4 gundur seks yapiyoruz. Ama henuz orgazm olmadim. sebebi ne olabilir? Hatta gir cik yaptığında popoma ve anüse baski yapiyor gibi hissediyorum. Cok tuhaf anlayamadim. İlk zamanlar popodaki bu baski normal mi? Sanki diski yapma istegi gelir gibi oluyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖncelikle, keşke bu kadar özel bi konuyu burada sormak yerine yakın bi arkadaşınıza veya yardımı olabilecek bi büyüğünüze danışsaydınız. Kadınlar arasında bi sakıncası olacağını düşünmüyorum. Neyse. Soruya gelirsek, ilk zamanlarda bir şey anlamamanız gayet normal ancak eşinizin bu konunun üstünde durması gerekiyor. İkiniz iletişim kurmadan, birbirinize odaklanmadan ve birbirinizi önceliğiniz yapmadan aynı anda mutlu bir sonuç alamazsınız. Eğer bu sorun bir iki hafta içinde çözülmezse bir kadın doğum uzmanına gidebilirsiniz. O gerekiyorsa sizi psikiyatriye de yönlendirir. Birçok sebebi olabilir çünkü. İlk yapmanız gereken sorunu eşinizle konuşmak ve deneme yanılma ile sorunu çözmeye çalışmak 🤷🏻♂️
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılbaskı olması normal vajina içi bu yaşına kadar sıkı bir form almıştı içine giren hacim etrafa baskı yaptrıyor ve en yakın baskıyı dışarıya uyguılayabilecek yer de anüs bu çok normal zamanla geçecek bu zamana kadar anüsünde hiseettiğin baskıdan korkma dışkı veya gaz kaçırman pek mümkün değil
diğer sebebi ise bu güne kadar vajinan üstten okşayarak orgazma alıştı artık seks ile orgazm a alışacak bu sürede mastürbasyon yapmaz isen geçişin kolay olur
04 Yorumla
Soran+1 yılMantikli yorumun icin tesekkurler :)
- +1 yıl
O içinde iken kendini kendinde üstten uyararak geçiş sağlayabilirsiniz 😇
Soran+1 yılAma o zaman vajinal degil yine klitoral masta olan aliskanligim devam etmez mi
- +1 yıl
İkisi de uyarılacak aynı anda bu sayede o an zevk almaya başlayacaksın bu sayede geçişte zevk de alacaksın
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Güzel arkadaşım mastürbasyon ile bosalmata alıştığında sen içine girenle bosalman zor san tavsiyem kaşık pozisyonunda arkadan o üne girsin o pomplarken sende elinle vagina dudaklarını oksarsan hem g noktan tahrik olur hemde vagina dudakları tahrik eder çabucak boşalirsin. Başarılar dilerim
02 Yorumla
Soran+1 yılBu aliskanligimdan nasil vazgececegim
- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılBence eşin aceleci davranıyor ve tek taraflı rahatlama sağlanıyor sen yarım kalıyorsun bir kadın haykıra haykıra orgazm olması lazım titreyerek yoksa hep yarım kalırsın
012 Yorumla
Soran+1 yılHadi titre bosal askim diyor bekliyor beni ama olmuyourm en sonda o geliyor 1 saate yakin suruyo. On sevismeyi saymazsak 20 dk git gel yapiyo en az
- +1 yıl
Seni iyi hazırlaması lazım cinsel birlikteliği ve vajina iyi İslam ası gerekmekte ve ne kadar yoğun vajina ıslanma olursa bu zengin zevk almanı ve rahat orgazm olmanı sağlayacaktır. Biraz odaklanmaya çalışman gerekebilir ve eşinin seni extrem olarak isteğini yükseltmesi gerekmekte farklı teknikler de deneyebilirsiniz.
Soran+1 yılVajinam birlesme aninda cok islak oluyor vicik vicik cok rahat git gel yapabliyor ve de cok hizli seri yapiyor. Farkli pozisyonlar denedik ben onune egildim arkadan girdi vajinama. En cok onu sevdi cok sıkı sardigini soyledi . misyoner miydi onu da denedik klasik olani denedik yan denedik ben ustte denedik olmuyor
- +1 yıl
Anlıyorum biraz soft ilişki deneyin öyleyse her dard seks süper seks değildir belkide sen soft seks seviyorsun
Soran+1 yıltamam deneriz onu da ama
Onun gelmesi icin hizli yapmasi lazim- +1 yıl
Eşini iyicene azdır sende ön sevilmeyi güzel yap ve ateşli yap güzel cümle ve kelimelerle de tahrik ini arttır.
Soran+1 yıl2. Kez yaptigimizda icimdeyken bile sondugu oluyor bu normal mi? 10 dk once bosaldim biraz zaman gecmesi lzm diyo
- +1 yıl
Şimdi şöyle bişey 2. Birleşmeye illaki dünemensi gerekir parnerinin ama penis 2. Birleşmeye hazır olduğunda kesinlikle ama... Kesinlikle inmez mümkünatı iniyorsa sorun vardır.
Soran+1 yılİlkinde bile 2 dk bos dursun iniyo. Yani inmemesi icin ya elim ya ağzım hep uyarmasi gerekiyo penisini. Bana oral yasparkwn de onunkini elimle uyarmazsam iniyo
- +1 yıl
Olmaz seks sırasında penis in inmesi demek istikrarsız bir deneyim ve senin belkide bu durumdan ötürü seks isteğin gidiyor ya da yazılıyor arzulayamıyorsun bir erkeğin pwnis inin seks sırasında inmesi iktidarsız olması sebebini doğurmaktadır ve sende eşini uyarmak tan dolayı kendin odaklanamayıp orgazm olamıyorsun diye düşünüyorum
Soran+1 yılEvet bu durum
Beni cok uzuyor fakat icimde gel git uzun sure yapiyo ve o sirada inmiyo o sirada orgazm olmam
Gerekirdi- +1 yıl
Bu durumdan dolayı da sen etkileniyorum ve orgazm ulaşamaıyorsun bence eşinin kendisini bir düzene sokmalı 2. Birleşmeye inmemesi lazım penis inin bu da sende moral bozukluğu yaratıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
27Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. ilk baştan zevk alınmayabiliyor hemen olacak diye bir kural yok zamanla olacaktır ama sanırım kendini fiziksel ve psikolojik olarak kasıyorsun ve bu da zevk almana engel oluyor
06 Yorumla
Soran+1 yılİlk girislerde kasiyorum ama sonra alisiyorum kaymak gibi git gel yapabiliyo. Cok kaygan oluyot
Soran+1 yılAma belki onun sivisidir kayganlastiran. Benimki degildir belki
Soran+1 yılOnu zevk suyu cok geliyo niye olamasin ki
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Alışkın değilsindir onun için baskı hissediyorsun. Orgazm olman için eşinde çaba sarfetmeli. Sadece gir çıkla olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılAyrintili anlatir misiniz
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yani daha önce orgazm olup şimdi olmaman anormal
00 YorumlaMerhaba hayırlı olsun musmutu olun vajinismus olabilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla alışır zevk almaya başlarsın. İlk yapılanlar her zaman heyecanlı ve anlamsız gelir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. balta girmemiş ormanın derinliklerine inmeyi bilememiş kesife çıksın bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. içini iyi dolduruyorsa böyle hissedebilirsin. zamanla alışırsın geçer o his de.
06 Yorumla
Soran+1 yılHmm bu mantikli geldi. Cok dar oldugunu soyledi. Arkami dondum egildim ordan da denedi. En cok o pozisyonda penisini sardigini soyledi
Soran+1 yılİcimde hareketsiz kalirsa iner penisi. Bi sey yapmadigimizda iniyo onunki. Bide hareketsiz kalmasinin avantaji nedir bana? İcmde hizli mi git gel yapmali yoksa yavas git gel mi?
- +1 yıl
yavaş başlayıp hızlanmalı bana sorarsan. ancak bu hareket ve hız kendi için değil senin dudaklarının şişmesi, yanaklarının kızarması ve gözlerini kayması ile doğru orantılı olması lazım. kalktıktan sonra ilişki yapmazsa inmesi iyi değil. kalktıktan sonra boşalana kadar sertliğini korumalı
Soran+1 yıl2. Kez yaptigimizda icimdeyken bile sondugu oluyor bu normal mi? 10 dk once bosaldim biraz zaman gecmesi lzm diyo
- +1 yıl
boşaldıktan sonra dinlenmesi hem fiziksel hemde ruhsal bir ihtiyaç. ilişkiden sonra erkeklerin kaslarında enerji ve oksijen kalmıyor. döndü gçtünü yattı tabiri buradan geliyor. kadınlar öyle değil arka arkaya onlarca orgazm yaşayabilirler. içinde sönmemesi lazım. dar ve sıcak değil mi.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeni anlamıyor dinlemiyor sana dokunmuyor ön sevişme ve oral seks yeterli degil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkaya giriyor olmasın birde fazla mi kasıyorsun kendini
013 Yorumla
Soran+1 yılİlk giriste cok kasiyorum. Hep alistira alistira giriyor ilk girislerde
Cevap sahibi+1 yılBacaklarını ayır kendini serbest bırak
Cevap sahibi+1 yılKasarsan kendini sıkarsan zevk almazsın
Soran+1 yılİlk giristen sonra serbest birakiyorum zaten bacaklarimi. Bi suru sey denedm bi onu sonra yan yattim , sonra arkami dondum egildim. Hicbirinde gelemedim
Cevap sahibi+1 yılBi yandan klitorisi falan oksasan
Soran+1 yılOnu da dun denedim geldim ama cok cok az oldu etki. Klitoral bi orgazm oldu ben vajinal orgazm istiyorum
Cevap sahibi+1 yılEşinin boyu kalınlığı nasıl
Soran+1 yıl13 cm gibi gorunuyo olcmedik kalinlik orta. İnce degil kalin da degl
Cevap sahibi+1 yılYani tatmin edecek boyutta gorunuyor
Cevap sahibi+1 yılPeki sen evlenmeden önce mastürbasyon yapar mıydın
Soran+1 yılTabii
Cevap sahibi+1 yılOnda nasi zevk alabikiyormuydunuz sormami yanlış anlamayın ama ablam
Soran+1 yılAliyorum ama tekniklerim farkli nefesimi tutarak cok fazla titreterek va
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeninle daha çok ilgilenmeli seni hazırlamalı bencil olmamalı
00 Yorumla
+1 yılPeki kaç cm? ve kalın mi? Bide size oral yapıyor mu?
013 Yorumla
Soran+1 yıl
Evet 3-5 dk oral yapiyo sonra ben 2 dk onunkini aliyorum ve sekse geciyoruz 13 cm falan duruyo ama olcmedik bilmiyorum asiri kalin degil ama icimde penisini hissedecegim kadar yeterli kaljnlikta- +1 yıl
Girerken vajina duvarlarını zorluyor mu kalınlığı? Size az oral yapiyor uzun yapsın ve parmakladin biraz
.. siz ona oral yapmayın boşalma süresi uzar..
Soran+1 yılYapiyo 13 cm falan gprunuyo orta kalin
Soran+1 yılPardon yorumunuza tekrar cevap vermisim yazistigimizi unutup. Parmak soktugunda aciyo ya. Sivri geliyo. Girerken vajian duvarlarina baski hissediyorum evet
- +1 yıl
E peki sizi sonrasında parmakla bosaltamiyor mu? Yani ya da sonrasında oral yapsa nasıl olur?
- +1 yıl
Karşı tarafın yaş kaç ve kaç dk ortalama git çok yapıyor?
- +1 yıl
Kaç dk ortalama gir çık yapıyor?
Soran+1 yıl15 dk filan git gel yapiyo 28 er yasindayiz daha yeni bekaretim gittigi icin parmakla yeni yeni denedik. İcime parmagini soktu 3-5 dk parmagini titretti gelemedim. O sira evden cikmamiz gerekiyodu. Oralle ise evlenmeden once de yapiyodu orgazm oluyodum ama onda da klitorisimi kendim de titrettigimde gelebiliyodum. Sadece oralle geldigim olmadi
- +1 yıl
Hm anladim yeni evlisiniz demek. Peki siz kaç dk içinizde git gel yapmasini isterdiniz ya da kaç dk size yeterli? Bence sert yapsın yavaş yaptığı için orgazm olamıyorsun.
Soran+1 yılGitgel yapma suresi yeterli. Sanirim vajinal orgazmin ne olduğunu anlamam zaman alacak gibi duruyo
- +1 yıl
Baya ıslanıyor musunuz peki? Git gel yaprken sulariniz dışarı akıyor mu senin?
Soran+1 yılİcerisi baya islak oluyo cok vicik vicik
- +1 yıl
Hmm iyimis.. peki en sonunda o bosalirken sert sert mi girip çıkıyor yoksa yavaş mi devam ediyor.. bence sonlara doğru hızlı girip çıksa sizde bosalirsiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba bir yerde problem var ama nerede? Tahminlerim var tabi benim ama yardımcı olmamı istermisin bu arada doktorum
00 YorumlaNerde kaldı aile içi gizlilik dakika 1 gol 1 yani bana göre sizin evliliginiz ofsayt
00 Yorumla
+1 yılTitremedin mi?
31 Yorumla- +1 yıl
Sen her seferinde titriyo musun
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok küçük galiba eşinin
02 Yorumla
Soran+1 yılKucuk degil bence. 13 cm gibi duruyor ama hic olcmedik yanlis da olabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAlışırsın zamana birak
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıl:))) alışırsın alışır
00 Yorumla Eşin beceriksiz senin suçun yok abim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılzevk vermiyor sanırım partner
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk içine alırken zorlandın mı hiç kanama oldu mu
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet zorlandim ve kanama oldu
Cevap sahibi+1 yılKayganlaştırıcı vs kullandınız mı
Soran+1 yılHayir kullanmadim
Cevap sahibi+1 yılYa bende evliyim ama cesaret edemiyorum öpüşmekten vs zevk almıyorum siz yine iyi yapabilmişsiniz
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar sürüyor ilişki
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 saate yakin suruyor sanirim. Cok da saat takibi yapamadim
Cevap sahibi+1 yılTen uyumu yok o zaman aranızda
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ön sevişmeyi ve oral seksi uzun tutun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Balayına nereye gittiniz
00 Yorumla
+1 yılYeterli islakliga ulaşıyor musun
05 Yorumla
Soran+1 yılİcerisi vicik vicik oluyo baya kaygan ve cok da ses cikiyor sak sak diye. Hizli yaptıginda
- +1 yıl
Hangi pozisyonda detay anlatır mısın sorun galiba başka😆
Soran+1 yılFarkli pozisyonlar denedik ben onune egildim arkadan girdi vajinama. En cok onu sevdi cok sıkı sardigini soyledi. misyoner miydi onu da denedik klasik olani denedik yan denedik ben ustte denedik olmuyor.
Vajinamin cok dar oldugunu soyledi- +1 yıl
Takip eder misin başka bir şey sormam lazım sana bu konuda özel
- +1 yıl
İlk başta bu pozisyonlara direkt girmek biraz baskı yapmıştır anusune
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBeceremiyor enişte
00 Yorumla alışırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOn sevisme onemli
05 Yorumla
Soran+1 yılOn sevisme yapiyoruz once opusuyoruz sonra memelerime geciyor sonra 3-5 dk oral yapiyo sonra ben aliyorum agzima 2 dk filan ve bitiyo
Cevap sahibi+1 yılEğer oral ile bile bosalamiyorsan piskolojik sorunların vardır
Soran+1 yılEvlenmeden once oral ile bosaltiyodu beni. Ama ben vajinal bosalma istiyorum evlendikten sonra
Soran+1 yıl13 cm filan duruyo olcmedik kalinligi orta. İnce degil cok kalin da degil
Cevap sahibi+1 yılÜstte sen ol altta o sen kendini yor zevk almaya bak
Alışırsın zamanla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Zevk almıyormusun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAç kaldın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri