Açıkçası hiç işim olmaz ağzıma geleni yazar hayatımdan listemden atarım
10 Temmuz, 2023 Pazartesi 22.06

Açıkçası hiç işim olmaz ağzıma geleni yazar hayatımdan listemden atarım
10 Temmuz, 2023 Pazartesi 22.06
Hayır ben zaten sevgilim hariç kimse ile cinsellik konuşmam ki ya da eşim dışında. yakın kız arkadaşımla hiç konuşmam zaten. sadece sağlık sorunum olursa o zaman doktorla konuşurdum o kadar. ya da mesela aklıma takılan bir soru olursa çok samimi olduğum birinden sadece bilgi alırım o kadar. bunun dışında sanal cinsellik gibi şeyleri de aşırı saçma buluyorum zaten.
Sonuçta takılıcaksak ve aramızda ciddi bir boyut oluşmayacaksa evet sonuçta zevk meselesi.
Sanal cinsellikte çok sıkıntı bu devirde asla yapmadım. Trolleyen kız arkadaşlarım olmuştu fake hesaptan asla düşmedim o tuzağa çok şükür. Kendimi frenleyebilen bir insanım.
Ss alınır video kaydına alınır şantaj falan yapılır hiç uğraşamam.
Onun yerine gider cesaretimi toplar kızla yüz yüze yaşarım ne yaşarsam
Sanal olan bir cinsellik bana göre cinsellik değildir, yapmam.
Teşekkür ederim✌🏻
Rica ediyorum
Hayır tabiki
Teşekkürler
Rica ediyorum
Cevap
8Cevap
Herkesle bunu yaşayan herkesleşmiştir benim için
Benim içinde
Yapmam , yapanlada konuşmam..
Herkesle aynı şeyleri konuşan biri benim sevgilim olamaz, tek olsun kaliteli adam gibi adam olsun, istediği yola giderim.
Tam aradığım kadın modeli 😃
sanal şeylerden korkmamak lazım diye düşünüyorum. sanal sonuçta
Dostum ilgimi çeken bir şey yok yani Ben tutup da bunca zaman milliyet yaratıp kalkmış birisini karım olarak almam bakirelik benim için önemlidir kim ne derse desin sevgili olmasına flört olmasına bir şey diyemem çünkü hepimizin var
Cinsellik ilgi çekici bir şey olabilir ama cinsellik ilgi çekici diye her insanı aileme evime sokamam
Dediğim gibi senin tercihin
Herkesle sanal cinsellik yaşayan biri ile bırakın cinselliği havadan sudan bile konuşmam.
Elbet sanal seks yapan ile o sekildekonusurum.
Yapmam. Herkesle normal konuşana bile tahammülüm yok.
Maksat muhabbet ciddi bir şey olmayacak sonuçta konuşuruz
Kesinlikle konuşmam
Bende böyle yaptım
Güzel
evet konuşurum
Tiksiniyom onlarfan
konuşmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?