Çok kibar sevkatli saygılı bir adam. Onunla birlikte olmayı seviyorum. Cinsel hayatımız da var.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvli adam sonu olmayan yol demektir saygısı kibarlığı Fransız gibi olur kötü davranmaz. neden? kötü davranıp kibar davranmayıp seni ürkütüp elinden kaçırmak istemez çünkü senin ile işini görür ve rahatlar şimdi güzel gider bu ilişki anlamazsın ama bir bakarsın zaman geçmiş ve elinde bir şey yok onla geçirdiğin zaman koca bir kayıp miras olarak sana kalır bir arkadaşı dostun sana sen baya metresin der bir gün zoruna gider kaldıramazsın yok abi ben evlilik falan yerleşik hayat kurmak isteyen bir bayanım diyorsan böyle devam edersin ama sende bilirsin cinsellik dışında vücudun ruhun ihtiyacı olan şeyler vardır aşk sevgi ihtiyacın olduğu zaman yanında olmasını istersin ama o yoktur yanında evindedir çünkü alışkın olduğu hayatı vardır belki çocukları vardır ve o düzenini bozmaz böyle kibar kibar devam eder seninle şöyle özgürce bir elini tutup gelemezsin çünkü işlikisi gizlidir ve çekinir heleki küçük bir yerde yaşıyorsanız bir oturup yemek yiyemezsin rahatça işi biter uçup kaybolur yanından hep işi vardır bir bahanesi vardır hep evde eşi ile geçinemediğinden bahseder eşim ile cinselik yaşamıyorum der yalan kokar her iltifatı sorun olur mu demişsin olur sana sorun olur yarın bir bir genç bir çocuk ile tanışan dürüst olup evli adam ile beraberdim diyemesin desen kabul görmezsin istenmezsin geçmiş ilişkiler aşk ve sevgi varsa bir erkek tarafından kabul görür ama evli adam ile beraberlik kabul görmez yazdıklarımı unut şimdi sen şöyle rahatça benim sevgilim bu adam diyemez ilan edemezsin ailene arkadaşına dostuna bahsedemezsin çünkü adam evlidir sonunuz yoktur bu yazdıklarım yakın bir bayan arkadaşımın yaşadığı hadiseden alıntıdır kardeşim saygılarımla en iyisini sen bilirsin devam edip etmemeye kendine iyi bak
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılkumda yürü , izini belli etme.
senin hayatın görüşün . bu arada cınsel hayatımız var der iken evli ya da partnerlerınız var ise swing ortamıda olusturur farklı deneyımlere yelken açabilirsiniz.
iyi eğlenceler.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılbirazdan dersin ben asigim esinden bosansin benimle evlensin
02 Yorumla
Soran+1 yılDemem
- +1 yıl
Umarim bunu diyenleri burada cok duydum cok okudum ama umarim dedigin olur
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Karısının yerine koy kendini belki bu aklını başına getirir. Adam mı kalmadı yaa 🤦🏻♂️
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYok ya ne sorun olacak, herkes yapmıyor mu zaten? ileride sen evlenince, senin kocan da bekar birini buluverir. Karma gerçekleşir.
01 Yorumla
Soran+1 yılUmrumda mı?
trolo soru ama bunun gibi yapan k ahpeler var
00 Yorumla
+1 yılNicin sorun olsun alan ve satan memnun olduktan sonra
00 Yorumla
+1 yılGünah mı çıkartıyorsun burada soru götemedim
00 Yorumla
+1 yılBilmem, eşiyle bir konuşmak gerek, pel sorun edeceğini düşünmüyorum kadının!!!
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYok canım ne sorun olacak ki. Çok hoş bir şey yapiyorsun
00 Yorumla Şimdiye kadar sorun oldumu ve olursa ne kadar umrunda senin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılolmaz ya ne sorunu !
ileride görürsün sorunu sen.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBekarlar düz duvara tırmansın siz gidin evli adamlarla yatın. Başınızı belaya sokun.
00 Yorumla
+1 yılOlur hamile falan kalabilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHep öyle durumlar zaten
00 Yorumla Zaten olmasa seninle işi olmazdi ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYakalanmadiginiz sürece sorun olmaz
00 Yorumla Bak keyfine hepimiz öyleyiz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılne güzel söleyin karısı da gelsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞerefsiz ve namussuzlara diyecek bir şey yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsence bi sorun var mı?
00 YorumlaOlunca görürsün
06 Yorumla
Soran+1 yılNe olabilir
Soran+1 yılOlabilir sorun yok
Soran+1 yılKimseye güven yok ki
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDevam
00 Yorumla Evet evli candır🥰🥰
00 YorumlaYok ne sorun olucak
00 Yorumla
+1 yılNormall mutluysan
00 YorumlaNe güzel
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi