Uzak mesafedeyiz en son 2 ay önce sevistik. Ben cok azgınım seksting falan yapmak istiyorum. Yani cok bi istekli değil. Dün meme falan attım tepkisi bi tuhaf. Anlamadım sizce neden böyle olsa sa olur olöasa da olur onun icin. Cok fazla mastürbasyon da yapmıyo. İlk defa böyle bi erkek gördüm niye böyle
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Uzak mesafe olduğu için fotograflar ya da videolar ilgisini çekmiyordur. yan yana gelincegörmek lazım performansı.
- Diğer bir seçenek seni çekici bulmuyordur.
Öyle insan olmaz heralde ben şu anda çok istekliyim sextig yapacak biri olsa diyorum bu bulmuş isteksiz bu işte doğru biriyle yapmak onemli
Ne kadardır berabersiniz ki? Belki de kafayı bir şeylere takmıştır. Daha çok yanında ol bence.
Oyle bir erkek varsa tebrikler seks candir hayatin tadidir
Abi ne tebrik edityon b. k gibi bi durum bu
Walla isteksiz eş seks sevmeyen bir es var hayatim zindan partner arar duruma kadar dusen biriyim...
Enteresan yani. Biz libido tavan gezerken böylelerinin memeye tepkisiz kalması endişe verici. Hormonal sıkıntısı olabilir
Hormonal olabilir. Ciddi düşünüyorsa bence ciddi yanaş
Ciddi düsünüyoruz da bu cok büyük bi sorun hicbisey yapmıyoruz 2 aydır görüsmedik daha bi kere cok azgınım seksting yapalım demedi
Hmm bilemedim ama böyle bir ilişki istiyorsan böyle insanları seç ya. Ortalık böyle insanlarla kaynıyor. o spor yapıyor ya sporun etkisi de vardır.
Ortalık nası insan kaynıyo anlamadım
Yani senin bu istediğini isteyen çok erkek var. Yine yakışıklı düzgün birini bulabilirsin. Zaten dediğin gibi onla da tanışmanız yakınmış
İstersen gelirsen görüntülü yapılabilir o manyak mı erkek dedığın ister yaaaaa offfg
İlginç ne yazikki böyle düşük cinseligi olanlarda var şansına kutudan ne çıkar supruz
Karşı taraf kız olsa çok normal olurdu da erkek olunca tabiki normal değil 😄
Böyle erkekler ile olmayın demekki başka şekilde gideriyor ya da vücudunu beğenmiyor
Spor yapan kişiler sor görülmesi geren bir durum … Ancak protein tozu gibi sağlıksız katkılar alanlarda gözükmesi doğal….
beslenme çok önemli….
Sanal şeyler sevmiyordur ya da uzakta olmak motivasyonunu etkilemiştir
Yaşı kaç ki bunun? Hormonları düşüktür. Düzelmez o kolay kolay.
Erkek değil bence sanki erkek taklidi yapan kadının birisi 😎
hayır değil öyle erkek mi olur ölmüş haberi yok lükse bak hanfendi siteyecek sen yok diyeceksin :)
Eğer bu konuda anlaşamıyorsanız kesinlikle uzak dur. Hayatını mahvedersin.
şahsen benim de istemiyor. lakin bu beraber olduğum kişiden kaynaklı mı ondan da emin değilim. lakin 2-3 ay bile olmasa olmasın yani kafasındayım.
Bende buna sinirleniyorum kızıyorum yaaa kimler kimlerle sabah sabah uyanmışım enerjim kukruyor ya :)
ondan umudunu kesmelisin sana faydası olmaz isteksiz biri
Başkası olmasın hayatında
Baskası var diyelim. Oteldeyiz tanga giydim asırı seksi öyle aman aman ilgilenmedi zaten erken bosalıyo
Belki onu kafasına taktı erken boşalmayı
O zaman öyleyse 2 aydır görüsmüyoruz bi kere bana ben cok naptım kamera acalım falan demedi. Anlamıyorum seksting de yapmıyo
O zmn o çocuk yanlış anlama aptal sen diyecen mesela ben açmayacam 😊
Seni mi beğenmiyor yoksa
Evet anlamıyorum gerçekten gay falan da değil ama istekli değil
Seni görünce eriksiyon olmuş ama
Evet ereksiyob oluyo da yatakta olmadı dusta olmustu bi
Seni mutlu etmiyor galiba
Yok bu konuda etmiyor ama diger konularda ettiği icin ayrılamıyorum
Bu konu ne kadar önemli
Cok önemli ben asırı istekli bi insanım
Ozmn ya ayrılacan ya da başkalarıyla sexting yapacan önemliyse hangi seçenek :)
İlgis yoktur seni doyuramaz
Gercekten yok. Otele gittik tanga falan giydim. Öyle aman aman ilgilenmedi. Zaten erken bosalma sorunu var.
Oo sen napacan bununla
Bilmiyorum ya yakısıklı kaslı falan ama bu sorun cok büyük. Simdi sordum neden seksting yapmıyoruz diye gercek olmadıkrqn sonra sözle yapmak istemiyormus
Görüntülü yapın ondada etkilenmiyorsa sorun vardır şimdi uyandım dimdik bnmki
Görüntülü yapmak istemiyor. Gercek olmayınca yapmak istemiyormus
Saçma geldi bana bahaneleri
İstekli mi değil anlamıuorum. Otelde öyle ic camasırları giydim ki eski sevgilim olsa parcalamıstı onları. Cok bi ilgilenmedi
İstekli değil işte daha nasıl belli etsin hiç sevişebildinizmi sen bakiremisin normalde
Sevisemedik ki ben seksi ic camasırları giyiyorum hep. İlk dokundugu anda bosaldı. Sonraki görüsmemizde de ben oynadıgım halde kalkmadı sonra kalktı iste ama yine cok bisey yapmadık
Neden. Bu elemanda ısrar ediyosun peki seni doyuramaz
Ailem evlilik konusunda cok baskı yapıyor düzgün birini bulmusken evlenip kurtuluyum demistim ama bu sorun…
Evlenince mutlu olamazsın bununla aldatmaya kadar gider iş daha kötü olur
isteksiz seni begenmiyor olabilir bide
Benim fizigim yüzüm falan cok güzel gercekten yazan eden cok erkek var aldatmıyorum. Hem begebmiyorsa ayrılsın niye beraberiz o halde
evet dediğin gibi ise begenmemesi için bir neden yok sen biraz iştahlandir onu
Onunla evlenirsen gençliğin biter yazık lan
Niye böyle
Hormonları düşük
İlk defa bmyle bi erkek görüyorum
Nasıl tanistiniz
İnstdan
Çocuk kilolu mu
Yok sporcu kaslı falan
O zaman düzelmez o
Beni mi begenmiyo ki ama yemin ederim fizigim cok güzel anlamıyorum
Begenmiyor da olabilir tipini bilemem ama hormonları düşüktür onun
Yükselir mi sennce. Bana ilk dokunduğunda direkt bosalmıstı sok olmustum. Tecrübem yok doktora gitcem vs falan demisti. Benim de libidom asırı yüksek daha pek bise yapamadık
Kilolu falan olsa kondisyonu düşük olduğundan böyledir derdim de sporcu olmasına rağmen böyleyse o düzelmez genetik olarak böyle
🥲🥲
Ayrılmaya bak sizden olmaz
Üzüldüm..
Yapacak bir şey yok yoksa ömür boyu kurur gidersin sdf
bana atsaydin, jet kiralardim 🤣
Haz damarlarımkopmuş galiba
Fizigin iyi degildir onu etkilemedin
Umarım ilerde pişman olmazsınn
Bence sen bundan ayrıl senı doyuramayacak
Evlenince berbat bir cinsel hayatın olacak.
Senden bskz oluyordur
Yanlış adam bulmuşsun kendine 😉
Değil bu kadarıda evlenincede sana böyle yapar bu
Hadi ta evlenince düzelir diye düsünmüstüö
Nude ne yükselmeyen evlendiğinde dudağına yapışsan yine yükselmes libidosu aşırı düşük biriymiş orta olsa iyiydi
Evet bildigin meme attım cok sacma bi tepki verdi zaten uykusu varmıs isten gelmisti uyudu
Ben seksting partnerime bile bu kadar ilgisiz değilim adam sevgilisinin nudesine yükselmiyor kafayı yersin o derece
Allah cevizi Kıramayana Veriyor
Sen yanlış kişiyi seçmişsin bana gel istersen
Etkilenmiyordur senden
Niye benle beraber o zaman
Ona sor
Etkilendigini söylüyor benşe sevgili oldugu icin doğal olarak
Ben etkilendiğim kadını her saniye ellemek isterim normal gelmiyor bana
Ya iste hep tanıdıgım erkekşer gibi seni sötle yaparım böyle yaparım demiyo seks konusunda bi ilgisi yok
sana ilgisi yoktur işte belki
NEDEN AYRILMIYOR O HALDE. Ya bide bana ilgisi yok diyekim otelde cok seksi çamaşır giydim ve benim fizigim cidden cok iyi hangi etkek olursa olsun asırı tepki verirdi
ona sorman gereken soruları niye bize soruyorsun ne bilelim
Cevap alamadım ondan
Sal gitsin o zaman
Birde erken boşaldığını düşün
Zaten erken bosalıyo
Eee nasıl zevk alıyorsun
Alamıyorum ✨✨
Sanaldada aynı şekilde zevk alamıyorsun o z
Sanal yapmıyoz
Zevklerden mahrumsun yani neyse idare et artk
Şaka mı bu
nasil normal olsun
sıkıntı
Normal değil
ona söylüyor musun isteğini?
Degilll
Erkek degildir o
Yorum yapmayacağım…
Çocuğa ne yaptıysan uzaklaştırmışsın kendinden
Hayır bastan beri hic istekli olmadı. Ben daha isteklitim. Zaten erken bosalma sorunu falan var ama tecrübesiz oldugu icin düzelir diye düşünüyordum hic istekli biri değil
Bak başkası gibi yap nasıl istekli olucak sorun sende
Nası baskası gibi yapim. Benim vücudum cok seksi zatwn dün cok güzel fotolar attım yani uykusu varmış bilmem ne. Beni begenmiyosa da ayrılsın diycem asıgım diyo. Bi de fizigim genel olarak erkeklerin hepsinin beğeneceği bi fizik
Bilemezsen beğeni ve güzellik göreceli netice de özelden yazsana burada yaz yaz bitmiyor
Ay ama begenmiyosa ayrılsın o zaman
Erkekleri anlamak çok ayrılsın diye bişey heyecan ve hareket lazım sen yazsana özelden
Bırak onu beni al daha fazla seks yaparız
Değildir
Normal tabi
Yanlış kisiylesin