Cinsel Yaşam Küçük göğse nasıl sahip olabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Aşırı büyükler sevmiyorum zayıf olmama rağmen 🥺🥺 Küçük göğse nasıl sahip olabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
cizgisizgomlek Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. Ameliyatla kucultemiyorsan kendinle barismaktan başka çare yok... Merak etme aldığın iltifatlar bunun üstesinden kolay gelmeni saglayacaktir 0 0 Yorumla
komamdobe2 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı. Ne güzel işte. Niye verilen nimetin kıymetini bilmiyorsun? Senin boyun ve kilon kaç? İkizler kaç beden? 0 0 Yorumla
HakannnnAlpppp Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Küçük göğüs iyidir ama fiziğine göre iyiyse göğüslerin takma kafaya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet ama küçük göğüs istiyorum Yorumla HakannnnAlpppp +1 yıl Soğuk duş al arada yarar görürsün bide sekste sırt üstü pozisyonlarda kal genelde Yorumla
AK__BEY__52 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Küçük memelere bayılıyorum ağzıma alıp vermesi güzel oluyor 0 0 Yorumla
görmüş_geçirmis Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl erkeklerin isteyipte bulamadığı şey daha ne istiyosun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Aslında zayıf beden de, iri göğüsler çok çekici durur ama, Muhtemelen sen ağırlık yapıyor diye sevmiyorsun :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Büyük göğüs sevmem ama zayıf olup da büyük göğüs çok estetik duruyor 0 0 Yorumla
LaNDaC Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. Çoğuda sendekine sahip olmak istiyor :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Veririm sorun yok vall 😄 Yorumla LaNDaC +1 yıl sana ne zararı var :D Yorumla
Valravn Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Allah askina kac beden 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 90 Yorumla Valravn +1 yıl 90 mı çok büyük kilo verirsen küçülür Yorumla Soran +1 yıl 52 kiloyim Yorumla Valravn +1 yıl skinny fat olablirsin ayrıca boyun ne 1.30san 52 kilo çok amip amip cevap verme bana Yorumla Soran +1 yıl 160 Yorumla Valravn +1 yıl 90 aşırı büyük değil Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Nasıl göründüğünü merak ettim 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ne kadar büyük 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Millette ne dertler varmış bee 😂 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Yani her kızın istediğine sahipsin ama 0 0 Yorumla
Vayaminiyyum Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hani bakım okadar dert ettiğin kadar büyük mu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kaç kilosun boy fizigin nasıl 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gerizakali misin ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ammm skrm senin Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Boy kilo beden ve cup yazabilir misin? 0 0 Yorumla
sedatkalender49 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Önemsiz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Önemsiz ise fikir yazma burada o zaman:) Yorumla sedatkalender49 +1 yıl Büyük olması önemsiz, cevabım buydu Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sanırım ameliyat 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. ben seviyorum 😀 0 0 Yorumla
DoctorDS Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Plastik cerrahi 0 0 Yorumla
SSvermiştim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı. bakayım bi 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ne güzel işte 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. :)) derde bak ya:) 0 0 Yorumla
Galatalibey34 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl 90 mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Galatalibey34 +1 yıl Gayet iyi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Ameliyatla kucultemiyorsan kendinle barismaktan başka çare yok... Merak etme aldığın iltifatlar bunun üstesinden kolay gelmeni saglayacaktir
Ne güzel işte. Niye verilen nimetin kıymetini bilmiyorsun?
Senin boyun ve kilon kaç? İkizler kaç beden?
Küçük göğüs iyidir ama fiziğine göre iyiyse göğüslerin takma kafaya
Evet ama küçük göğüs istiyorum
Soğuk duş al arada yarar görürsün bide sekste sırt üstü pozisyonlarda kal genelde
Küçük memelere bayılıyorum ağzıma alıp vermesi güzel oluyor
erkeklerin isteyipte bulamadığı şey daha ne istiyosun
Aslında zayıf beden de, iri göğüsler çok çekici durur ama, Muhtemelen sen ağırlık yapıyor diye sevmiyorsun :)
Büyük göğüs sevmem ama zayıf olup da büyük göğüs çok estetik duruyor
Çoğuda sendekine sahip olmak istiyor :D
Veririm sorun yok vall 😄
sana ne zararı var :D
Allah askina kac beden
90
90 mı çok büyük kilo verirsen küçülür
52 kiloyim
skinny fat olablirsin ayrıca boyun ne 1.30san 52 kilo çok amip amip cevap verme bana
160
90 aşırı büyük değil
Nasıl göründüğünü merak ettim
Ne kadar büyük
Ee bi gorseyydikkk karar verirdik
Agrimi yapıyor
Diyosun ama ne kadar buyuk
Millette ne dertler varmış bee 😂
Yani her kızın istediğine sahipsin ama
Öp başına koy 😄
Hani bakım okadar dert ettiğin kadar büyük mu
lan biz seviyoruz ckxld
Küçük meme hiç çekici değil
Kaç kilosun boy fizigin nasıl
Gerizakali misin ya
Ammm skrm senin
Boy kilo beden ve cup yazabilir misin?
Bende büyük sevmiyorum
Ben küçültebilirim yiyerek 🙃shshhs
Sırt ağrısı flan yapıyor mu
Önemsiz
Önemsiz ise fikir yazma burada o zaman:)
Büyük olması önemsiz, cevabım buydu
zayıflarsan oda küçülür
Kaç bedenler?
Sanırım ameliyat
Çokmu büyük
Görmemde sakinca var mi
ben seviyorum 😀
Plastik cerrahi
bakayım bi
Kestir
Ne güzel işte
:)) derde bak ya:)