Eşimden soğudum, ne yapmalıyım?

Herkese merhaba. 4 yıllık evliyiz. Çocuk yok. Severek evlendik. Ben (25) eşim (30) yaşında. İkimizde çalışıyoruz. (ben yaklaşık 1 yıldır çalışıyorum.) Evliliğin ilk gününden itibaren yatağa çağıran peşinden koşan ben oldum. Dönüp uyudu ağladım. Fındığından fıstığına, pozisyonundan, fantezisine, dantellisinden, satenine denemediğim yol, aramadığım çare kalmadı. Fakat haftada 1-2'den fazlası hiç olmadı. Ben açık olsam da dekolte giymem ama sıfır kol elbise giymeme bile laf eder, denize beraber girelim derim müsaade etmez. En son babam "Gel kızım hava ısınınca biz gideriz beraber." dedi. Erkek kardeşimle annemle beraber. Adam "Ben gelmem." dedi ya. Adam cuckold fantezisi düşünecek kadar uçuk ama belde bir bluz giydirmez. Açıkçası iyi bir cinsel hayat için kendimi parçaladım. Hadi giyim vs görmeyebilirim. Sonuçta adamı bilerek geldim. Ama özellikle bu cinsellik eksiği yüzünden soğumaya başladım. Diyorum "Bir kusurum bir eksiğim varsa söyle bileyim. Bak kilo aldın ondan canım çekmiyor desen bile razıyım. Yeter ki mantıklı bir sebep söyle." dedim. Yok diyor. Bugün ilk defa sarılasım öpesim gelmedi. Yemeği yedik az maç oynayıp uzandı. Bana yanaşmasın diye ev işine cilt bakımına vurdum kendimi. O uyuyana kadar yaptım. Bi kere yatak odasına çağırdım. Gelmedi hâlâ fosur fosur uyuyor. Arada çok yorgun olursa böyle oluyor. Normalde 5 gün çalışma 2 gün izin yapıyoruz ikimizde. Aynı şirkette farklı projelerdeyiz. Kendimi soğuduğum için çok kötü hissediyorum. Kendince iyi bir adam ama ben adamlık yanında erkekliği eksik yaşayınca bu cıvıl cıvıl yaşlarımda cinsel ilişki yaşayacağım diye uğraşmaktan çok yoruldum.
Eşimden soğudum, ne yapmalıyım?