Gizli Üye(36-45)+1 yılsekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur tahammül seviyesi düşer bu da bütün evliligi etkiler.
Ve bu şekilde güle güle diyen, düzeltmek için çaba harcamayan, bencil bir eş kesinlikle aldatilmayi hakediyor. Çünkü aldatmalar tek taraflı değil. Eşi dışarı iten yine eşi oluyor.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoktora gözükmesi lazım eğer kabul etmiyorsa git dediyse senden ayrıl kurtul. senin için hiçbir şey yapmayan hadi seni geçtim kendi için bile yanaşmayan birinden olur mu yaşında genç
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
+1 yılhiçbir şey yapamazsın. Ayrıca seks yapmayacaksan neden evliligimizde diyenlerde kaç gram beyin var merak ediyorum. Onun doğrusu
"Seks yapacaksam neden evliyim" olmalı. Evlilik sekse en uzak şeydir.015 Yorumla
Soran+1 yılİyi de ben dindar biriyim , günaha inanırım. O zaman dündarlar bunu yapmasın mı
- +1 yıl
O zaman olana razı olmayı ve kaderine boyun eğmeyi de bileceksin.
Soran+1 yılNe ilgisi var ki? Evlilerin hiç biri yapmıyorsa köpek gibi nasıl ürüyor bu insanlar
- +1 yıl
İşini görüp boşalıp dönüp k*çını yatmak seks ise. Sen daha ömründe seks yapmamışsın. İnan bana.
Soran+1 yılBizde bu da yok işte işin kötü tarafı
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok. Hatta mutlu bile olmalısın bence.
Soran+1 yılNeyine mutlu olayım sürekli kendi kendime mastürbasyon yapıyorum bu hoş değil evliyken
- +1 yıl
Yapma çok günah mastürbasyon. Aman diyeyim. Hem ne güzel işte kocan seni kullanmak istemiyor sana kötü gözle bakmıyor daha ne istiyorsun.
Soran+1 yılDalga mı geçiyorsunuz siz ya
- +1 yıl
Yoo ciddiyim. Hani kızlarla cinsellik yaşamak isteyince öyle derler ya seni kullanmak istiyorum senşn hakkınds kötü düşünüyor vs. Sizin için seks erkeğin kadını kullanması ya onu diyorum
Soran+1 yılBen evliyim o benim helalim, ne saçma konuşuyorsunuz ya. O sizin dediğiniz evlilik öncesi
- +1 yıl
Ne farkeder evlenmeden önce siyah olan şey evlendikten sonra beyaz olmaz. Siyah siyahtır beyaz da beyaz.
- +1 yıl
Durduk yere huzurunu kaçırma. Saçmalıyorsun resmen. Seks evliliğe en uzak şeydir. Artık kabullen bunu
Soran+1 yılGidersen git dedi burada kalamam artık
- +1 yıl
Saçma sapan konuşma. Çocuk yok mu çocuk?
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılevliyim ve mastürbasyon yapıyorum sen gibi. tecrübelerim şunu diyor. bu işin çözümğ yok. ister terapiste git, ister konuş. ne zaman ilgisizleşti kocan. kaç senedir böyle
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKiloluylsan kilo ver, saçına başına fiziğine bakımına kokuna özen göster. Tahrik edici iç çamaşırları al. Hatta jartiyer, tanga, vücut çorabı vs. de al.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Önce neden istemediğinin sebeplerine bakman lazım. Libidosu mu düşük, yoksa seninle alakalı mı.
04 Yorumla
Soran+1 yılYaşlıymış ondan istemiyormuş yaşı da 40
Soran+1 yılHiç yok kendini oynuyor sadece , ilişkiye gireceğimiz zamanda kendiyle oynuyor , e hakiyle ben ıslanmayınca sinirleniyor , girmedi olmadı diye bağırıyor, hani sen istiyordun lafta diye kızıyor olmuyor genelde
Gizli Üye(25-29)+1 yılnormalde tam tersi olması lazım ama bu işte bi gariplik ten fazlası var
26 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi
Cevap sahibi+1 yılTecrübelerime dayanarak söylüyorum erkek milleti geneli aynı libido hep tavan fırsat kollar eli ayagı durmaz her zaman cinsellik ister fantezi ister pozisyon ister farklı şeyler ister ama hep ister istemeyen erkek ya aldatıyodur ya da psikolojik soruunlar vardır
Soran+1 yılAldattığını sanmam ben yaşlıyım hastayım istemiyor canım diyor
Cevap sahibi+1 yılyaşlarınız kaç sorması ayp ama :)
Soran+1 yılO 40 ben 34
Cevap sahibi+1 yıle daha cinsellik için yaşınız çok degil erkegin en aktif ve tecrübeli oldugu yaşlar ne güzel ya daha onceden aktifmiydi ilişkiniz hep yaparmıydınız sonradanmı boyle oldu
Pislikleri tuvalete attıktan sonra sifonu çekiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTürkiyedeki evli erkeklerin %69u ereksiyon sorunu yaşıyor yapılan araştırmaya göre. Sorunun büyük fakat nadir değil.
06 Yorumla
Soran+1 yılAma çözüm istiyorum ben
Cevap sahibi+1 yılHem kendinde hem kocanda değişiklik şart.
Kilo ver, tayt giy.
Ona da bol bol bal yedir, cilveli ol istekli gözükme. Ne bileyim, onu umursamaz davran.
Soran+1 yılCilveli olup istekli görünmeyi bana biraz açar mısınız? Gülmeyin sakın ben bunu yapamıyorum sanırım, istediğimi çok ku belli ediyorum da benden kaçıyor acaba. O da diyor cilveli ol diye ama inan neyi kastediyor ben anlamıyorum. Dindar aile kızı bastırılarak o ayıp nu günah diyerek büyütüldüm. Görücü usulü evlendik zaten. Ne yapmam gerektiğini bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılTesadüfün böylesi. Seninle aslında başbaşa verip konuşmamız lazım.
Soran+1 yılHayır buradan yazın
Cevap sahibi+1 yılGün içerisinde adama gotunu salla. Ne bileyim mutfakta bir şey yaparken önünde eğil bilerek. Ya da oral seks çekmesini biliyorsan, sen uzan bana bırak de.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüle güle mi dedi?
İktidarsız mı , istek hiç mi yok yoksa?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAranızdaki sorun yeni mi başladı yoksa uzun zamandır var olan bir şey miydi. Sadece cinsellik yonunden mi var sorununuz yoksa baskı nedenlerde var mı. Esinle hic konuştun mu peki bunlari. Neyden dolayı istemiyor seni
04 Yorumla
Soran+1 yılYaşlıyım ben diyor , yaşı daha 40 kafayı yicem
Cevap sahibi+1 yılSenin Yasin kaç peki. Yanlış anlamazsan tkp edebilir misin birkaç birsey sorabilir miyim yardımcı olmak için
Soran+1 yılTakip etmem, 34 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılYasiniz da idealmis ama cinsel sorunu mu var peki
Gizli Üye(36-45)+1 yılFake değilim, 17yıllık evliyim, 43yaşındayım.
gelelim sizin meseleye;
eşinizle olan olay tam olarak ne?
00 Yorumla
+1 yılSalmışındır kendini adam napsın
06 Yorumla
Soran+1 yılAslında çok sık duş alırım, makyajıma dikkat ederim, kapalı olmama rağmen saçımı hep boyatırım, dişlerimi düzenli fırçalarım, spora yüzmeye giderim , güzelsin diye iltifatlar da alıyorum. Benle mi ilgili yani kesin.
- +1 yıl
Senle alakalıdır
Soran+1 yılAdam kendi duş almaz dişini fırçalamaz ama benle alakalı
- +1 yıl
Kocanı ne bilim kızım madem dişini fırçalamıyo verme mk
Soran+1 yılAlan de yok zaten , gidersen git dedi
- +1 yıl
Senden baya tiksinmiş o zaman robot gibisiniz mk yatakta bacak ayırınca her şey tamam sanıyonuz
zayıfla ve seksi giyin
06 Yorumla
Soran+1 yılKilo etkiler mi gerçekten? Biraz kilo aldım haklısınız
Soran+1 yılAslında zayıfken de öf süper değildi ama bundan iyiydi
Soran+1 yılAnladım ama ben özelden konuşmak istemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer durum etkiler ama isteksizligi
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi mesela
Cevap sahibi+1 yılMesela temizlik seksilik giyimm biseyden sogumus olabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbla yanlış anlama ama dışarı hayatı olabilir mi
014 Yorumla
Soran+1 yılOlmadığından eminim o da dindar biri
Cevap sahibi+1 yılOzaman üzerine falan çıksan ne bilim sen istemezsen hiç mi yapmıyor
Soran+1 yılİtekliyor öpmeye kalkınca , rencide oluyorum
Cevap sahibi+1 yılAbla yemeğine istek srttirici bisiler katsan
Soran+1 yılYok kullandığı ilaçlar var etkileşime filan girer
Cevap sahibi+1 yılBelki ilaçlar bunu yapıyor
Soran+1 yılAma doktor sorun olmaz demişti
Cevap sahibi+1 yılŞimdi sağlıklı bi erkekte ruyalanma olur belli araliklarla o oluyor mu peki
Soran+1 yılRüyalanma bende oluyor onda olmuyor, sabahları oluyor erekte çişim var ondan diyor ona da
Cevap sahibi+1 yılAbla gizliden çıksam istek atarmisiniz acaba rica etsem burdan olmuyor valla fazlası
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılAbla sağlıklı erkek 30 40 günde bi bazen daha erken geçe ruyalanma olur ya sağlık problemi var ya da baskasi var baskasi olmaz diyorsunuz sağlık problemi kalıyor geriye
Soran+1 yılSağlık problemi var ama doktoru sorun olmaz demişti
Cevap sahibi+1 yılUrolojiye gorunmesinde fayda var
Gizli Üye(36-45)+1 yılEv dışında olmadık yerlerde onu tahrik et
00 Yorumlakocan hiç yanaşmıyormu
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır benim zorumla oluyor olursa da
Gizli Üye(36-45)+1 yılyardım edebilirim ama burdan olmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Sen kahin misin ne gibi yardımın olabilir ki
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği