Cinsel Yaşam En seksi bulduğunuz cümle nedir? Tokyo3318 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 En seksi bulduğunuz cümle nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Seni seviyorum normalde pek bir etkisi olmaz ama yatakta birlikte olduğum adamdan duysam beni çok etkiler 0 0 Yorumla
bunemakk Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Tek soru soracağım demiştim sor dedin kaçtın sonra da ;) 0 1 Yorumla bunemakk +1 yıl Ohooo Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Sana yeni ve mükemmel bir ev aldım 2 2 Yorumla Tokyo3318 +1 yıl 😂😂😂buna yarıldım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Bebeğim erkeğim demesi beni deli ediyor 🥵 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Tamamını istiyorum 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Haftasonu şehir dışındayim… 😉🍆🍑 2 7 Yorumla Mr_Morgan +1 yıl Ooo kaçamak seviyoruz 😈😍 en sevdiğim kadın tipi 😋Evli misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mr_Morgan hayir evli olsam niye sevgilimle kacamak yapar gibi bulusayim Yorumla Mr_Morgan +1 yıl Yorumun ne anlama geliyor peki?Ne demek istedin?Evli kadın kocası şehir dışına çıkınca ya sevgilisini eve alır ya da kendi gider. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mr_Morgan hmm.. yok yanlis anlamissin, ben kendim sehir disina cikinca sevgilimide cagiriyorum. Degisiklik olmasi icin felan Yorumla Mr_Morgan +1 yıl Hem gezip eğlenmek hem de değişik yerlerde seks yapmak güzel olmalı 😍😋En değişik fantezin ne mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mr_Morgan aklimdakileri yazarsam ban yeriz buyuk ihtimal:)) Yorumla Mr_Morgan +1 yıl O zaman bana yaz kimse duymasın canım Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl nefes alıyorum 1 2 Yorumla Jhamostrap +1 yıl Nefes alıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ahahaha Yorumla
Aşkdüşünmeyenkız Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl ev boş 3 1 Yorumla BadFella +1 yıl Bunu duyanın eve uçması peki sjjsjsjsjs Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kadınımmm 4 3 Yorumla oylesinebebek +1 yıl yavrum da güzel Yorumla BadFella +1 yıl Kesinlikle karşılıklı olunca zevk artar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende öyle olduğunu düşünüyorum ☺️ Yorumla
secretman077 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. sahibim. babacım. 0 0 Yorumla
makenzaviich Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı. daha hızlı ol 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Seni seviyorum normalde pek bir etkisi olmaz ama yatakta birlikte olduğum adamdan duysam beni çok etkiler
Tek soru soracağım demiştim sor dedin kaçtın sonra da ;)
Ohooo
Sana yeni ve mükemmel bir ev aldım
😂😂😂buna yarıldım
😂
Bebeğim erkeğim demesi beni deli ediyor 🥵
Tamamını istiyorum 😅
yavrum derim ben..
Erkegim derse severim =)
Haftasonu şehir dışındayim… 😉🍆🍑
Ooo kaçamak seviyoruz 😈😍 en sevdiğim kadın tipi 😋
Evli misin?
@Mr_Morgan hayir evli olsam niye sevgilimle kacamak yapar gibi bulusayim
Yorumun ne anlama geliyor peki?
Ne demek istedin?
Evli kadın kocası şehir dışına çıkınca ya sevgilisini eve alır ya da kendi gider.
@Mr_Morgan hmm.. yok yanlis anlamissin, ben kendim sehir disina cikinca sevgilimide cagiriyorum. Degisiklik olmasi icin felan
Hem gezip eğlenmek hem de değişik yerlerde seks yapmak güzel olmalı 😍😋
En değişik fantezin ne mesela
@Mr_Morgan aklimdakileri yazarsam ban yeriz buyuk ihtimal:))
O zaman bana yaz kimse duymasın canım
nefes alıyorum
Nefes alıyorum
ahahaha
ev boş
Bunu duyanın eve uçması peki sjjsjsjsjs
Çok güzelsin
Erkeğimmm
Kadınımmm
yavrum da güzel
Kesinlikle karşılıklı olunca zevk artar
Bende öyle olduğunu düşünüyorum ☺️