Görücü usulü evlendik çok odun biri sarılma güzel söz söyleme huyu yok cinsel ilişkidede kötü yapsak güzel sevişmiyor acele ediyor romantik değil yaptıktan sonra hıç kollarına almıyor evlendığımız günden beri hıç almadı kollarına birlikte olduktan sonra hemen duşa girer veya uyur hıç heyecan yok evlılığımızde niye böyle bilmiyorum karşıma aldım konuştum bira ilgili ol sar sarmala diye anlamıyor odun hep bazı kadınlar cidden çok şanslı kadın ruhunu anlayan erkek çok az kadını mutlu eden erkek az aslında zor bir şey değil sarıp sarmalasa farklı olur böyle yapmadı için bende cinsellik istemiyorum uzaklaştım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bi durum çok zordur evet insan cinselliği sadece hareketler ile değil bir sanat gibi yaşamalı sonra kadınına saygı sevgi şefkatli olmalı onu sarmalı yani bunu yaşarken kulağına güzel sözler söylemeli onure etmeli ki aldığı hazzı arttırsın ama bazı erkekler maalesef öküz oluyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin adına üzüldüm, sürecin böyle olmasına.
Birkaç şey tavsiye edebilirim;
mesela sevişmeye başladınız, o sırada iş aceleye getirmemesi için sen onu yönlendirmeyi dene.
mesela misyonerdesiniz, o sırada dur bekle deyip doggy pozisyonuna geç..
ya da sırtüstü yatıp kalçanı ona doğru domal..
ne bileyim olayı tekdüzelikten çıkar.
bence eşin de olayı tam olarak bilmiyor, tecrübesiz. ( sen de o da)
o sadece sok çıkar boşal duş yat kısmını biliyordur belki.
bazı erkekler yönlendirilmeyi bekler, bu bilmediğinden değil , ama bazısı öyledir.
bir de boşaldıktan sonra, sen hemen kalkma, kolundan tutup sana arkadan sarılarak yatmasını söyle. Hatta bu yatmanın ardından 10-15dk sonra elini aletine atıp okşa ve kalksın, sana arkadan sarıldığı pozisyonda seninle birlikte olsun..
aslında daha çok şey var ama ben de kendimi fazla açık etmek istemiyorum. Ama istersen özelden yaz.
istemezsen farketmez benim için
00 Yorumla
+1 yılİşin çok zor. O iflah olmaz. Kocan senin her türlü ihtiyaçını karşılamak zorunda. Senin karnını doyurmak, kıyafetini almak, ruhun ve bedeninin ihtiyaçlarını gidermek zorundadır. Sana ilgi göstermek, sevmek, saygı göstermek, şefkat göstermek, koruyup ve kollamak zorundadır. Bunlar karşılıklı değerlerdir. Eğer seni cinsel olarak doyuramıyorsa ve ilgi - şefkatte bulunmuyorsa bunları arama, bulma ve giderme hakkın vardır. Bende çok uzun süredir yalnız, olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
00 Yorumla
Ya şu görücü usulü evlenen kaç kadınla konustuysam hepsi aynı problemi yaşıyor eşin muhtemelen başka kadınlarla beraber oluyor bu evliliğin sonu da mahkeme de boşanmayla biter bu yorumu da unutma şu büyüklerin görücü usulü evlendirme işi bir bitmedi gitti 😒 100 evlilikten sadece 1 i doğru bir evlilik oluyor muhtemelen ondan sonra boşanmalar arttı e artar tabi 😒 şimdiden geçmiş olsun kavgasız gürültüsüz..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
28Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi istekli kadınlar hep odunlara denk geliyor ya oda yapamayınca kadınlığını unutuyorsun belli bir süre sonra bazı kadınlar artık dayanamıyor ya da bir şey denk geldiği an aldatıyor tabi o arada kocası zaten kaç kere aldatmış oluyor çok iyi tanıyorum biliyorum da
01 YorumlaYani görücü usulü ilişkilerde özellikle daha önce evlendiğini kişinin bu konuda nasıl olduğunu bilmeden evlendiğinde bu sorunlar çıkıyor. Maalesef konuşmana rağmen hala aynı ve yetersizse işin zor. Mutlu olmazsın başka yollara bakman gerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki somrası sarıp sarmalamasıno bekleme zaten de normal uyurken falan hiç yapmıyorsa görücü usülü evlienmiş olmak için evlenmiş demek ki aşko
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBunu onunla konuşun gerekirse çift terapistine gidin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Böyle bir erkek ile neden seks yapıyorsun hala
00 YorumlaSitede çok hayırsever arkadaşlarımız var.
Sevabına sana yardım edeceklerdir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdi sorguluyorsun ama bir zaman sonra bakacaksın hicbirsey duzelmeyecek. Sonra da bu eksikliği dışarıda arayacaksın.
İlgisiz ve düzeltmek için çaba harcamayan eşler aldatilmayi hakeder00 YorumlaKaç zamandıt yapmadınız? Bir de kaç yoldur evlisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇözüm arayışı içindeysen ya ayrılıp kendi yoluna gideceksin, ya da kadınlığının ihtiyaçlarına dönüp kendine sırdaş, gizli mutluluklar yaratacaksın. Başka bir seçeneğin ne yazık ki yok.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılEh biraz yontulmaya eğitime ihtiyacı var.. zaman içinde…
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılböyle devam eder. alışıcaksın🤷♂️çaren var mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizin gibi kadınları gördükçe hem size hem kendine üzülüyorum.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKendime
+1 yılTercih meselesi değişim şart olduğunu belirterek şunları söyle adam ol de 🤣😅
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun cok zor yani ilgi istemek her kadinin hakki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılkotu olmuş uzuldum senin adina
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye böyle yapıyor sence
- +1 yıl
sevmiyerek evlendigi için olabilir ama ben tek gecelik ve fb takiliyorum onlara boyle kotu davranmiyorum sevgilim degil esim degil
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Böyle yapıyorlar sonrada karım aldattı diyorlar
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru
Soran+1 yılNapıcam peki çözüm
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Çok iyi anlıyorum seni
00 Yorumla
+1 yılSevmeden evlenmiş hem cinsellik önemli değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinselliğe olan açlığın devam etmiyor mu peki?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana sabır diliyorum en korktuğum şey
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir sürü sırtlan yazar şimdi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadarlık evlisin?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşalıp kıçını dönüp yatıyor mu :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek derdin vurdurmak bu kadar da işsizsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşimde böyle diyor bana, odunsun diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle erkekler olduğu sürece aldatılmaya mahkumlar
00 Yorumla
+1 yılÜzücü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Senin için çok çok çok çok zor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunu çözecek olan sensin formülü uygula
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAranizda cinsel sorunlar da var değil mi
00 YorumlaPsikolojik olabilir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem