Selam KS ahalisi! Bazen cinsellik esnasında partneriniz öyle bir kelime söyler veya öyle bir cümle kurar ki o an ateşiniz birken üç olur ve doyumu daha yüksek bir birliktelik yaşarsınız. Bu akşamki sorumuz da bu konuyla ilgili. Sizi bu şekilde etkileyen kelimeleri veya cümleleri paylaşır mısınız?Sizin ateşinizi harlayan o sözcükler neler?
Şimdiye kadar seks esnasında duyduğunuz en baştan çıkarıcı kelime veya cümle neydi?
Şimdi kadının erkeğe dediği ya da erkeğin kadına dediği filan böyle şeyleri baz almadan genel olarak söylüyorum
Bana kadınım demesi beni çıldırtır aidiyet duygusunu hissetmek beni sahiplenmesi özellikle böyle inanılmaz derecede tam böyle tepe noktadayken hem sert hem oldukça böyle hızlı bir seks yaparken kadınım diyerek sarılması ya da böyle inanılmaz derecede altında ezilmek beni çok mutlu ederdi açıkçası Ya da mesela “bütün deliklerimi doldur” cümlesi aslında öyle basit bir şey gibi geliyor ama işte öyle değil altında inanılmaz bir tutku ve inanılmaz bir felsefe yatıyor aslında daha bir çok kelime olabilir ama benim için favori ikisi budur hadi bir de üçüncü vereyim geliyorum kelimesi çok mükemmel bir şey ya geliyor yani mükemmel bir şey çıkarttık mükemmel bir iş çıkarttık inanılmaz derecede zevk aldık ve sonucuna geliyoruz artık düşünmesi bile mükemmel.
Çok abartılı bir cümle değildi aslında ama beni aşırı etkilemişti. 11 yıl oldu, 2 çocuk doğurdun hala o.. puluğundan bir şey eksilmedi sü.. tük karım demişti eşim belki de duyduğum en iltifat dolu küfürdü :)))
Bir kere içini dölle doldurmak istiyorum demişti biri çok şehvetle dolmuştum sanırım yengeç burcu olduğum için. Çünkü ondan bir parça taşımak bir bebek olabilme ihtimali benim ilkel duygularımı açığa çıkarmış olabilir