Herkese selam sizlerin görüşünü merakımdan soruyorum 29 yaşında ve hiç sevgilisi olmamış hiç cinsellik yaşamamış biriyim sevdiğim kadınla evlenmek istiyorum ama cinsellikten korkuyorum açıkcası rezil olmaktan korkuyorum hayat boyu yaşayacağım utancın korkusu var ben onun yanında nasıl soyunurum bunun bile korkusunu yaşıyorum bir ömür cinsellik yaşamasam da olur yeter ki yanımda olsun ama yakınlaşma oluyor ter basıyor derdimi anlatsam uzaklaşir diye korkuyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Korkularını yenmenin yolu üstüne gitmektir.
titriyorum ses tonum değisiyor
Ya esimde poposunu sakliyordu ilk baslarda simdi adam dal tasssak geziyor yanimda üzerine giderek yenmelisin bu korkuyu
çekiniyorum elim ayagım titriyor
Sakin ol sonucta karsindakide soyunucak ve cinsellik et ete degerek güzeldir ve siradisi bir varlik degilsin sende olan her erkekte var
sosyal biriyim ama konu cinselliğe gelince bi tuhaf oluyorum hayat boyu hep dalga konusu olmuşumdur bu konuda
Dalga konusu olman seni bu hale getirmis mutlaka öz güvenini toparlamalisin aklindakileri sil zevke odaklan bir kadinin vücuduna dokunmanin nekadar güzel oldugunu alacagin zevki kadinin sana bayilip hayran kalacagini düsün
zaten bunun merakı var ama korkularım beni hep engeller bedenimi kontrol edemediğimi fark ediyorum örnek olarak buluştuğumuzda beni dudağıma yakın öper bedenim o kadar titriyo ki elimde tek kağıt parçası bile tutamam o derece
Sakin ol o ana ve zevke odaklan engel olamiyorsan titremeye devam et 1 olur 2 olur 3. mutlaka gecer pes etme yani
kocan sana deseydi ki mesela bi ömür sana bakmak bile yetecek ama cinsellik olmuycak ne tepki verirdin ayrılırmıydın ondan ama seni hayattaki herşeyden daha çok sevdiğini bileceksin
Ayrilirdim cinsellik olmadan olmaz tabi saygi sevgide önemli ama inan mutlulugun bir parcasida cinsellik
ama istesen canını hiç düşünmeden verir seni canı pahasına herşeyden korur zaten korkunun asıl nedeni onu mutlulu edememe korkusu
Yinede cinsellik olmadan olmaz oda askim bir parcasi bu yüzdek korkunu yenmelisin ve bunu üzerine giderek yaparsin
tesekkur ederim vaktini aldım
Rica ederim ☺️ sorun degil
esinizle bi ömür mutlu olun İnsallah
Tsk ederim
Korkunun nedenine inmek gerek mesela en cok ne yaparsan rezil olurdun
karşısında öyle kalakalsam rezil olurum diye düşünüyorum
Nasil kalakalsan, zaten yatakta olacaksınız?
aklıma hep takılıyor zaten onu yatağa yönlendiremem ki salonda oturuyoruz diyelim yakınlaşma oldu ben öylece kalırım yani elim kolum titrer kitlenir kalırım
Biraz akışına bırakıp o an kıza ne yapmak istiyosan onu yaparsın
olmaz öyle ama ya istemezse
dominant bir karakterse eğer evleneceğin kişi korkmazsın bence