
+1 yılSapkın
10 Yorumla
+1 yılEtmez bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok güzel olurdu
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılEvleneceğim kişi senin gibi düşünürde bende onu mutlu ederim inşallah
Soran+1 yılİnşallah inşallah
Cevap sahibi+1 yılSenin de benim gibi kocan olur inşallah
Soran+1 yılİnşallah
Cevap sahibi+1 yılHerkes memnun edemez seni
İlişkin olmadı mı 😱
07 Yorumla
Soran+1 yılYok olmadı
Soran+1 yılHayır ne alakası var. Ayrıca sadece evleneceğim kişiyi seçip onunla çıkmak isterim o yüzden
Soran+1 yılYok ya
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler