göğüslerim çok küçük 18 yasındayım ve bu beni rahatsız ediyor ne yapabilirim lütfen yardımm ? :/
Cevabın nedir?
+1 yılahaaaaa bizdeki bıy takıntısının aynı. biz sorsaydık aa ne önemi var neyle uğraşıyonuz diyen kızlar sizi:):) iyidir küçük olan göğüs büyük olsa herkez sana bakar ve inek muamelesi yapar kafasıyla kıyaslar aaa o daha büyük nası taşıyo dengesi bozulmuyomu der :):)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç rahatsız filan etmesin küçük göğüslere bayılırım ben
hem ne gereği var kafa kadar büyük gögüse
hiç bişey yapma zaten senin yapın o ne yapsan da o öyledir
ay yerim ben onu ya03 Yorumla
Soran+1 yıl:)) saol ya
Cevap sahibi+1 yılsen de saol tatlım
küç var onu alıp yogurdunun icine 1 kask koyup yesen (günde 2 defa) faydasi olyr ve adcayi ve rezeneyi karistir ic. Ve gece yatmadan mssaj yapamn grrekir 5Dk ve buzu gogusune surersen dolgunlasir bu uontem kalxa dudak icind gecerlidir.
00 Yorumla
+1 yılBunun için ada çayı kullanabilirsin, gerçekten işe yaradığını duydum. Ama yinede göğsünden şikayetçi olmamalısın. Bu senin güzelliğini etkilemez. Güzel olmanın en iyi yolu kendini sevmektir...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
34Cevap
erkeklerdede penis sorunu var. yok büyük yok küçük. kızım şunları kafanızdan atın artık. evleneceğin kişi seni bir sex objesi olarakmı alıyor yoksa hayırlı bir eş olasın diyemi. az bir düşünseniz bu ergen tavırlardan kurtulacaksınız ama işte..
10 Yorumla
+1 yılbu sorunun burada ne işi var tam anladım level yetmiyor madem sağlıkta sor bunu ya herşey göğüsmü sende ya of siz kızlar erkeklerde betersiniz ya
00 Yorumlaküçük göğüs iyidir küçüğüm. kıymetini anlıcaksın büyüyünce ;)
10 YorumlaYapılan araştımalar küçük göğüslü kadınların sex te daha ateşli olduklarını göstermiş..!
Doğal olsun yeter gerisi önemli değil. ;)00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılaşırı küçükse slikon taktır ama bence hiç dokundurma kimse dört dörtlük değil herkesin bir kusuru vardır takma kafana
00 Yorumla
+1 yılacele etmem sen düzenli beslenmene dikkat et minyon tipin dimdik göğüslerin her zman iyi olur burcun ikizlermi
02 Yorumla
Soran+1 yılyay ?
- +1 yıl
ikizler burcu genelde küçük göğüs oluyormuş bir kaç yerde okudum bak bakalım burçla alakası varmı
bence çok iyi küçük olması çok güzel bende küçüklerden hoşlanırım ama seni rahatsız ediyorsa var bir yolu
02 Yorumla
Soran+1 yılnedirr ?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde 18 yaşındayken öyleydi sonra bir büyüdüler önünü alamadım yürürken ayaklarımı göremiyorum 85 :)
00 YorumlaÜniversite kazanamasan böyle sorun etmezdin eminim.
00 Yorumlabenim kanka ufak memeli kızlardan hoşlanıyor. ben ise iki avcumu doldursun isterim. kafaya takılcak bişey değil.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı. Bu tür soruları da ne hikmetse hep erkekler cevaplıyor . Ulan siz ne anlarsınız göğüs büyütmekten :D
10 Yorumlaoldugu gibi bırak , her şeyin orjinalı makbuldur bak aysel gürek gelse onuda orjinal diye kabul ederiz ooohahaha nedenim ben töbe tövbe bismillah
00 Yorumlabende 18 yaşındayım ve göğüslerim gerçekten küçük bende çok rahatsız oluyorum ama yapacak birşey yok. silikon olayına da hiç girmek istemiyorum açıkçası :/
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılelle azcık kardesleri büyümesini istiyorsan sonra sarkmasın ama dikkat et ama :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbirkaç soru okumuştum sanırım biraz ovarsan falan büyüme oluyomuş
00 Yorumla
+1 yılküçük göğüs sorun değil bence .hem çok erkek var küçük göğüs seven.
00 Yorumlaolduğunuz gibi kabul edin kendinizi her insna farklı yaratılmıştır
00 Yorumla
+1 yılküçük göğüs bitmeyen bir enerji demektir sen rahat olsana
00 Yorumla
+1 yıldoğal olması çok güzel bence dokunma büyükleri kötü
00 Yorumlao konularda hiç bilgim yok ama okşa oyna bişiler yap büyür ya da doktr git
00 Yorumla18 yaşındayım göğüslerim küçük rahatsız oluyorum bu durumdan. Ne yapabilirim?
01 Yorumla- +1 yıl
Çokmu küçük
+1 yılufak göğüslülerden hoslaanan erkeklerde var takıldığın seye bak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılküçük göğüslerden hoşlananlar erkekler de var. dert etme.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evlendiğin de büyüyecekler
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı. daha vücudun gelişecek. abartma bu kadar
00 YorumlaBol bol sevis ve yalat :-) klasik cevaplar
00 Yorumla
+1 yılevlenince büyür sebebini anladın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Biz erkekler ekseren küçük göğüs severiz.
00 Yorumla
+1 yılElinle sağ büyür belki ciddiyim :D
00 YorumlaDaha büyür küçük göğüs iyidir bence.
00 Yorumlabuz masajı %100 garantili :D
00 Yorumlabenimkiler büyük. gaslıyım cünkii ;))))))))))
00 Yorumlaburda anlatılmaz yanlış kategori
00 Yorumla
+1 yılNerden Bilim mk Git Genel Müdüre Sor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzamanla büyütürsün merak etme
00 Yorumla
+1 yılemdir büyür o
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimde minnacık :/
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Silikon.
00 YorumlaYoğurt ye bol bol
00 Yorumla
+1 yıl00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı.
evlen00 Yorumla
+1 yılbişiy olmaz.
00 Yorumla
+1 yılŞükret
00 Yorumla
+1 yılmerak etme gelişir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAyakların güzel mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılemzirmen lazım:)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam