Sevgilimle cinsel açıdan hiç mutlu değilim evlenmek istemiyorum abartıyor muyum?

Hayatıma cinsel açıdan giren ilk erkek öncesinde öpüşmüş biri bile değilim ve beş yıl oldu öncesinde eğitimim için erteledim ve bu yıl evlenmeyi düşünüyorduk konuya gireyim ben her zaman romantik bir seks istiyorum ama o acelesi varmış gibi davranıyor ve boşalması bir dakika bile sürmüyor öyle hızlı boşalıyo ki ben ne olduğunu anlamadan bitiyor çok arzuladığım zamanlarda bile yarıda kalıyor her şey eğer yanında uzun kalabiliyorsam birden fazla yaşanıyor o zaman tatmin ediyorum kendimi (kendi elimle yapıyorum) ama bunun için planlı buluşma otel ayarlama falan gerekiyor bir de gerçekten çok hızlı yapıyor hem sarsılıyorum hem hiç bir şey anlamıyorum beş yılın sonunda ilk kez yüzüne vurdum acelen yok sakin ol duvar delmiyorsun dedim ama umrunda olmadı zaten çoğu açıdan soğumuştum bir de cinsel yönden uzaklaşınca evlilikten de uzaklaştım yatakta mutlu olmadığım biriyle nasıl ömür geçirebilirim ki he bir de sevişirken saçma sapan konuşması hareketler yapması var iyice soğuyorum
Sevgilimle cinsel açıdan hiç mutlu değilim evlenmek istemiyorum abartıyor muyum?