Cinsel Yaşam Erkekler cinselliği çok mu ön plana koyuyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Bana öyle geliyor sizce? Herkes değil ama çoğu Erkekler cinselliği çok mu ön plana koyuyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Sadece erkekler değil eğer gibi insan ile aranda güzel bir uyum varsa cinsellik ön planda olur zaten bu normal bir şey. 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı. Basit erkeklerin yaşama sebebi bildiğin aşırı abartıyorlar ya yazık acınası 0 0 Yorumla
buseferoldu Takip Et Xper 5 Yaş: 126 +1 yıl Ben herkesin her şeyin önüne koyarım gerekirse çıkarır masaya bile koyarım D 0 0 Yorumla
alpp3838 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. seks bağımlısı olduk bu doğru... 0 0 Yorumla
Pasaklıpisi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı. Evet öyle sanki sen daha arka plana atıyorsun 0 0 Yorumla
Retroskop1 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı. Senin hemcinslerinin de erkeklerden farkı yok... 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. evet %90 nimiz oyle 0 0 Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sorma yaaaa 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. %99 diyebiliriz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Sadece erkekler değil eğer gibi insan ile aranda güzel bir uyum varsa cinsellik ön planda olur zaten bu normal bir şey.
Basit erkeklerin yaşama sebebi bildiğin aşırı abartıyorlar ya yazık acınası
Sevgi
Saygı
Sadakat
Seks
Benim için 4S 😂
Ben herkesin her şeyin önüne koyarım gerekirse çıkarır masaya bile koyarım D
Evet aynen öyle , yanlış ama durum bu
seks bağımlısı olduk bu doğru...
Evet öyle sanki sen daha arka plana atıyorsun
Bazıları, maalesef
Senin hemcinslerinin de erkeklerden farkı yok...
Kadınlar için de önemli bence
biz koymuyoruz bizim ki koyuyor :d
Evet neden cinselliği ön plana koymayalım
ilk bulusmada verirsen adama o adami kaybedersin
evet %90 nimiz oyle
normal
Sorma yaaaa
Evet
%99 diyebiliriz
Evet doğru
Evet öyle
Öyle çoğumuz öyle