Evliliğimin 10. ayındayım. Eşimin doğuya tayini çıktı üs bölgesi.2-3 yıl orada görev yapıcak. Ben annemde ve kayınvalidem de kalacağım. Son aylarda eşimin bana karşı eskisi gibi olmadığını fark ediyorum. Cinsellik konusunda uzaklaştık, sarılıp öpen biriydi artık eskisi kadar temas etmiyor. Uyurken bile sarılmaz oldu. şu an izne geldik memlekete annesi ameliyat olduğu için annesinin yanına gitti bende geleyim dedim beni götürmedi. Bende annemde kaldım. Giderken bile veda etmedi. Evdeki herkesi öptü benimle vedalaşmadan gitti. Sanki eşi değilde sıradan biriymişim gibi davranmaya başladı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eskiden cinsellik nasıldı
Eskiden ilgisi nasıldı
Bı soğuma olmuş nedendir bilinmez
Bazen erkekler böyle iş mevzularindaki streslerini eşlerine yansıtırlar istemeseler de
Şimdiki ilgisi normal konuşması gün içinde sana yakınlığı nasıl
Telefondan iletişiminiz nasıl
Onu kıracak bişe yapmış filan olabilirmisinn
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGerçekler acıdır ama o seni sevmiyor. Hayatında başka biri bile olabilir.
Kendine değer veriyorsan ayrıl boşa onu. hayır gelmez ondan sana. daha 10. aydasınız ve sana değer mermediğini görçeyecek kadar kör müsün?10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılPeki gitmeden önce nasıldı seks hayatımız gerçekten çok mutlu oluyor muydun sürekli istiyor muydun yoksa yine hep senin çabalama anlam olan şeylerde
04 Yorumla
Soran+1 yılEvliliğin ilk ayları iyiydi ama sonradan cinsellik konusunda uzaklaşmaya başladı.
- +1 yıl
Yani Ne oldu uzaklaşmaya başladık derken Mesela sen daha mı bakımsız olduğunu yatakta farklı isteklerine cevap veremedim mi ya da o senin isteklerini cevaplayamadığı için kendini eksik mi hissetti
Soran+1 yılSeks düşkünü olmadığını söylüyor sürekli yapamam bıkarım falan diyor
- +1 yıl
Peki yaşlarınız kaç ve evlendiğiniz ilk günler kaç günde bir seks yapıyordunuz ve bunu başlatan kim oluyordu
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani çok erken soğuması için öyle düşünmeyin lütfen. Neden açıkça konuşmuyorsun telde ya da yüz yüze iken.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen çok kararsızsın bu adamı aldatırsın benden söylemesi
00 Yorumla
+1 yılsenın lıbıdon dusuk olabılır mı
03 Yorumla
Soran+1 yılAslında ters bizde durumlar.
- +1 yıl
senın cok yuksek onun dusuk ıse buda etken olabılır pekı sen bu durumdan rahatsız olmuyormusun sonucta ısteklerın var
- +1 yıl
evlenmeden oncede boylemıydı
Gizli Üye(25-29)+1 yılAranızda birseyler mi oldu peki mesafe oluşturacak
01 Yorumla
Soran+1 yılBir sorun olmadı benimle ilgilenme sebebi sürekli işinde stresli olduğunu yorgun olduğunu söylüyor. Ama dışarı çıkıp gezebilen biri o zaman yorgun değil.
Gizli Üye(25-29)+1 yılE yuh. Baya baya kopmus gitmis senden bu
00 Yorumla
+1 yılGitmeden al gönlüni
03 Yorumla
Soran+1 yılKendi yaklaşmıyor ki ben yaklaştığım zamanlarda bir laf söylüyor bu sefer ben çok üzülüyorum kafaya takıyorum.
- +1 yıl
Ne diyo ki burdan demesen de ayrı mesaj at
Gizli Üye(30-35)+1 yılAranizda bir tartisma sogukluk olduysa
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBelkidr erkrn bosalma sertlesme sorunu var
+1 yılNeden.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi