Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Sitede gördüğüm kızlar genelde 13-15 cm arası ideal diyor.
Çoğu zaman görenler veya ilişki yaşadıklarım iri olmasından çok şikayetçi oldular.
Seçme şansınız olsa ne kadar olmasını isterdiniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Büyük olması iyi olduğu anlamına gelmez ki gadası. Önemli olan kaç saat maç yapabildiğidir
Gadasını aldığım reco yine haklılık payın arşa değiyor ancak gördüğünde bile yeni gelin gibi tribe giren kadınlar var.
Kaç saat lazım😂
Doğru söylüyorsun 🙈
Yok gayet alabiliyorlar
Çocuk çıkıyor oradan 38 cm genişliyor ancak yeni gelin gibi tribe girmeleri komik oluyor
Engel yenir mi bu yüzden kanka
Engellenir düğün bile yaptırır
Alabilirim diye düşünüyorum
Hiç ilişkin oldu mu?
Olmadı ama libidosu fazla yüksek biriyim. Başkaları nasıl alabiliyorsa ben de alırım , esnek değil mi zaten? Ayrıca Va*kınanın yaradılış amacı o dur pe*nisi içeri almak
Elbet öyle haklısın tabi ama neticede bir alışma süreci var. Darlığı ve genişliği belirlidir.
Onun için dedim.
Burcun ne peki?
Kasdettiğim zaten alışma sürecinden sonrası. Burcum akrep
benim burcum boğa yükselenim akrep, hakimiyet kurup sert sevişmeyi seviyorum
180/80 geniş omuzlu kumralım sana hitap eder mi?
Saçların da yerindeyse bir tık sana düştüm ama sorun şu ki ben sana hitap edemeyebilirim çünkü evlenmeyi bekliyorum maalesef :(
Saçlarım gür çok şükür :) İstersen profile foto koyayım bak
istersen detayları özelde konuşalım :)
Teklifin için teşekkür ederim. Ama yanlış kişidesin maalesef. Dediğim gibi nikahtan önce düşünmüyorum zaten bir erkek arkadaşımda var
Yanlış anlama buluşup seks yapalım demiyorum zaten mümkün değil birbirimizi tanımıyoruz neticede.
Ayrıca sohbet etmek istiyorum çok ortak noktamız var. Güzel vakit geçirip eğlenebiliriz. :) Güvenini boşa çıkarmam merak etme. :)
Hmm ne gibi ortak noktalar burç mu?
yani evet hem o hem de sert sevişmeyi sevmen erkeğine itaat etme hayalin vs
nasıl sence?
https://www.hizliresim.com/s8rdlmp
https://www.hizliresim.com/hhok50q
https://www.hizliresim.com/rhjzx95
Eee hani seks yoktu noldu şimdi
buluşup seks yapacak değiliz dedim sanaldan konuşup hayal kurmanın kime ne sakıncası var ki?
Haaa şimdi jeton düştü sorry. Naz yapmak gibi algılama da sanal bana göre değil çok denedim ama sevemedim yine de. Seni tutmayayım daha fazla tekrar özür 😘
nasıl görünüyor onu söyle bari
sana hitap ediyor mu kocan olsam nasıl olurdu?
Yani maşallahtan başka bir şey denemez ki. Kocam olsan komşulara üzülürdüm herhalde çığlıklarımdan uyuyamazlardı
madem belki de bir daha hiç karşılaşamayacağız buradan devam edelim mi?
Sağol ama bazılarımız çalışmak zorunda. Senin şirket falan var herhalde bu kadar rahat yazabildigine gore
yok ya ne şirketi müdür sağ olsun erken çıkabilirsin dedi
fake instagram varsa oradan devam edebiliriz bu hesap çok kalıcı değil malum yaramazlıktan dolayı :)
Her neyse laf anlatamıyorum. Çok hoşsun çekicisin, penisinin boyutu kalınlığı mükemmel hatta oralda bile sonuna kadar alamadıklarına eminim. Kadınları çok iyi tatmin edebiliyorsundur. ama bazılarımız hayatindaki insana sadık anlatabildim mi
o kadar iyi anlattın ki 🙈 kimse yarısından fazlasını alamadı henüz. dün partnerim yarasını alınca kustu bana yumruk atmaya başladı 🤣 ona mı üzülsem yoksa olaya mı gülsem bilemedim.
Hahahha bekle 2 saate dönerim😘
tamam teşekkürler kırmadığın için 😍
Eee dün geceyi anlatıyodun en son. Pekte umduğun gbi bitmedi anlaşılan
Yaa fotoğrafları niye sildin bakıyordum ben😋
fake ig varsa oradan göstereyim buradan sıkıntı oluyor
Fake Instagram yok zaten olsa da istemem, seni görünce benimkine ekmek veresim gelmedi 😂
buna rağmen asla yapmam dediğin ne var?
O değil de dün gece mastürbasyon. yaparken hep seni düşündüm 😋 ha bi de o kelepçeyi kim taktı ilginçç
bence senin kutsal hazinen kıvama gelmiş özele mi geçseks artık?
O aslında hep kıvamda ama hiç iradesi bu kadar zayıf olmamıştı. Ah neyse sana hayatta başarılar, seninle olan kadınlara da bol şans
neler yapmak isterdin bununla? sekste her şeyi kabul eder misin?
anal, oralda boğaza kadar sokma, kelepçeyle bağlayıp çaresiz bırakıp acımadan sertçe yapma
Ya nadiren olur değişiklik olsun diye ama sürekli çekilmez
ağzına sığar mı hepsi?
dünkü partnerim yarısını alınca kustu
Bilemiyorum, teknik olarak mümkünse evet ama emin olamadim
kalınlığını şöyle anlarsın
kağıt havlu rulosuna sığmıyor
Ya offf napiyosun soru gitcek şimdi
o zaman sen gel
hoşuna gitmedi mi yoksa?
Of nerden bulaştım ki sana😈 eğer benden bir beklentin olmayacksa arada bir sohbet etceksek geleceğim. Yoğun çalışıyorum ve sevgilime sadık olacağıma söz verdim. İşine gelirse seçim senin
beklentiden kasıt buluşmak görüntülü konuşma gibi şeylerse asla söz veriyorum.
zaten bu sitede o kadar cesur kadın olduğuna inanmıyorum.
Hayır nude isteme cicim?
hayır eğer konusu açılırsa engellersin olur biter :)
tamam geri çek çabuk kimse görmesin
Merak ettim de aranızda bi şey oldu mu?
Evet ağrı yaptığını söyleyen çok oldu
İdeal